Boligen

Advokat Ek har gleden av å presentere en strøken og innflytningsklar 3/4 roms selveierleilighet på Årvolltoppen. Her bor man i et svært barnevennlig område med marka som nærmeste nabo. Bygget er oppført i 2016 og holder en god teknisk standard. Heis i bygget tar deg til garasjekjeller hvor det følger garasjeplass med lader. Leiligheten har detaljer som moderne åpent kjøkken med barløsning, plass til både sittegruppe og spiseplass, romslig balkong, stort bad med badekar i tillegg til separat wc, innvendig bod/garderobe, samt 2 soverom hvor dagens eiere har delt av det romslige hovedsoverommet med lettvegg for å etablere kontor/gjesteplass.

Nyere 3/4-roms leilighet med fasiliteter som balkong, garasjeplass med lader, samt heis

Strøken 3/4-roms i barnevennlig område med marka som nærmeste nabo! Fasiliteter som balkong, garasje (m/lader), og heis.

Stor solrik balkong på 9 kvm hvor dagene og kveldene kan nytes

Boligen

Du har her muligheten til å sikre deg en flott leilighet med mange gode kvaliteter i et svært barnevennlig og naturskjønt område.

Leiligheten inneholder romslig entré med praktisk skyvedørsgarderobe. Stor stue med moderne åpen kjøkkenløsning. Plass til både sittegruppe og spiseplass i tillegg til barløsning på kjøkkenøy.

Både gassgrill og elektrisk grill er tillatt å bruke. Det er montert varmelampe på balkong
Plassbyggede benker med oppbevaring på balkong

Plassbyggede benker med oppbevaring på balkong.

Boligen ligger høyt og fritt med marka rett utenfor døren.

Boligen ligger høyt og fritt med marka rett utenfor døren

Årvollveien 78

Fra stuen er det utgang til sydvendt balkong på hele 9 kvm hvor dagene og kveldene kan nytes. Det er montert varmelampe på balkong. Det er tillatt å bruke både gassgrill og elektrisk grill. Moderne og pent kjøkken fra Marbodal. Godt med skap, skuff og benkeplass. Detaljer som stekeovn med pyrolyse, induksjonstopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, samt kjøl og frys. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Romslig bad med delikate fliser. Detaljer som badekar med glassvegg, vegghengt toalett, opplegg og plass for både vaskemaskin og tørketrommel, samt godt med oppbevaringsplass i skap og på benk. I tillegg til toalett på bad er det separat gjestetoalett. Leiligheten ble opprinnelig levert med 2 soverom. Hovedsoverommet var såpass romslig at dagens eiere valgte å dele dette ved å sette opp en lettvegg med skyvedør for å etablere et gjesterom/kontor. Denne endringen er ikke omsøkt hos plan og byggningsetaten. På hovedsoverom medfølger det skyvedørsgarderobe i tillegg til at deler av den innvendige boden er gjort om til garderobe. Soverom 2 med dobbelt garderobeskap.
Det er heis i bygget som tar deg fra leiligheten og ned til bakkeplan eller garasjekjeller. Det medfølger garasjeplass med lader. Plassen er merket med nr. 73 og har en svært god intern beliggenhet rett ved oppgangen til leiligheten. Ved garasjeplassen er det en nisje hvor eier har fått montert opp låsbart dekkstativ som medfølger. I tillegg til innvendig bod følger det også bod merket nr. 51 på 5 kvm.

Sameiet Årvolltoppen består av 89 boligseksjoner og fremstår som veldrevet med et aktivt styre og Enqvist eiendomsdrift som forretningsfører. På sameiets eiendom er det blant annet gjesteparkeringer, sykkelparkeringer både ute og inne, vognrom for barnevogner, smørebod, m.m.
Leiligheten ligger på Årvolltoppen med marka som nærmeste nabo. Verdt å nevne i nærområdet er Isdammen som er et lite friluftsområde med tjern og bålplasser, nyere Linderudkollen skistadion hvor blant annet langrennslandslaget trener, Grefsenkleiva alpinanlegg, Trollvann med badeplass og cafe, samt Grefsenkollen restaurant og bar. Alt dette rett utenfor døren og mindre enn 8 km til Oslo sentrum. Godt kollektivtilbud fra Årvoll (Stig) til sentrum (buss nr. 25, samt nr. 31 som går natten gjennom). Kort sagt en optimal beliggenhet i forhold til byens fasiliteter.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Årvollveien 78, 0590 Oslo, 3. etasje
Boligtype Leilighet/eierseksjon
Areal Bruksareal 89 m2, primærrom 84 m2
Tomt 8709 kvm., fellestomt
Prisantydning Kr. 6.790.000,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 6.790.000,-
Felleskostnad Kr. 2.822,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Ståle Helland
Mobil +47 958 64 003, Epost sh@ek.no

Detaljer

Leiligheten:
- Nyere moderne bygg fra 2016 med garasjekjeller, heis, sprinkelanlegg og balansert ventilasjon
- Romslig 3/4-roms med god planløsning
- Sydvendt balkong på hele 9 kvm. Det er montert varmelampe på balkong. Gassgrill og elektrisk grill er tillatt
- Moderne og pent kjøkken fra Marbodal. Påkostede integrerte hvitevarer
- Romslig bad med badekar i tillegg til separat gjestetoalett
- 2 gode soverom hvor det romslige hovedsoverom er avdelt for å etablere kontor/gjesteplass
- Medfølgende garderober på begge soverom, i bod og i entré
- Svært praktisk innvendig bod/garderobe i tillegg til ekstern bod på 5 kvm
- Garasjeplass med lader. Nisje ved garasjeplass med låsbart dekkstativ som medfølger

Sameiet:
- Sameiet Årvolltoppen består av 89 boligseksjoner og 6 næringsseksjoner (garasje/bod). Sameiet fremstår som veldrevet med et aktivt styre og Enqvist eiendomsdrift som forretningsfører
- Sameiet har egen hjemmeside www.arvolltoppen.no som oppdateres jevnlig. Interessenter oppfordres til å besøke siden for å få informasjon om sameiet samt en oppdatert status (siste nyhetsbrev er datert 25.08.2019)
- Fellesarealer med blant annet gjesteparkeringer, sykkelparkeringer både ute og inne, vognrom for barnevogner, smørebod, m.m.
- Altibox leverer tv og fiber. Grunnpakke er inkludert i felleskostnader
- Dyrehold er tillatt. Jf. husordensregler punkt 6
- Utleie er tillatt. Jf. vedtekter punkt 13
- Interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i prospekt som blant annet inneholder tilstandsrapport, egenerklæring, årsberetning, vedtekter, ordensregler, m.m.
-Ta kontakt med eiendomsmegler Ståle Helland ved spørsmål eller ønske om privatvisning. Tlf: 958 64 003. E-mail: sh@ek.no

Innhold

Bygget ligger i skrånende terreng. Leiligheten ligger i 3. etasje mot inngangsparti og på bakkeplan mot bakside.
Primær-rom: 84 m², Bruksareal: 89 m², Bruttoareal: 95 m².
Inneholder følgende P-rom: Entré/gang, bad, wc-rom, 2 soverom, gjesterom/kontor, teknisk rom/garderobe, samt stue/kjøkken.
Utgang til balkong på 9 m² fra stue.

Beliggenhet

Leiligheten ligger på Årvolltoppen med marka som nærmeste nabo. Verdt å nevne i nærområdet er Isdammen som er et lite friluftsområde med tjern og bålplasser, nyere Linderudkollen skistadion hvor blant annet langrennslandslaget trener, Grefsenkleiva alpinanlegg, Trollvann med badeplass og cafe, samt Grefsenkollen restaurant og bar. Alt dette rett utenfor døren og mindre enn 8 km til Oslo sentrum. Godt kollektivtilbud fra Årvoll (Stig) til sentrum (buss nr. 25, samt nr. 31 som går natten gjennom). Boligen sogner til Tonsenhagen skole og det er flere barnehager i området. Kort sagt en optimal beliggenhet i forhold til byens fasiliteter.

Diverse

Alle garderobeskap på soverom, bod, entré og på bad medfølger handelen. Veggmonterte skap/hyller i stue og på barnerom følger ikke handelen. Av belysning følger kun downlights, takskinner og garderobebelysning.

Megler

Ståle Helland

+47 958 64 003 + sh@ek.no

En perfekt kombinasjon av «Ordnung muss sein» og norsk konkurranseinstinkt er resultatet av Ståles tysk-norske opphav. Med en utdannelse fra Høgskolen i ryggen markerte han seg allerede i sitt første år som megler, ved å sette salgsrekorder både lokalt og nasjonalt. Etter 5 år i PRIVATmegleren valgte han å bli en del av EklundOsloNewYork. Erfaringen har gitt ham en unik og verdifull erfaring, som nå kommer Advokat Eks kunder til gode. Ståle er godt likt av alle og er svært opptatt av å sørge for god kommunikasjon med alle sine kunder. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery