Boligen

Advokat Ek har gleden av å presentere en innflytningsklar og velholdt leilighet med skjermet hage på Kastellet/Nordseter. Bygget er oppført i 1981 og leiligheten er de senere år blitt betydelig oppgradert. Verdt å nevne er oppussing av bad i 2006, nytt kjøkken i 2007 hvor fronter ble malt i 2015, lagt nye flotte gulv i 2015, samt rensket, sparklet og malt alle vegger i 2015. Her kan du flytte rett inn!

Leiligheten består av praktisk entré hvor det er lagt gulvvarme og fliser.

Flott opparbeidet hage med gode solforhold. Det er tillatt å grille med elektrisk grill eller gassgrill

Skjermet hageidyll med gode solforhold på Kastellet/Nordseter! Moderne leilighet med pent kjøkken og bad - Privat markterrasse og hageflekk - Garasjeplass

Flott 1-stavs eikeparkett lagt ny i 2015

Boligen

Stor skyvedørsgarderobe med speilfronter hvor det er godt med plass. Romslig stue med moderne åpen kjøkkenløsning. Plass til både sittegruppe og spiseplass. Fra stuen er det utgang til den flotte hagen som er opparbeidet med terrasseplatting og plen. I den solrike hagen kan man virkelig nyte dagene og kveldene. Leiligheten ligger tilbaketrukket i et stille og rolig område, men ligger likevel sentralt med tilgang til kollektivtrafikk, dagligvarebutikk, barnehager og skole i nærområde.

Plass til både sittegruppe og spiseplass
Praktisk entré hvor det er lagt gulvvarme og fliser

Praktisk entré hvor det er lagt gulvvarme og fliser.

Det innredete rommet blir ofte brukt som gjesterom/barnerom i borrettslaget.

Det innredete rommet blir ofte brukt som gjesterom/barnerom i borrettslaget

Åssiden Terrasse 8

Leiligheten
- God planløsning med åpen kjøkkenløsning mot stue.
- Kjøkken fra 2007 hvor fronter ble malt i 2015. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger handelen.
- Velholdt bad fra 2006. Vaskemaskin medfølger handelen. Mekanisk avtrekk på bad.
- Gulvvarme på bad og i entré.
- Flott 1-stavs eikeparkett lagt ny i 2015.
- Vegger ble rensket, sparklet og malt i 2015.
- Stort vindu gir godt med naturlig lys og en god romfølelse.
- Vinduer og balkongdør blir nå byttet av borettslaget og vil være helt nye. Disse er forventet å bli byttet i løpet av september 2018.
- Flott opparbeidet hage med gode solforhold. Det er tillatt å grille med elektrisk grill eller gassgrill.
- Etasjeskillere av betong.
- Parkeringsplass i felles garasjeanlegg medfølger. Det er lader for EL-Bil på plassen.
- Blant annet varmtvann, samt grunnpakke kabel-tv og internett fra GET som er inkludert i felleskostnader.
- Lave kjøpsomkostninger (ingen dok.avgift).

Åssida Borettslag
- Åssida Borettslag består av 205 andelsleiligheter fordelt på adresse Åssiden terrasse 2-48 og fremstår som veldrevet med OBOS som forretningsfører.
- Borettslaget har god vedlikeholdshistorikk. Detaljert informasjon om større vedlikehold og rehabilitering siden 1991 ligger vedlagt fra forretningsfører i prospekt.
- Borettslaget skal i perioden 2018-2019 rehabilitere terrasseblokkene. Det skal gjennomføres omskifting av vinduer og dører i aluminiumsutførelse, omtekking av tak, utskifting av gesimsbeslag, nye hovedinngangsdører og etterisolering av lang- og gavlvegger med teglforblending på gavler. Arbeider er godt i gang og det er forventet at dette skal være ferdig i første halvdel av 2019. Rehabiliteringsarbeider for nr.8 hvor leiligheten som nå selges ligger forventes å være ferdig innen september 2018. Se gjerne fremdriftsplan på borettslagets hjemmeside.
- Borettslaget har laget en vedlikeholdsplan for 2017-2028. Denne kan ses på borettslagets hjemmeside.
- Andelseiere som ønsker å holde hund eller katt må inngå en skriftlig avtale med borettslaget.
- Vinger Vaktmesterservice er for tiden engasjert for å ivareta borettslagets vaktmesteroppgaver.
- Borettslaget har avtale med Økonomiske løsninger AS om renhold av fellesarealene.
- Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.
- Interessenter oppfordres til å sette seg inn i årsberetning, husordensregler, vedtekter og annen info som ligger vedlagt prospekt. Borettslaget har også egen hjemmeside med mye nyttig informasjon. Se www.aassida.no
-Ta kontakt med eiendomsmegler Ståle Helland ved spørsmål eller om oppsatt visning ikke passer. Tlf: 958 64 003. E-mail: sh@ek.no

Nøkkelinformasjon

Eiendom Åssiden Terrasse 8, 1160 Oslo, 1. etasje
Boligtype Leilighet/borettslag
Areal Bruksareal 62 m2, primærrom 62 m2
Tomt 26038 kvm., eiet tomt
Prisantydning Kr. 3.850.000,-
Andel f.gjeld/formue Kr. 138.609,-/24.839,- pr. 31.12.2017
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 3.988.609,-
Felleskostnad Kr. 3.113,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Ståle Helland
Mobil +47 958 64 003, Epost sh@ek.no

Beskrivelse

Kjøkkenet er fra 2007 og frontene ble malt i 2015. Godt med skap, skuff og benkeplass. Moderne hvitevarer av nyere dato som komfyr med keramisk platetopp, micro, kaffemaskin, oppvaskmaskin, samt kjøl/frys medfølger handelen. Soverom med stort garderobeskap med skyvedører. Innredet rom blir brukt som garderobe med flere romslige garderobeskap. Dette rommet er ofte brukt som gjesterom/barnerom i borrettslaget selv om det ikke er godkjent til varig opphold. Alle garderobeskap medfølger handelen. Velholdt flislagt bad med detaljer som dusjhjørne med svingbare glassdører, servant med over og underskap, vegghengt toalett, samt downlights i himling og varmekabler i gulv. Opplegg og plass for vaskemaskin på bad som medfølger handelen. Det medfølger bod i hagen på 2 m², kjellerbod på 2,5 m², samt garasjeplass med lader for EL-Bil.

Her har du muligheten til å sikre deg en flott leilighet med mange gode kvaliteter. Adkomst til leiligheten ned en trapp, via byggets felles inngangsparti på nordøstsiden, eller direkte og trappefritt fra gangvei via leilighetens uteplass mot sydvest. Borettslaget er veldrevet med ordnet økonomi og god vedlikeholdshistorikk. Velkommen til visning!

Innhold

Underetasje: Primær-rom: 62 m², Bruksareal: 62 m², Bruttoareal: 68 m². Inneholder følgende P-rom: Entré/gang, bad, innredet rom, soverom, kjøkken og stue. Fra stue er det utgang til stor sydvestvendt hage med terrasseplatting.
Det medfølger garasjeplass i lukket garasjeanlegg hvor det er montert lader for EL-Bil. Det medfølger bod i hagen på 2 m² og kjellerbod på 2,5 m².

Beliggenhet

Svært attraktiv beliggenhet på Kastellet/Nordseter. Leiligheten ligger tilbaketrukket i et stille og rolig område, men ligger likevel sentralt med tilgang til kollektivtrafikk, dagligvarebutikk, barnehager og skole i nærområde. Buss fra Nordsetergrenda like utenfor døren, trikk fra Kastellet, samt T-bane fra Lambertseter. Her har man absolutt alt man trenger inkludert dagligvarebutikk, barnehage og skole innenfor en radius på under 700 meter. Beliggenhet mellom Sæter, Lambertseter og Holtet gjør at man har tilgang på en rekke butikker, spisesteder og servicetilbud. Kort vei til Lambertseter senter med et bredt utvalg av butikker, frisør, serveringssteder, vinmonopol, kino og bibliotek. For den treningsglade finnes det treningssenter som ELIXIA på Lambertseter, BestHelse på Holtet og Evo på Sæter, samt svømmehall på Lambertseter. Utover det innehar nærområdet flere populære friluftsområder, som Ekebergsletta, Nordstrand Bad eller en av de andre strendene langs Mosseveien, Østensjøvannet og Østmarka. Det er altså svært gode tur- og rekreasjonsmuligheter i området, samtidig som det er sentralt med kort vei til Oslo sentrum. Kort sagt en optimal plassering i forhold til byens fasiliteter.

Borettslagets gjeld

I forbindelse med rehabiliteringsarbeider som nå pågår så har borettslaget tatt opp lån. Det er lagt opp en finansieringsplan som innebærer følgende økninger i fellesutgiftene: Fra 1/1-19 + 5%, 1/1-20 + 5%, 1/1-21 + 3%.
Borettslaget har etter refinansiering nå i 2018 ett annuitetslån hos OBOS. Lånenummer: OBOS01-98207695165 Restsaldo kr 35 800 901,-. Restløpetid 29 år og 10 mnd. Flytende rente på 1,82%.
Denne andelens andel av saldo er kr 136 393,- per 01.08.2018. Det er ikke IN-ordning.
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.
For ytterligere informasjon se opplysninger fra forretningsfører som ligger vedlagt prospekt.

Diverse

- Det er forkjøpsrett i borettslaget. Det er varslet om forhåndsavklaring av forkjøpsrett slik at dette vil bli avklart svært raskt etter salg. Konferer megler for ytterligere informasjon.
- Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.
- Det praktiseres vanlig styregodkjenning i borettslaget. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny andelseier blir andelen solgt videre for kjøpers regning og risiko.

Megler

Ståle Helland

+47 958 64 003 + sh@ek.no

En perfekt kombinasjon av «Ordnung muss sein» og norsk konkurranseinstinkt er resultatet av Ståles tysk-norske opphav. Med en utdannelse fra Høgskolen i ryggen markerte han seg allerede i sitt første år som megler, ved å sette salgsrekorder både lokalt og nasjonalt. Etter 5 år i PRIVATmegleren valgte han å bli en del av EklundOsloNewYork. Erfaringen har gitt ham en unik og verdifull erfaring, som nå kommer Advokat Eks kunder til gode. Ståle er godt likt av alle og er svært opptatt av å sørge for god kommunikasjon med alle sine kunder. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery