Boligen

Advokat Ek har gleden av å presentere en pen og romslig 2-roms på Sandaker. Detaljer som er verdt å nevne er helt nytt bad i 2017, romslig vestvendt balkong med fin utsikt, moderne kjøkken, overflater hvor de fleste vegger og tak er malt i 2018, samt fellesutgifter som inkluderer både fyring, varmtvann og kabel-tv. Leiligheten består av romslig entré hvor det er godt med plass til yttertøy og sko i skyvedørsgarderobe.

Solrik vestvendt balkong på cirka 6 kvm hvor dagene og kveldene kan nytes

Romslig 2-roms i 4.etg på Sandaker/Storo - Nytt bad fra 2017, stor solrik balkong, fjernvarme og vv inkl. Hyggelig gårdsrom i stille og rolig område.

Balkongen vender inn mot hyggelig indre gårdsrom

Boligen

Stort soverom med både skap og skyvedørsgarderobe. Romslig stue med plass til flere sittegrupper. Fra stue er det utgang til vestvendt balkong på hele 6 kvm som vender inn mot et hyggelig indre gårdsrom. Det er sol på balkong fra cirka klokken 15:00. Pent moderne kjøkken med plass til spiseplass. Hvite fronter og integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn, keramisk platetopp, samt frittstående kjøl/frys.

Hyggelig utsyn fra stue mot balkong og indre gårdsrom
Romslig entré

Romslig entré.

Romslig stue med plass til flere sittegrupper.

Romslig stue med plass til flere sittegrupper

Birch-Reichenwalds gate 27A

Leiligheten:
- Romslig 2-roms med god planløsning og balkong
- Strøkent bad som ble totalrenovert i 2017. Det foreligger dokumentasjon og ferdigattest
- Opplegg og plass for vaskemaskin på bad i tillegg til fellesvaskeri i borettslaget
- Pent og moderne kjøkken hvor alle hvitevarer medfølger
- De fleste vegger og tak i leiligheten ble malt i 2018
- Romslig balkong på 6 kvm med flott utsyn og sol fra cirka klokken 15:00. Gassgrill er tillatt
- Godt med garderobeplass i skyvedørsgarderobe i entré, samt skap og skyvedørsgarderobe på soverom
- Blant annet fyring, varmtvann og kabel-tv som er inkludert i felleskostnader
- Vinduer med 3-lags isolerglass og balkongdør med 2-lags isolerglass
- Sikringsskap med automatsikringer
- Lave omkostninger ved kjøp av leilighet i borettslag

Sameiet:
- Frederik Glads Gate Borettslag består av 58 andeler i tillegg til 1 tjenesteleilighet fordelt på adressene Birch-Reichenwaldsgate 25, 27 A og B og Frederik Glads gate 23 A og B og 24 A og B. Borettslaget fremstår som veldrevet med OBOS som forretningsfører.
- Sameiet har god vedlikeholdshistorikk. Detaljert informasjon om større vedlikehold og rehabilitering siden 1984 ligger vedlagt fra forretningsfører i prospekt.
- Borettslaget har eget selskapslokale som kan leies ut til beboerne via styret.
- Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.
- Dyrehold: Det er, etter borettslagets vedtekter, ikke tillatt å holde dyr , men i følge ny Lov om Husleieavtaler § 5 - 2, annet ledd er det likevel åpnet adgang til dyrehold hvis det foreligger gode grunner og det ikke er til ulempe for andre beboere. Søknad om dyrehold skal rettes til styret og skrives på fastsatt skjema som fåes hos styret.
- Borettslaget har egen hjemmeside. Se: http://web4.herborvi.no/0070
- Det er forkjøpsrett i borettslaget. Det er varslet om forhåndsavklaring av forkjøpsrett slik at dette vil bli avklart svært raskt etter salg. Konferer megler for ytterligere informasjon.
- Ta kontakt med eiendomsmegler Ståle Helland ved spørsmål eller ønske om privatvisning. Tlf: 958 64 003. E-mail: sh@ek.no

Parkering:
Det finnes mulighet for parkering (ventelister) i Aasen Garasjelag i nærheten. Dersom man ønsker plass kan man ta kontakt med styret.
Det ligger per 02.03.2018 både muligheter for kjøp og leie av garasjeplass i nærheten. Konferer megler for ytterligere informasjon.
Ellers parkering i offentlig gate etter gjeldende bestemmelser.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Birch-Reichenwalds gate 27A, 0483 Oslo, 4. etasje
Boligtype Leilighet/borettslag
Areal Bruksareal 59 m2, primærrom 59 m2
Tomt 2669 kvm., eiet tomt
Prisantydning Kr. 3.290.000,-
Andel f.gjeld/formue Kr. 104.930,-/53.800,- pr. 31.12.2017
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 3.394.930,-
Felleskostnad Kr. 3.505,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Ståle Helland
Mobil +47 958 64 003, Epost sh@ek.no

Beskrivelse

Alle hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Strøkent bad som ble totalrenovert i 2017. Detaljer som svingbare glassdører, dusjarmatur med regnfall, varmekabler, samt opplegg og plass for vaskemaskin. Badet ble renovert av fagfolk og det foreligger dokumentasjon og ferdigattest. I 2018 ble de fleste vegger og tak i leiligheten malt. Leiligheten har en god planløsning og fremstår som lys og moderne. Velkommen til visning!

Innhold

4. etasje: Primær-rom: 59 m², Bruksareal: 59 m², Bruttoareal: 65 m². Inneholder følgende P-rom: Entré, bad, kjøkken, stue, og soverom. Utgang til balkong på 6 m² fra stue.
Det medfølger kjellerbod på cirka 5 m² og en loftsbod med gulvflate på cirka 6 m².

Beliggenhet

Svært attraktiv beliggenhet i Birch-Reichenwalds Gate på Sandaker mellom Nydalen og Torshov. Meget sentralt men allikevel stille og rolig i en gate med lite gjennomgangstrafikk. Dette er et flott område både for familier og studenter. Det er flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet med gangveier og turstier langs Akerselva mot Marka og Maridalen. Populær badeplass i Akerselva ved Nydalen. Leiligheten ligger midt i smørøyet både for de som trenger grønne lunger eller det livlige og urbane. Flere dagligvarebutikker i umiddelbar nærhet. Samtidig er det kun 700 meter til Storo Storsenter som er Oslos største shoppingsenter, med 130 butikker, spisesteder og tjenester. Det finnes de fleste treningstilbud i nærområdet. Meget gode offentlige kommunikasjonsmuligheter som buss nr. 111, 112, N12, og trikk nr. 11, 12 og 13 like utenfor døren i Grefsenveien, samt t-bane nr 4 og 5, buss nr. 23, 24 og flybussekspressen fra Storo. Handelshøyskolen BI ligger en kort spasertur unna leiligheten, på cirka 10 minutter. Kort sagt en optimal plassering i forhold til byens fasiliteter.

Borettslagets gjeld

Borettslaget har to lån.
Lånenummer: HUS601-11424240 7 Restsaldo kr 5 318 675,-. Restløpetid 9 år 4 mnd. Fastrente på 2,879% bundet frem til 01.11.21. Denne andelens andel av saldo er kr 87 403,- per 01.02.18.
Lånenummer: OBBK01-98207594881 Restsaldo kr 964 466,-. Restløpetid 19 år 2 mnd. Flytende rente på 2,55% per 01.02.18. Denne andelens andel av saldo er kr 15 844,- per 01.02.18.
Det er ikke IN-ordning i borettslaget. For ytterligere opplysninger se opplysninger fra forretningsfører som ligger vedlagt prospekt.

Megler

Ståle Helland

+47 958 64 003 + sh@ek.no

En perfekt kombinasjon av «Ordnung muss sein» og norsk konkurranseinstinkt er resultatet av Ståles tysk-norske opphav. Med en utdannelse fra Høgskolen i ryggen markerte han seg allerede i sitt første år som megler, ved å sette salgsrekorder både lokalt og nasjonalt. Etter 5 år i PRIVATmegleren valgte han å bli en del av EklundOsloNewYork. Erfaringen har gitt ham en unik og verdifull erfaring, som nå kommer Advokat Eks kunder til gode. Ståle er godt likt av alle og er svært opptatt av å sørge for god kommunikasjon med alle sine kunder. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery