Boligen

Advokat Ek har gleden av å presentere en velholdt og pen tomannsbolig i blindvei på Slemdal, kun 400 meter fra Holmen skole. Barnevennlig og solrik hage med nyere terrasseplatting tilgjengelig rett fra stuen. Dagens eiere har de siste årene gjennomført en rekke oppgraderinger slik at boligen fremstår som delikat og innflytningsklar. Verdt å nevne er maling av fasade, maling av de fleste innvendige overflater, nyere kjøkken og bad, ny varmtvannsbereder, samt nytt sikringsskap.

Ta kontakt med megler i forkant om du ønsker å komme på oppsatt visning eller privatvisning!

Attraktiv tomannsbolig i barnevennlig område på Slemdal/Holmen - Nyere kjøkken og bad - Peis - Solrik hage og terrasse

Dobbeltdør mot terrasse og store vinduer gir en god ute/inne følelse

Boligen

Parkeringsplass rett utenfor døren på del av fellestomt klargjort med 32 ampere kurs til utevegg for eventuell el-billader.

Boligens 1. etasje inneholder flislagt entré med gulvvarme. Det er montert smart elektronisk boliglås fra Yale Doorman på entrédør. Godt med plass til oppbevaring i plassbygde garderobeskap. Stor stue med plass til flere sittegrupper.

Svært godt med naturlig lys som gir en god romfølelse
De fleste overflater er malt de siste år

De fleste overflater er malt de siste år.

Totalt 4 godkjente soverom i boligen.

Totalt 4 godkjente soverom i boligen

Bjørnveien 95A

- Velholdt bolig med moderne kjøkken og bad, samt totalt 4 godkjente soverom.
- Nytt flott kjøkken fra JKE Design i 2016. Detaljer som kombinert stekeovn og mikro, stekeovn og damp, oppvaskmaskin, samt fullhøyde kjøleskap, alle fra Siemens. Eksklusiv induksjonstopp med ventilator fra Bora. Corian benkeplate med integrert vask. Svært praktisk kolonialskap. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger.
- Strøkent bad i 2. etasje som ble totaloppusset i 2016. Detaljer som stort badekar, dusjhjørne med moderne unidrain sluk, samt dobbel servant hvor det er godt med oppbevaringsplass i skuffer. Det ble i forbindelse med oppussing skiftet sluk og lagt ny membran. Dokumentasjon foreligger.
- Velholdt bad i underetasje med badstue. Detaljer som dusjhjørne, servant og toalett.
- Elektrisk anlegg ble oppgradert i 2016 i forbindelse med oppussing av kjøkken. I tillegg ble det installert nye moderne automatsikringer og klargjort med 32 ampere kurs til utevegg for eventuell el-billader i 2019. Samsvarserklæringer ligger vedlagt.
- Pen entré hvor det ble lagt nye varmekabler, fliser og termostat i 2016.
- Nye panelovner i 2015. Gulvvarme i entré, på begge bad, og på vaskerom.
- Ny varmtvannsbereder på 300L i 2015.
- Åpen peis i både 1. etasje og underetasje som gir hyggelig og god varme.
- Godt med lagringsplass i boligen. Blant annet bod i underetasje på 8 kvm og utebod på 3 kvm. Alle garderobeskap i boligen medfølger.
- Vinduer med 3-lags isolerglass og 2-lags energiglass
- Ny terrasseplatting i 2017.
- Boligen ble malt utvendig i 2018.
- Smart elektronisk boliglås fra Yale Doorman på entrédør.
- Parkeringsplass rett utenfor døren på del av fellestomt klargjort med 32 ampere kurs til utevegg for eventuell el-billader.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Bjørnveien 95A, 0773 Oslo
Boligtype Tomannsbolig/selveier
Areal Bruksareal 180 m2, primærrom 172 m2
Tomt 183 kvm., eiet tomt
Prisantydning Kr. 11.500.000,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 11.500.000,-
Ansvarlig megler Ståle Helland
Mobil +47 958 64 003, Epost sh@ek.no

Beskrivelse

Spiseplass med rom for langbord. Åpen peis gir hyggelig og god varme året rundt. Flott kjøkken fra JKE Design med integrerte hvitevarer. Corian benkeplate med integrert vask som går over hele husets bredde. Godt med skuff og benkeplass, samt et svært praktisk kolonialskap. Fra 1. etasje er det direkte utgang til solrik terrasseplatting og hage.
Boligens 2. etasje inneholder totalt 4 godkjente soverom. Alle garderobeløsninger medfølger. Strøkent bad som ble totaloppusset i 2016. Detaljer som stort badekar, dusjhjørne med moderne unidrain sluk, samt dobbel servant hvor det er godt med oppbevaringsplass i skuffer. Det ble i forbindelse med oppussing skiftet sluk og lagt ny membran. Dokumentasjon foreligger.
Boligens underetasje inneholder romslig kjellerstue med åpen peis. Komplett bad med badstue. Romslig bod med gode løsninger for oppbevaring. Praktisk vaskerom/teknisk rom med blant annet utslagsvask og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Du kan her sikre deg en flott bolig med mange gode kvaliteter!

Innhold

Totalt areal: Primær-rom: 172 m², Bruksareal: 180 m², Bruttoareal: 195 m², S-rom: 8 m².
Underetasje: Primær-rom: 45 m², Bruksareal: 53 m², Bruttoareal: 60 m². S-rom: 8 m².
1. etasje: Primær-rom: 74 m², Bruksareal: 74 m², Bruttoareal: 80 m².
2. etasje: Primær-rom: 53 m², Bruksareal: 53 m², Bruttoareal: 55 m². Gulvflate: 60 m².
I tillegg er det utvendig bod på 3 kvm.

Inneholder følgende P-rom:
Underetasje: Trapperom, kjellerstue, vaskerom og bad m/badstue.
1. etg: Entré m/trapp, kjøkken, spisestue med utgang til terrasseplatting og stue.
2. etg: Trapperom, 4 soverom, kott (del av soverom) og bad.
S-rom utgjør bod i underetasje.

Beliggenhet

Svært attraktiv beliggenhet i et meget barnevennlig område på Slemdal/Holmen. Kun 400 meter fra Holmen skole og Holmenbekken like utenfor døren. Dette er en av Oslos mest attraktive boligområder. Gangavstand til både buss og t-bane. Huset ligger i blindvei uten gjennomgangstrafikk. Nordmarkas flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet. Kort gangavstand til blant annet idrettsanleggene på Gressbanen, Holmenkollen tennisklubb og Heming. Der finner man flere av Oslos største idrettsklubber som har utallige tilbud for barn og voksne sommer som vinter. Gode bademuligheter på Sognsvann og Bogstadvannet. Forretningssenter på Slemdal og søndagsåpen nærbutikk (Joker) kun få minutter unna. Kort sagt en optimal beliggenhet i forhold til byens fasiliteter.

Diverse

- Bjørnveien 95 A-D består av 2 tomannsboliger. Selger opplyser at de ikke har fellesutgifter eller årsmøter. Offentlige og kommunale avgifter faktureres direkte til hver enkelt bolig. Hver bolig besørger egen bygg- og innboforsikring. Øvrige kostnader med eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bolig fordeles eventuelt etter avtale.
- Det foreligger brukstillatelse med plantegninger fra byggeår 1983 (ligger vedlagt). Det gjøres oppmerksom på at den innerste delen av soverommet som i dag brukes som master soverom ikke er søkt godkjent til varig oppholdsrom hos plan- og bygningsetaten da dette arealet er definert som kott på plantegning.
- Det foreligger melding om ferdig arbeid med plantegning fra 1993 i forbindelse med innlemming av tidligere garasje til stue (ligger vedlagt).
- Hvitevarer på vaskerom i underetasje medfølger ikke handelen.

Megler

Ståle Helland

+47 958 64 003 + sh@ek.no

En perfekt kombinasjon av «Ordnung muss sein» og norsk konkurranseinstinkt er resultatet av Ståles tysk-norske opphav. Med en utdannelse fra Høgskolen i ryggen markerte han seg allerede i sitt første år som megler, ved å sette salgsrekorder både lokalt og nasjonalt. Etter 5 år i PRIVATmegleren valgte han å bli en del av EklundOsloNewYork. Erfaringen har gitt ham en unik og verdifull erfaring, som nå kommer Advokat Eks kunder til gode. Ståle er godt likt av alle og er svært opptatt av å sørge for god kommunikasjon med alle sine kunder. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery