Boligen

Om du ønsker å komme på visning ber jeg om at du tar kontakt via linken "visningspåmelding" for å avtale tidspunkt. NB.Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Hvis du blir forhindret fra å møte til avtalt tid blir jeg veldig glad om du gir beskjed til ek@ek.no Husk også å lese salgsoppgaven før visningen. Hilsen Torbjørn Ek.

Velkommen. Tiltalende terrasseleilighet i rolig villaområde på Slemdal.

Slemdal -Tiltalende terrasseleilighet -To/tre sov - Peis - Utsyn/utsikt - Garasje kan leies

Dagaliveien 31 ligger høyt og fritt i Nedre Holmenkollen

Boligen

Tiltalende terrasseleilighet beliggende i etablert og rolig villaområde på Slemdal. Leiligheten er velholdt, men behøver nok en oppgradering for å nå dagens standard. Stor takhøyde og takhøye vindusflater gir god romopplevelse. Effektiv planløsning med egen inngang fra bakkeplan, romslig entre, separat gjeste-wc, to/tre soverom, bad/wc og vaskerom.

Luftig uterom og minimalt med innsyn til leiligheten
Leiligheten har egen direkte inngang utenfra. Litt "eget hus" følelse.

Leiligheten har egen direkte inngang utenfra. Litt "eget hus" følelse.

Flislagt bad med badekar og dusj.

Flislagt bad med badekar og dusj

Dagaliveien 31A

Påkostninger opplyst av eier
2010 - Montering av kjøkkeninnredning. Enkelte gjenværende elementer fra original innredning.
2014 - Montering av nye vinduer og balkongdører.
2020 - Montering av ny membran samt flisdekke på balkong. Antatt utført i regi av sameiet.
2021 - Montering av ny innmat i sikringsskap. (Fremlagt samsvarserklæring).

Bygningsdeler som er gitt TG2 i vedlagte tilstandsrapport
Balkong - rekkverkshøyde er vesentlig lavere enn dagens krav på 100 cm.
Ildsted - feil med spjel.
Avløps- og vannrør - anlegg fra byggeåret har nådd en høy alder og skader/lekkasjer kan oppstå.
Bad - sluket er et støpejernsluk fra byggeår uten klemring for god tetting av membran i sluket. Gulvet kan derfor være utsatt for lekkasjer. Det
bemerkes at innmurt badekar ikke har montert inspeksjonsluke.
Vaskerom - stedvis bom under flis (manglende heft til underlaget) med risiko for at flis kan løsne. Mangelfull slukløsning.
Boligen mangler godkjent brannslokkingsutstyr i henhold til forskriftskrav. Brannslukningsutstyr skal være nyere enn 10 år.

Takstmannen bemerker at selgers egenerklæring svarer nei på spørsmål om det har vært utført arbeider på el-anlegget. Det er feil. Innmat i boligens sikringsskap ble
byttet i november 2021.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Dagaliveien 31A, 0783 Oslo, 2. etasje
Boligtype Leilighet/eierseksjon
Areal Bruksareal 141 m2, primærrom 129 m2
Tomt 5410 kvm., festet fellestomt
Prisantydning Kr. 7.950.000,-
Andel f.gjeld Kr. 263.000,- pr. 01.08.2022
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 8.213.000,-
Felleskostnad Kr. 9.204,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Beskrivelse

I tillegg lyst kjøkken mot syd, eget lite bibliotek, samt stue/spisestue med murt gruepeis og utgang til solrik terrasse med utsikt. Kort vei til butikk, kollektivtransport og turområder. Sameiet har felles takterrasse, svømmebasseng og trimrom i nabobygg, samt felles vaskeri. Garasjeplass i underetasje kan leies (tildeles etter ansiennitet, p.t. ingen på liste) eller parkering på gårdsplass.

Innhold

Entre, gang, 2 soverom, toalett, bad, vaskerom, kjøkken og 2 stuer med utgang til balkong.

Beliggenhet

Dagaliveien 31 ligger høyt og fritt i Nedre Holmenkollen omgitt av frodig grøntområde på Slemdal. Området er veletablert og ligger skjermet til i forhold til støy. Det er kort vei til kommunikasjon, skole og barnehage. 7 min (400 m) til Midtstuen T-banestasjon og 3-4 minutters gange til busholdeplass på Svenstuen. Marka ligger i umiddelbar nærhet med flotte turmuligheter, og idrettsanlegget på Gressbanen med fotballbane om sommeren og skøytebane om vinteren er også i nærområdet. Dagaliveien går fra Risalleen på Slemdal og slynger seg opp åsen til Holmenkollveien.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert. Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk.

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery