Boligen

I et lite boligsameie i Ekelyveien 4B på beste Vinderen er det i ferd med å ferdigstilles to eneboliger og én tomannsbolig med moderne arkitektur og tidsriktig interiørdesign. Prosjektet ble tidlig utsolgt, men vi har gleden av å kunne tilby den eneboligen (som først ble solgt ) på ny. Opprinnelig kjøper har valgt å ikke ville overta og ønsker å selge sin rett etter kjøpekontrakten (kontraktsposisjon).

VINDEREN -Ny enebolig - Fjordutsikt - 3 sov - 3 bad - Vaskerom - Kjellerstue med egen inngang- Dobbelgarasje

Merk Hus A er på tegningen angitt med feil seksjonsnr. (2). Det korrekte er snr. 1.

Boligen

Den fritliggende eneboligen er designet med moderne arkitektur, har tak og markterrasse, en hyggelig liten hage, dobbelgarasje og fjordutsikt. Eier har bestilt oppgradering av boligen med bl.annet vannbåren gulvvarme i hele huset, ekstra lydisolering, forberedt kjøkkeninstallasjon i u-etasje mm. Ferdigstillelse og overtakelse i april /mai 2020 .

.

Ekelyveien 4B

SALG AV KONTRAKTSPOSISJON
Selger (Kjøper 1) av kontraktsposisjonen har inngått avtale, datert 28.11.2018, med utbygger om kjøp av ovennevnte bolig under oppføring. Ved kjøp av konraktsposisjon trer kjøper 2 inn i ovennevnte kjøpekontrakt med Ekelyveien 4 AS, og overtar de rettigheter og forpliktelser som selger (kjøper 1) av kontraktsposisjonen har i henhold til kjøpekontrakt. Salg av kontraktsposisjon krever samtykke av utbygger (selger 1).
Oppgjør gjennomføres av Noroppgjør AS.

Eiendommens matrikkel: Gnr. 35, bnr. 565, snr. 1 i Oslo kommune

Fellesutgifter er stipulert til kr 200,- - kr 400,- pr. md. pr. bolig og skal dekke sameiets driftsutgifter, og vil blant annet avhenge av ytelsene sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil de ordinære fellesutgiftene (strøm til fellesarealer og løpende utgifter til fellesanlegg som pumpekummer for avløp og drensvann m.m.) utgjøre ca. kr 200,- - kr 400,- pr. bolig pr. md. Fellesutgiftene fordeles med utgangspunkt i sameierbrøken. Kommunale avgifter, eiendomsskatt, forsikringer, tv/internett m.m. vil normalt faktureres seksjonene direkte. Sameiet skal etter konstituering beslutte hvor mange ytelser sameiet skal rekvirere. Det må forventes en forskuddsinnbetaling av felleskostnadene for de 6 første månedene for å tilføre sameiet likviditet.

Prisantydningen omfatter følgende:
- Opprinnelig kjøpesum kr 14.400.000,-
- Tilvalg kr 381.528,33,- (bl.a. Line palett kjøkkenfronter, hvitevarer, lydisolering, velux
vindu, elektrisk blendegardin, el-bil lader m.m.)
- Merverdi til selger (kjøper 1) kr 118.471,67,- (forutsatt salg til prisantydningen).

I tillegg kommer kjøpsomkostninger totalt kr 106.989,50,-.
Totalsum for leiligheten inkl. omkostninger utgjør, ved prisantydning, kr 15 006 989,-.

BETALINGSBETINGELSER
Merverdien innbetales som depositum ved kontraktssignering til meglers klientkonto. Depositumet vil bero på meglers klientkonto frem til ferdigstillelse og overskjøting av seksjonen har skjedd. Rentene for beløpet vil godskrives kjøper. Beløpet kan ikke disponeres av noen av partene før kjøper har fått rettsvern (tinglyst skjøte) for ervervet av boligen.

Forskudd:
Selger har innbetalt kr 1.440.000,- til utbygger. Kjøper skal ved underskrift av transportavtalen innbetale dette beløpet til meglers klientkonto for videre utbetaling til selger. Dette forutsetter at gyldig forskuddsgaranti (Bustadoppf.lova §47) foreligger.
Utbygger har stilt sikkerhet (garanti) for riktig oppfyllelse av den opprinnelige kjøpekontrakten, jf. buofl. § 12.

REGULERING/PLANARBEID
Det er gitt rammetillatelse for oppføring av en enebolig og en tomannsbolig på naboeiendommen Ekelyveien 5B. For nærmere informasjon se Oslo kommune saksinnsyn, saksnr. 201915407
Samme foretak har søkt om oppføring av ytterligere én enebolig, ref. saksnr. 202004002 for nærmere informasjon om status.

LOVVERK
Kontrakten som transporteres er regulert av bustadoppføringslova. Salget av kontraktsposisjonen reguleres av kjøps- og avhendingslova. Rettsvern for kontraktsposisjonen sikres ved melding til opprinnelig selger om transporten.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Ekelyveien 4B, 0374 Oslo
Boligtype Enebolig/eierseksjon
Areal Bruksareal 217 m2, primærrom 172 m2
Tomt Fellestomt
Prisantydning Kr. 14.990.000,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 14.990.000,-
Felleskostnad Kr. 400,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Standard

Boligen er bygget med gjennomtenkt kvalitet og utforming. Detaljer som er verdt å merke seg er markterrasse og takterrasse, separat inngang i kjeller, glassfelt med Aerogel, sprinkleranlegg, samt integrert dobbeltgarasje.
Derlick Arkitekter har tegnet huset som går over fire plan, har separat inngang i kjeller, privat dobbel garasje med direkte adkomst til boligen, og bodplass i underetasje.

Detaljer:
- Kjøkkeninnredning fra Sigdal, blandebatteri fra Tapwell
- Leverandører på baderom som Scalabad, Villeroy & Boch og Tapwell
- Gjennomtenkte flisvalg for å gi et tidløst og delikat uttrykk
- 14 mm hvitpigmentert mattlakkert 1-stavs eikeparkett på gulv
- Trapp med trinn i hvitpigmentert eik og håndløper med LED belysning. Massive innvendige
dører.
- Markterrasse og takterrasse med tremmegulv av kebony
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Pipeløp med mulighet for å koble til
peisovn
- Hele prosjektet holder god kvalitet når det gjelder utførelse og materialvalg.

Standarden i boligen er ytterligere forbedret ved at det er gjort tilvalg utover standardleveranse for ca. kr 380.000,-

Kjøkken
- benkeplate komposittstein - Cæsarstone ( https://www.sigvartsen.no/produkter-caesarstone/list?showList=1 )
- farge Skifer - Sigdal Line palett

Elektriker
- ekstra TV-uttak 1.et.
- elbillader garasje, 15A
- elektriske blendingsgardiner soverom 3.et - inkl. styringssystem gardin+vindu

Rørlegger
- vannbåren varme hele huset, elkolbe
- Tilrettelagt for installasjon varmepumpe, ved kulvertrør
- ekstra utekran takterrasse
- oppgradert dusjgarnityr + slukrenner bad 2.+3.etasje

Annet (info):
Garasjegulv: Epoxy belegg
Veggfarge: S1000N - Skumring
Parkett: 1-stavs parkett type Shade Eik Evening Grey Midiplank

Innhold

Underetasje: Gang, wc, vaskerom, teknisk rom, bod, kjellerstue, bad. Egen searat inngang til kjellerstue.
1. etasje: Sluse/entré, gang, kjøkken/spis, dobbeltgarasje. Utgang til markterrasse fra kjøkken/spis.
2. etasje: Stue, arbeidsrom/lek, bad, 2 soverom
3. etasje: Gang, master soverom, master bad. Utgang til takterrasse fra gang.

P-rom utgjør 172 kvm. Differanse mellom P-rom og BRA utgjør teknisk rom, bod, garasje.

Beliggenhet

Meget attraktiv og sentral beliggenhet mellom Vinderen og Ris. Et veletablert og populært boligområde bestående hovedsakelig av villa- og småhusbebyggelse. Boligen ligger i nærhet til Vinderen Senter hvor man blant annet finner Ica, Billies Kitchen, Espresso House, Åpent bakeri, Rema 1000, Baker Hansen, Jonathan restaurant, SATS, post. Apotek, sportsbutikk m.m. Herfra er det også svært gode offentlige kommunikasjonsmuligheter som T-bane og buss. Fra Vinderen er det også kort vei til noen av de aller flotteste delene av Oslomarka med fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter. Boligen ligger i kort avstand fra Vinderen barneskole, Ris ungdomsskole, samt flere barnehager. Kort sagt en optimal beliggenhet i forhold til byens fasiliteter hvor det er lett å trives.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert.  Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery