Boligen

Positive tilbakemeldinger fra våre selgere og kjøpere gjør at vi fortsetter med visningspåmelding. Meld deg på ved å trykke "visningspåmelding". Ta gjerne kontakt med megler i forkant av visning ved spørsmål. Arkitekttegnet og romslig enebolig beliggende høyt og fritt med panoramautsikt. Dagens eiere bygget boligen i 1998 før de ombygget, tilbygget og totaloppusset boligen i 2008. Detaljer som åpen himling med takhøyde på over seks meter, enorme vindusflater med panoramautsikt, markterrasse på 70 m², skjermet veranda på 64 m², dobbelgarasje på 40 m², samt høy standard på kjøkken, hvitevarer, teknisk anlegg, m.m.

Åpen himling med takhøyde på over seks meter og enorme vindusflater med panoramautsikt

Påkostet enebolig med panoramautsikt - Dobbelgarasje - Solrike uteplasser - 1+ mål tomt på høydedrag - Sjelden anledning

Generelt sett har boligen store rom, god atmosfære og bra planløsning

Boligen

Fantastisk utsikt over nærområdet både ute og inne i tillegg til opparbeidede uteplasser med svært gode solforhold. Boligen fremstår som svært velholdt, men det vil alltid være behov for noe overflateoppussing ved et eierskifte. Frittliggende dobbelgarasje med lader hvor det også er godt med lagringsplass. Plass til flere biler på gårdsplass.

Selvrensende vinduer og utvendige elektriske persienner mot øst
Utvendige persienner som er fjernstyrt, sol og vindstyrt

Utvendige persienner som er fjernstyrt, sol og vindstyrt.

Stort og innholdsrikt kjøkken fra kvalitetsleverandøren JKE.

Stort og innholdsrikt kjøkken fra kvalitetsleverandøren JKE

Elgfaret 82

- Stor enebolig på 271 m² i tillegg til romslig dobbelgarasje på 40 m². Dagens eiere bygget boligen i 1998 før de ombygget, tilbygget og totaloppusset boligen i 2008. Garasjen ble bygget i 2018.
- Eiendommen ligger høyt og fritt med panoramautsikt og gode solforhold.
- Generelt sett har boligen store rom, god atmosfære og bra planløsning. Store og mange vinduer gir godt med naturlig lys og en svært god romfølelse.
- Åpen himling med takhøyde på over seks meter og enorme vindusflater med panoramautsikt.
- Sydvestvendt veranda med skiferfliser på 64 m². Deler av terrasse er overbygget og skjermet. Det er montert varmelampe, utelys og strøm.
- Sydøstvendt terrasse i trekonstruksjoner på 70 m².
- Stort og innholdsrikt kjøkken fra kvalitetsleverandøren JKE. Hvitevarer som bred induksjonstopp, micro med tallerkenvarmer, komfyr, vinskap, oppvaskmaskin og kjølehjørne som medfølger.
- To flislagte bad med god standard. Moderne dusjkabinett på begge bad hvorav ett har massasjedyser og steam-/regnfall. På begge bad er det blitt brukt dusjkabinett siden de ble bygget i 2008.
- Romslig og praktisk vaskerom. Alle hvitevarer medfølger.
- Godt med oppbevaring og garderobeplass i entré, på soverom, kjøkken, bad, walk-in closet, bod og garasje.
- Tre soverom med dagens bruk hvorav ett har aircondition.
- Flott en-stavs heltre eikeparkett i tillegg til fliser på gulv.
- Varmekabler på begge bad og alle oppholdsrom foruten soverommene.
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning tilknyttet Optima varmepumpe for oppvarming.
- Moderne peis med glassdør både i underetasje og 1. etasje som gir hyggelig og god varme.
- Vinduer med 2-lags isolerglass og skyvebalkongdører med 2-lags energiglass alle fra 2007.
- Vinduer mot øst er selvrensende. Utvendige persienner er fjernstyrt, sol og vindstyrt.
- Det er lagt opp fiber til huset. Dagens eier har abonnement hos Altibox via Viken Fiber.
- Det er installert alarmanlegg i huset. Dagens eier har abonnement hos Sector Alarm.
- Automatisk katteluke er montert på vindu ved entré.
- Fingeravtrykkleser på hoveddør i tillegg til kodepanel på garasjedør.
- Romslig dobbelgarasje på 40 m² fra 2018. El-bil lader er montert. Elektrisk leddport styres fra panel i enebolig eller via fjernkontroll. Dør inn til garasje åpnes med kodepanel.
- Det er installert robotgressklipper. Husqvarna automover 420 fra 2020 medfølger.
- Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger som stemmer med dagens bruk.
- Boligen fremstår som svært velholdt, men det vil alltid være behov for noe overflateoppussing ved et eierskifte.
- Takstmann har utarbeidet tilstandsrapport for boligen. Takstmann har anmerket 10 punkt med TG2 "avvik som ikke krever umiddelbare tiltak". De fleste punktene er satt grunnet alder med unntak av lavt rekkverk på veranda og kun 10 mm fall mot sluk på vaskerom. Se vedlagte tilstandsrapport.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Elgfaret 82, 1415 Oppegård
Boligtype Enebolig/selveier
Areal Bruksareal 271 m2, primærrom 270 m2
Tomt 1123 kvm., eiet tomt
Prisantydning Kr. 11.690.000,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 11.690.000,-
Ansvarlig megler Ståle Helland
Mobil +47 958 64 003, Epost sh@ek.no

Beskrivelse

En sjelden anledning i området. Velkommen!

Boligens første etasje inneholder romslig hall hvor det er godt med plass i to store skyvedørsgarderober. Det er montert fingeravtrykkleser på inngangsdør. Stort flislagt bad med detaljer som moderne dusjkabinett fra 2022, samt godt med oppbevaringsplass i skuffer under servant og i skap mot vegg. Soverom av god størrelse med skyvedørsgarderobe og aircondition. Svært romslig kjøkken/spisestue/stue med åpen himling mot underetasje. Takhøyde på over 6 meter og enorme vindusflater gir en helt spesiell følelse. Kvalitetsinnredning på kjøkken fra JKE med detaljer som benkeplate av stein med underlimt vask, pop-up stikkontakt, bred induksjonstopp, micro med tallerkenvarmer, komfyr, vinskap, oppvaskmaskin og kjølehjørne. Ventilator over kokeplass med utblåsing. Fra spisestue er det direkte utgang til overbygget og skjermet sydvestvendt veranda. Det er montert varmelampe, utelys og strøm.
Boligens underetasje inneholder stor stue med egen arbeidsplass. To gode soverom med tv-stue imellom. Romslig flislagt bad med detaljer som moderne dusjkabinett fra 2022 med massasjedyser og steam-/regnfall, samt godt med oppbevaringsplass i skuffer under servant og i skap mot vegg. Svært praktisk vaskerom hvor det er godt med innredning og plass til to maskiner. Alle hvitevarer på kjøkken og vaskerom medfølger handelen. Bod er innredet som walk-in closet og det er i tillegg praktisk bod under trapp.
Generelt sett har boligen store rom, god atmosfære og bra planløsning. Store og mange vinduer gir godt med naturlig lys og en svært god romfølelse. Eiendommen ligger høyt og fritt med panoramautsikt og gode solforhold.

Du kan her sikre deg en flott bolig med mange gode kvaliteter i et område med gode oppvekstsvilkår for barn og unge!

Innhold

Enebolig
Totalt areal: Primær-rom: 270 m², Bruksareal: 271 m², S-rom: 1 m²
Underetasje: Primær-rom: 162 m², Bruksareal: 163 m², S-rom: 1 m²
1. etasje: Primær-rom: 108 m², Bruksareal: 108 m²

Dobbelgarasje
Totalt areal: Bruksareal: 40 m², S-rom: 40 m²

Sydvestvendt veranda med skiferfliser på 64 m² med tilgang fra hage og spisestue/kjøkken
Sydøstvendt terrasse i trekonstruksjoner på 70 m² med tilgang fra hage og stue i underetasje

Enebolig inneholder følgende P-rom:
Underetasje: Soverom, Soverom 2, Bad, Vaskerom, Stue, Stue 2, Omkledningsrom
1. etasje: Entré, Gang, Bad, Soverom, Kjøkken/spisestue
S-rom utgjør bod under trapp i underetasje

Beliggenhet

Svært attraktiv beliggenhet på Greverud i etablert boligområde med småhusbebyggelse. Eiendommen ligger høyt og fritt med panoramautsikt og gode solforhold. Svært barnevennlig med flere lekeplasser i området og uten gjennomgangstrafikk. Kort vei til alt du trenger i hverdagen med blant annet dagligvarebutikker, restauranter, apotek, legesenter og treningssenter på Greverud Senter. Nærmeste handelssentrum er Kolbotn, Ski sentrum og Ski storsenter. Cirka 25 minutter til Oslo sentrum med bil eller tog. Området kan by på fine tur og rekreasjonsmuligheter. Oppegård golfbane, idrettsplass og marka med turterreng, ligger i nærheten. Kort vei til barnehager og skoler. Godt offentlig kommunikasjonstilbud med buss og tog fra henholdsvis Greverud kirke og Greverud stasjon. Kort sagt et område med gode oppvekstsvilkår for barn og unge!

Diverse

- Det følger ingen nøkler til boligen da det kun er tilgang via fingeravtrykkleser på enebolig, samt kodepanel og fjernkontroll til garasje.
- Selger opplyser at robotgressklipper av og til kan sette seg fast i skråning.
- Alle hvitevarer på kjøkken og bad, fastmontert belysning, oppbevaring og garderobeinnredninger på alle rom, samt robotgressklipper medfølger handelen.
- Det presiseres at tomten mot sydvest med gressplen er kommunal eiendom og inntegnet som friområde på reguleringskart da det går et grøntbelte forbi eiendommen. Selger har dog alltid ivaretatt dette arealet som sitt eget. Se vedlagte eiendomskart fra kommunen.
- Abonnement for internett/alarm/strøm/forsikring/service/m.m. tegnes eventuelt av ny eier.
- En kjøper må alltid påregne noe oppussing ved et eierskifte. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg godt inn i vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæringsskjema og kommunale papirer. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi interessenter å rådføre seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Megler

Ståle Helland

+47 958 64 003 + sh@ek.no

En perfekt kombinasjon av «Ordnung muss sein» og norsk konkurranseinstinkt er resultatet av Ståles tysk-norske opphav. Med en utdannelse fra Høgskolen i ryggen markerte han seg allerede i sitt første år som megler, ved å sette salgsrekorder både lokalt og nasjonalt. Etter 5 år i PRIVATmegleren valgte han å bli en del av EklundOsloNewYork. Erfaringen har gitt ham en unik og verdifull erfaring, som nå kommer Advokat Eks kunder til gode. Ståle er godt likt av alle og er svært opptatt av å sørge for god kommunikasjon med alle sine kunder.

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery