Boligen

Klassisk og delikat Frogner-leilighet med heis og hyggelig beliggenhet. Hele boligen er pusset opp i 2013, og gårdens fasade og balkonger ble pusset opp i 2015. Lyse og luftige rom med god takhøyde; stukkatur og rosetter i stue.
Plasstilpasset kjøkkeninnredning i heltre fra gulv til tak. Benkeplate av stein, integrert induksjonstopp, grill, komfyr, dampovn, oppvaskmaskin, kjøle-/fryseskap og vinskap.

Gjestetoalett

FROGNER - Nyoppusset klassisk leilighet - heis og balkong

Innbydende og lekker entré

Boligen

Alle hvitevarer er fra Gaggenau. Kjøkkenøy med vask, forøvrig godt med skap i kjøkken.
Meget pene gulv med stavparkett med kvadrater og mønster, samt marmorfliser og keramiske fliser. Innfelt downlights i gang og kjøkken. Plassbygget bokreol i arbeids-/gjesterom. Garderobeskap av høy standard i entré, gang og soverom. Gulvvarme i alle gulv og kamin i stuen.

Innbygget garderobe i entré

.

Inngang fra Elisenbergveien.

Inngang fra Elisenbergveien

Elisenbergveien 4

Bygården ligger på hjørnet av Elisenbergveien og Nobelsgate, og leiligheten vender ut mot "grønne" Nobelsgate. Boligen har en attraktiv og sentral beliggenhet i et veletablert boområde på Frogner med beboerparkering. Området består for det meste av flotte klassiske bygårder, ambassader og byvillaer. Umiddelbar nærhet til Bygdøy Allé med hyggelige nabolagskaféer, restauranter og dagligvarebutikker m.m. Postkontor, vinmonopol, Gimle kino og delikatesseforretninger i nærområdet. Kort vei til Solli Plass, Majorstuen, Tjuvholmen, Skøyen og sentrum forøvrig med et rikt utvalg av shoppingmuligheter. Frognerparken er en kort spasertur unna og det er gangvei fra eiendommen til Bygdøy og Huk med gode tur- og rekreasjonsmuligheter. Gode bussforbindelser fra Bygdøy Allé med busslinje 31 og 20 og trikk nr. 12 mot Sentrum/Majorstuen går fra Frognerveien. Forøvrig gode togforbindelser fra Skøyen/Nationaltheatret.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Elisenbergveien 4, 0265 Oslo, 2. etasje
Boligtype Leilighet/eierseksjon
Areal Bruksareal 153 m2, primærrom 153 m2
Tomt 736 kvm., fellestomt
Prisantydning Kr. 13.500.000,-
Andel f.gjeld/formue Kr. 118.883,-/7.956,- pr. 16.08.2017
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 13.618.883,-
Felleskostnad Kr. 4.347,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Standard

Velholdt bygård med representativt inngangsparti og vakre detaljer. Lekkert bad med regnfallsdusj og et mindre badekar, og innfelte glasshyller. Plass for vaskemaskin og tørketrommel. Doble profilerte dører mellom stue og arbeids-/gjesterom.

Innhold

Entré, wc-rom, gang, arbeids-/gjesterom, 2 soverom, bad, kjøkkenog stue med utgang til balkong på ca. 5 kvm.

Eiendommens historie

Bygård tegnet av arkitektene Alfred Køhn og Sigurd Gulbransen, oppført 1898. Fire etasjer i gul tegl samt høy loftsetasje. Brukket hjørne med hengende karnapp. Elisenbergveien har navn etter Løkken Elisenberg (Schafteløkken). Gaten består for det meste av bygårder i mur bygget på 1890-tallet.
Gaten begynner i Nobels gate, krysser Thomas Heftyes gate og Bygdøy allé ved Thomas Heftyes plass, og forsetter gjennom Elisenberg til den slutter i Amtmann Furus plass.

Diverse

Eiendommens tak har fuktskader som skal utbedres. For denne seksjonen/leiligheten vil kostnadsandelen basert på innhentet kostnadsoverslag utgjøre ca. kr 250.000,- ink. mva. (fordelt etter eierbrøk). Det presiseres at dette er et foreløbig estimert beløp, og det tas derfor forbehold om endringer. Se komplett prospekt for ytterligere informasjon.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert.  Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery