Boligen

Advokat Ek har gleden av å presentere et oppussingsobjekt på Abildsø hvor drømmer kan realiseres. Eiendommen ligger på en høyde slik at det er gode solforhold og fin utsikt i flere retninger. Boligens 1. etasje består av entré med skyvedørsgarderobe. Romslig stue med peis og plass til flere sittegrupper. Fra stue er det utgang til terrasse og hage.

Opparbeidet tomt på cirka 560 kvm

Oppussingsobjekt på Abildsø like ved Østensjøvannet - Enebolig med gode solforhold, flott utsikt, og opparbeidet hage!

Enebakkveien 274 og 274 B ligger hjørne mot hjørne og fremstår som kjedede eneboliger

Boligen

Stort kjøkken med spiseplass. I boligens 2. etasje er det 3 soverom, kjøkken og wc. På det ene soverommet er det eget omkledningsrom. Fra trappegang i 2. etasje er det luke opp til stort kaldt loft. I kjelleren er det romslig bad og svært godt med bodplass i flere boder. Eiendommen bærer preg av slitasje og utsatt vedlikehold. Man må derfor påregne full oppussing av eiendommen.

Terrasse med utsikt i flere retninger
Eiendommen ligger på en høyde med gode utsiktsforhold

Eiendommen ligger på en høyde med gode utsiktsforhold.

Lite enkelt kjøkken i 2. etasje.

Lite enkelt kjøkken i 2. etasje

Enebakkveien 274

- Takstmann har utarbeidet tilstandsrapport for eiendommen. Takstmann har anmerket 18 punkt med TG2 og 3 punkt med TG3. Se vedlagte tilstandsrapport for ytterligere opplysninger.
- Svømmebassenget i hagen er verken bygge meldt eller godkjent etter søk hos Plan og bygningsetaten. Bassenget er i svært dårlig forfatning og bør påregnes fjernet eller sanert.
- Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Siste feiing av pipeløp ble utført 01.08.2016. Det ble da gitt følgende merknader "Alle yttersidene av en teglskorstein skal være tilgjengelig for ettersyn. Teglskorstein skal ikke tildekkes av brennbart materiale. Slokkeutstyr er ikke vedlikeholdt".
- Boligen er i kommunens elektroniske registre registrert som tomannsbolig. Boligen fremstår dog som enebolig i tillegg til at den er beskrevet som "Våningshus" og "Villa" i søknadsprosess hos Plan og Bygningsetaten (saksnr: 192801393).
- Enebakkveien 274 (som nå selges) ligger hjørne mot hjørne med Enebakkveien 274 B. For å avklare uklare bruks og eierforhold er det utarbeidet en avtale som helt eller delvis vil bli tinglyst på eiendommen. Kjøper kan på ingen måte motsette seg de tiltak som er nevnt i avtalen og forplikter seg til å medvirke til tinglysning av denne, herunder signere nødvendige dokumenter i den forbindelse. Avtalen ligger vedlagt. Det gjøres spesielt oppmerksomt på følgende tre ting:
1. Enebakkveien 274 B sin terrasse ligger over eiendommen til Enebakkveien 274. Det vil i forbindelse med dette bli foretatt en grensejustering slik at arealet (cirka 16-20 kvm) tilfaller Enebakkveien 274 B. Tomtearealet for Enebakkveien 274 vil derfor bli noe mindre enn hva som er opplyst i dag.
2. Kjøper av Enebakkveien 274 forplikter seg til å etablere parkeringsplasser på egen eiendom. Enebakkveien 274 B vil ha hjemmel til hele oppkjørselen, men det vil bli tinglyst en adkomstrett for Enebakkveien 274. Ny eier av Enebakkveien 274 vil ha rett til å bruke venstre carport i en periode på 12 måneder fra kjøp slik at man har tid til å etablere parkering på egen eiendom. I forbindelse med dette er det utarbeidet et kartforslag som ligger vedlagt avtalen. Det presiseres hva gjelder eventuell garasje at selger ikke har gjort noen undersøkelser hos Plan og bygningsetaten i forhold til dette og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis. Dette er således kjøpers ansvar og risiko.
3. Ettersom eiendommene ligger hjørne mot hjørne så vil det bli tinglyst en gjensidig rett som gir tilgang for vedlikehold av egen bolig.
- Eiendommen er ryddet/rengjort for visning og vil ikke bli ytterligere ryddet/rengjort innen overtagelse. Påbudt utstyr som blant annet brannslukningsapparat og røykvarsler vil ikke bli levert/ følge med huset.
- Eiendommen er arvet og er ikke bebodd av selger. Det er åpnet offentlig skifte i boet, og retten har oppnevnt advokat Randi Birgitte Bull som bobestyrer. Selger har ingen informasjon utover det som fremkommer av opplysninger fra takstmann og kommune. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye og sette seg godt inn i salgsoppgave samt å ta med fagfolk på visning.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Enebakkveien 274, 1187 Oslo
Boligtype Enebolig/selveier
Areal Bruksareal 197 m2, primærrom 157 m2
Tomt 578 kvm., eiet tomt
Prisantydning Kr. 6.000.000,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 6.000.000,-
Ansvarlig megler Ståle Helland
Mobil +47 958 64 003, Epost sh@ek.no

Beskrivelse

Dette er eiendommen for deg som alltid har ønsket en bolig hvor du får innrede etter egne ønsker og drømmer.

Innhold

Totalt areal: Primær-rom: 157 m², Bruksareal: 197 m², Bruttoareal: 233 m², S-rom: 40 m².
Kjeller: Primær-rom: 15 m², Bruksareal: 55 m², Bruttoareal: 68 m², S-rom: 40 m².
1. etasje: Primær-rom: 73 m², Bruksareal: 73 m², Bruttoareal: 85 m².
2. etasje: Primær-rom: 69 m², Bruksareal: 69 m², Bruttoareal: 80 m².
I tillegg er det kaldt loft med adkomst via luke i himling.

Inneholder følgende P-rom:
Kjeller: Kjellergang og bad.
1. etg: Entré, hall m/trapp, kjøkken, spisestue og stue.
2. etg: Gang m/trapp, wc-rom, 3 soverom, omkledningsrom og kjøkken.
Det er utgang til veranda på ca. 15 m² fra stue i 1. etasje.
S-rom utgjør boder i kjeller.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende på Abildsø i Oslo kommune på innsiden av bomringen. Eiendommen ligger som første rekke til Enebakkveien. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Boligen har kort vei til flotte Østensjø-vannet med gode turmuligheter i grønne og åpne omgivelser. Turmål som Rustadsaga, Skullerudstua og Mariholtet ligger også i nærheten. Østmarka ligger innenfor
gåavstand og byr på lysløypenett og sykkelstier, supre bade- og fiskeplasser ved Nøklevann og videre innover i marka, og fantastisk terreng med gode turmuligheter sommer som vinter. En god beliggenhet i forhold til byens fasiliteter.

Megler

Ståle Helland

+47 958 64 003 + sh@ek.no

En perfekt kombinasjon av «Ordnung muss sein» og norsk konkurranseinstinkt er resultatet av Ståles tysk-norske opphav. Med en utdannelse fra Høgskolen i ryggen markerte han seg allerede i sitt første år som megler, ved å sette salgsrekorder både lokalt og nasjonalt. Etter 5 år i PRIVATmegleren valgte han å bli en del av EklundOsloNewYork. Erfaringen har gitt ham en unik og verdifull erfaring, som nå kommer Advokat Eks kunder til gode. Ståle er godt likt av alle og er svært opptatt av å sørge for god kommunikasjon med alle sine kunder. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery