Boligen

Idyllisk byvilla på Frogner, beliggende skjermet og solrikt på en høyde, med stor deilig hage. Boligen er bygget i 1934 og går over tre plan. Tilnærmet opprinnelig planløsning hvor første etasje inneholder hyggelig hall, garderobe med wc, stuer med to originale gruepeiser og kjøkken med egen utgang til hagen. Annen etasje har 3 store soverom, garderoberom, to flislagte bad/ wc og mye skap og kott.

Frogner - Idyllisk byvilla beliggende skjermet og solrikt på en høyde med stor deilig hage

Boligen

Underetasjen har svært god takhøyde og er innredet med peisestue, gjestesoverom, et enkelt bad/wc,vaskerom og flere boder.
Stort lagringsloft med fast trapp. Romslig garasje i gateplan. Boligen ble modernisert i forbindelse med nåværende eiers kjøp av eiendommen i 1996, og har siden vært normalt godt vedlikeholdt. 1. etasje: Stue, spisestue, kjøkken, trapperom/hall, entré/garderobe og toalett.
2. etasje:

.

Plantegning 1.etg.

Plantegning 1.etg.

Frederik Stangs gate 18B

Boligen er tegnet av arkitekt Enar E. Foss, og ble overtatt av nåværende eier i 1995. Gaten ble oppkalt i 1891 etter statsminister Frederik Stang (1808-84), som også var ordfører i Oslo i 1861. Han hadde selv eiet eiendommen "Frederiksgave", som lå på tomten der Røde Kors Klinikk senere ble liggende.
På eldre gateskilt i gaten er veinavnet skrevet «Fredrik» uten «e», mens det på nyere gateskilt står «Frederik» med «e».

Nøkkelinformasjon

Eiendom Frederik Stangs gate 18B, 0264 Oslo
Boligtype Enebolig/selveier
Areal Bruksareal 448 m2, primærrom 343 m2
Tomt 889 kvm., eiet tomt
Prisantydning Kr. 44.000.000,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 44.000.000,-
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Innhold

3 soverom, 2 bad, toalett og trapperom/gang.
Kjeller: Stue, soverom, bad, vaskerom og trapperom/gang.

I tillegg 3 kott i 2. etasje, fyrrom og boder i kjeller, samt uinnredet loft.

Beliggenhet

Frederik Stangs gate i Bydel Frogner i Oslo går fra Drammensveien til Frognerveien. Den krysser eller er tilstøtende til Thomas Heftyes gate, Mogens Thorsens gate, Bygdøy allé, Balders gate, Balchens gate og Elisenbergveien.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert.  Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery