Boligen

Advokat Ek har gleden av å presentere en strøken og klassisk 3-roms selveierleilighet på Bislett. Leiligheten ligger usjenert til helt innerst i blindvei. Detaljer som er verdt å nevne er god takhøyde, rosetter, stukkatur, flotte tregulv, doble fløydører, samt peis.
Leiligheten består av romslig entré hvor det er godt med plass til yttertøy og sko.

Velkommen til Grønnegata 14 E - Strøken 3-roms med nyere bad og kjøkken, samt detaljer som stukkatur, rosett og peis

VISNING AVLYST ETTER BUD DIREKTE TIL SELGER! Strøken 3-roms på Bislett/Homansbyen - Nyere bad og kjøkken, samt detaljer som stukkatur, rosett og peis.

Klassiske detaljer som rosetter, stukkatur, originalt panel, samt doble fløydører

Boligen

Stor stue med plass til flere sittegrupper. God takhøyde og store vinduer gir mye naturlig lys og en svært god romfølelse. Pent kjøkken fra Kvik med glatte hvite fronter, benkeplate dekket med mikrosement, samt godt med skap og skuffeplass. Integrerte hvitevarer som kjøleskap med frysedel, oppvaskmaskin, komfyr og induksjonstopp medfølger handelen.

Kombinasjonen av moderne løsninger og eldre sjarm gjør denne leiligheten både koselig og eksklusiv
Peis i stue. Styret i sameiet jobber med rehabilitering av pipeløp

Peis i stue. Styret i sameiet jobber med rehabilitering av pipeløp.

Romslig flislagt entré med varmekabler.

Romslig flislagt entré med varmekabler

Grønnegata 14

Leiligheten:
- Klassiske detaljer som rosetter, stukkatur, originalt panel, samt doble fløydører.
- Moderne kjøkken fra Kvik, totaloppusset i 2011.
- Flott benkeplate (mikrosement) med ny nedfelt vaskekum i 2018.
- Alle hvitevarer er integrerte og medfølger.
- Eksklusivt baderom (oppusset 2011) med blant annet dobbeldusj og Vola armaturer.
- Flotte gulv og delikate fargevalg.
- Flislagt bad og gang med varmekabler.
- God takhøyde som gir en unik romfølelse.
- Store vinduer (2-lags isolerglass) gir godt med naturlig lys.
- Moderne sikringsskap med automatsikringer.

Sameiet:
Sameiet Grønnegata 14 består av 13 seksjoner og fremstår som veldrevet med HBRI som forretningsfører.
Grunnpakke kabel-tv og internett fra GET er inkludert i husleien.
Dyrehold er tillatt.
Leiligheten kan fritt leies ut. Styregodkjennelse er påkrevd både ved overdragelse og utleie. Godkjennelse kan bare nektes ved saklig grunn.
Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Flere garasjeanlegg i nærområdet hvor det ofte er gode muligheter for leie av garasjeplass. Konferer med megler for ytterligere informasjon.

Sameiet har god vedlikeholdshistorikk og har gjennomført følgende arbeider de siste år:
2014/2015: Brannverntiltak. Gipsing og brannfuging loft, kjeller og kjellernedganger. 3 stk B60 ståldører begge innganger loft og hovedtrapp kjeller. 8 stk B30 dører til leiligheter hovedtrapp og baktrapper.
2015: Skifting av låssystem. Alle fellesdører.
2016/2017: Nytt yttertak. Fullstendig rehabilitering av yttertak med terrasser. Båndtekket med stål. Nytt avløp, membran og støp på 2 takterrasser. Ny pappsveis/membran på 1 tårnterrasse. Utskifting av store deler av borddekking og ny underlagspapp. 6 nye murpiper fra tak og 80 cm over. Alt av nedløp, snøfangere etc nytt.
2018: Sjekk av piper/ildsted. Filming av alle (6stk) pipeløp. Dokumentasjon av alle ildsteder og piper i leiligheter/fellesarealer. Det er fyringsforbud p.t.

Styreleder informerer om at følgende vedlikehold er planlagt 2018-2020: Reparasjon av 5 piper og «rør i pipe», utskifting av sikringsskap og div el-arbeid fellesareal, ny brannsentral, samt oppussing inngangsparti og hovedtrapp. For disse nye arbeider er det antydet låneopptak på kr 1 000 000,-. Det er planlagt at felleskostnader skal økes 2,5 prosent per år i perioden 2018-2023 for å betjene fellesgjelden. Fellesgjelden for denne leiligheten vil øke med cirka kr 92 000,- når lånet blir utbetalt.
Alle opplysninger er gitt etter informasjon oversendt fra forretningsfører, samt telefonsamtale med styreleder den 20.06.18. Ta kontakt med eiendomsmegler Ståle Helland ved spørsmål eller ønske om privatvisning. Tlf: 958 64 003. E-mail: sh@ek.no

Nøkkelinformasjon

Eiendom Grønnegata 14, 0350 Oslo
Boligtype Leilighet/eierseksjon
Areal Bruksareal 90 m2, primærrom 90 m2
Tomt 467 kvm., eiet tomt
Prisantydning Kr. 5.950.000,-
Andel f.gjeld Kr. 171.009,- pr. 01.06.2018
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 6.121.009,-
Felleskostnad Kr. 3.166,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Ståle Helland
Mobil +47 958 64 003, Epost sh@ek.no

Beskrivelse

God plass til spiseplass på kjøkken. Badet er meget romslig og delikat - her får du spafølelse. Detaljer som dusjsone med 2 regnfall og 2 hånddusjer, vegghengt toalett, stort speil, stor vask, godt med oppbevaringsplass i skuffer/skap/hyller, samt opplegg og plass for vaskesøyle. Armatur over servant og i dusjsone fra eksklusive Vola. Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Soverom 2 er også av god størrelse, garderobeskap på begge soverom medfølger. De fleste overflater er malt det siste året og leiligheten fremstår som innflytningsklar. Kombinasjonen av moderne løsninger og eldre sjarm gjør denne leiligheten både koselig og eksklusiv. Velkommen til visning!

Innhold

Høy 1. etasje innerst i blindvei: Primær-rom: 90 m², Bruksareal: 90 m², Bruttoareal: 97 m². Inneholder følgende P-rom: Entré, stue, kjøkken med spiseplass, bad, 2 soverom.
Det medfølger kjellerbod på cirka 11 m² og en loftsbod med gulvflate på cirka 4,5 m². Begge boder merket med S8.

Beliggenhet

Svært attraktiv beliggenhet innerst i blindvei uten gjennomgangstrafikk. Grønnegata ligger i et rolig, men sentralt og populært område på Bislett / Homansbyen. Her bor du svært sentralt, med nærhet til alt. En stor Coop ligger 100 meters gange fra boligen (nærområdet har for øvrig flere andre matbutikker i nærheten). Kort gange til St.Hanshaugen med cafeer, restauranter, apotek, og diverse frisører. Spesialbutikker som Gutta på Haugen og hyggelige spisesteder som Smalhans, St. Lars, Laundromat Cafe, Pascal og Godt Brød, ligger alle i nærområdet. Det tar ca 10-15 minutter å gå til Majorstua / Alexander Kiellandsplass / Sentrum med alt av fasiliteter. Gode treningsmuligheter i nærområdet med blant annet Bislett Bad, Fitness Xpress, EVO, Sats, samt både innendørs og utendørs løpebaner på Bislett stadion. Det er ellers turmuligheter på St.Hanshaugen, i Slottsparken eller Stensparken. Meget gode offentlige kommunikasjonsmuligheter som buss og trikk 80 meter fra boligen hvor du har gode ruteforbindelser til hele byen. T-bane fra Nationalteateret eller Majorstuen. Ellers er det kort gangavstand til Høyskolen i Oslo og kort vei/gode transportmuligheter til Universitetet i Oslo, Blindern, Tannlegehøyskolen, BI, Veterinærhøyskolen m. flere. Kort sagt en optimal plassering i forhold til byens fasiliteter.

Diverse

Takstmann har satt tilstandsgrad 1 på alle punkter med unntak av bad som har fått tilstandsgrad 2. Takstmann har ikke funnet noen unormale verdier ved fuktsøk og har observert membran i sluk, men har satt TG2 pga manglende dokumentasjon på membranarbeider. Konferer megler for ytterligere informasjon.
Denne leiligheten ble bygget om og seksjonert i 2011/2012. Seksjonering er gjennomført og det foreligger ferdigattest.

Megler

Ståle Helland

+47 958 64 003 + sh@ek.no

En perfekt kombinasjon av «Ordnung muss sein» og norsk konkurranseinstinkt er resultatet av Ståles tysk-norske opphav. Med en utdannelse fra Høgskolen i ryggen markerte han seg allerede i sitt første år som megler, ved å sette salgsrekorder både lokalt og nasjonalt. Etter 5 år i PRIVATmegleren valgte han å bli en del av EklundOsloNewYork. Erfaringen har gitt ham en unik og verdifull erfaring, som nå kommer Advokat Eks kunder til gode. Ståle er godt likt av alle og er svært opptatt av å sørge for god kommunikasjon med alle sine kunder. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery