Boligen

Attraktiv enebolig med stor solrik hage og flere terrasser i barnevennlig område nær marka. Boligen går over to plan, og har gode lysflater vendt mot sydvestvendt hage og terrasse. Lys og luftig bolig med god planløsning; 4 soverom, hvorav master soverom med utgang til balkong, kontor/soverom, bad i begge etasjer, åpen kjøkkenløsning, tv-stue med utgang til terrasse, samt hagestue.

KORSVOLL - ENEBOLIG MED STOR SOLRIK TOMT

Boligen

Tidsriktige farger og innredninger. Frittiliggende dobbel garasje, og hekk rundt hele eiendommen. Moderne enebolig fra 2010 med god standard på innredninger og utstyr. Kjøkkeninnredning med takhøye overskap. Integrert induksjonstopp og gassbluss i kjøkkenøy. Høyskap med integrert komfyr, mikrobølgeovn og kaffemaskin. Oppvaskmaskin. Garderobeskap på to av soverommene i 2. etasje, og skyvedørsgarderobe på ett soverom.

.

Hansemyrveien 4

Hansemyrveien på Korsvoll i Oslo går fra Tåsenveien til Skjoldveien, og tilhører bydel Nordre Aker. Bebyggelsen består stort sett av villaer og tomannsboliger fra 1940- og 1950-årene. .Eiendommen har nærhet til skoler, barnehager, god offentlig kommunikasjon, daglige servicetilbud, samt flotte tur- og rekreasjonsområder. Dette gjør Korsvoll til et populært område for barnefamilier. Det er turstier og skogsveier, samt flere idylliske tjern og vann for både bading og fisking. Om vinteren er det flotte oppkjørte løyper. Det er også et aktivt idrettsmiljø, hvor Korsvoll I.L. har et bredt tilbud innen bl.a. fotball, håndball, innebandy, friidrett, ski, skøyter og kampsport med mer. Det er få minutters gange til Korsvollbanen som ligger like over Korsvolltoppen (også kalt Tyskertoppen) - en naturpark med panoramautsikt over byen og fjorden. Alpinanlegg i Grefsenkleiva og tennisanlegg på Nordberg.
En sammenhengende gang- og sykkelvei går langs Akerselva ned til sentrum. Gode servicetilbud på Frysja og Tåsen senteret, Ullevål sentrum og Storo Storsenter. Offentlig kommunikasjon via buss og T-bane, hvorav nærmeste holdeplass er Korsvoll som ligger ca. 500 meter fra boligen.
Eiendommen har gangavstand til Korsvoll barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Nordberg ungdomsskole.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Hansemyrveien 4, 0880 Oslo
Boligtype Enebolig/selveier
Areal Bruksareal 279 m2, primærrom 243 m2
Tomt 1642 kvm., eiet tomt
Prisantydning Kr. 15.800.000,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 15.800.000,-
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Standard

Skyvedørsgarderobe med speilfronter i hallen. Bad i 1. etasje har downlights og dusjhjørne med svingbare glassdører - mens bad i 2. etasje har dusjkabinett. Vannbåren gulvvarme i 1. etasje med unntak av våtrom. Garasjen er oppført i 2018.

Innhold

1.Etasje: Hall m/trapp, vaskerom, bad, soverom/kontor, tv-stue, kjøkken og stue med havestue og utgang til terrasse på ca. 40 kvm
2.Etasje: Hall m/trapp, 4 soverom, hvorav ett har tilknyttet garderobe og balkong på ca. 3 kvm, bad og tv-stue med utgang til terrasse på ca. 26 kvm
Kjeller: Boder/teknisk rom.

Kaldt loft med adkomst igjennom luke i himling.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert.  Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery