Boligen

Utbygger av dette prosjektet, har sammen med Advokat Ek og i nært samarbeid med blant annet arkitekt Einar Jarmund og dyktige interiørarkitekter hos iArk med Heidi Tolo i spissen utformet fire villaleiligheter for kjøpere som verdsetter gjennomtenkt kvalitet, god og moderne arkitektur, samt tidsriktig interiørdesign.

De nye villaleilighetene ligger i et eksklusivt lite sameie på Heggeli/Vinderen.

Velkommen til Heggelibakken 32 - 4 nye villaleiligheter med heis, terrasser og garasjeplasser

Vinderen - Arkitektegnede villaleiligheter - Utsolgt!

Kvalitetsleverandører som Svane kjøkken, hvitevarer fra Gaggenau og Bora, samt benkeplate fra Silestone

Boligen

Det er planlagt oppføring av 2 sammenbygde bygg med til sammen 4 villaleiligheter, samt underjordisk garasjeanlegg med plass til 6 biler.

Bygget er tegnet av den prisbelønte arkitekten Einar Jarmund i Jarmund/Vigsnæs AS Arkitekter MNAL og er hensynsfullt tilpasset tomten. Gjenværende leiligheter er på 179 kvm og 180 kvm og holder en kvalitetsmessig høy standard hva gjelder både utførelse og materialvalg.

Tekninske løsninger som balansert ventilasjonsanlegg og sentralstøvsuger
Representativt inngangsparti. Heis fra garasjekjeller og direkte til leilighetene

Representativt inngangsparti. Heis fra garasjekjeller og direkte til leilighetene.

Utomhusplan.

Utomhusplan

Heggelibakken 32

Leilighetene har vannbåren varme, direkte heisadkomst fra garasje i underetasje, store solrike og usjenerte terrasser og egen hage på bakkeplan. Boligene går over to plan og er utformet med tanke på at man skal ha en generøs hovedetasje med alle funksjoner på samme plan og en gjestedel med soverom, bad/wc og oppholdsareal - en trapp ned. Leilighet 1.1 er utformet med separat masterdel med stort soverom, romslig walk-in garderobe med snekkerbygget innredning, og et meget delikat bad. Stue og kjøkken er på ca. 70 kvm, moderne utformet i åpen løsning med kjøkkenøy, stor takhøyde, gjennomgående lys, peis, og (mot pristillegg) om ønskelig en hyggelig snekkerbygget integrert sittebenk med hyller. Gjennomgående entré og garderobe med gjestetoalett og vaskerom. Leilighet 2.1 leveres med tre soverom hvor det ene (mot pristillegg) kan innredes som walk-in garderobe. Leilighetene har i tillegg til heis en egen inngang direkte fra garasjeanlegget. Det er lagt opp til rikelig med bodplass. Antatt ferdigstillelse 3. kvartal 2019.

Detaljer som er verdt å merke seg:
- Solid bygningsmasse med etasjeskillere i betong.
- Kjøkken fra danske Svane. Hvitevarer fra Gaggenau og Bora. Benkeplate fra Silestone.
- Leverandører på baderom som Villeroy & Boch, Duravit og Fima. Benkeplate med integrert servant i Corian. Innredning bygget av møbelsnekker.
- 1-stav eikeparkett. Innvendige trapper i eik. Dørkarmer i eik.
- Vannbåren varme i alle gulv unntatt bad hvor det legges varmekabler. Varmepumpe med energiopptak fra energibrønn.
- Gasspeis.
- Balansert ventilasjonsanlegg og sentralstøvsuger.
- Hele prosjektet holder høy kvalitet når det gjelder utførelse og materialvalg. Detaljert leveransebeskrivelse ligger vedlagt prospekt.

Prosjektet er nå utsolgt!

Nøkkelinformasjon

Eiendom Heggelibakken 32, 0370 Oslo
Boligtype Leilighet/eierseksjon
Areal Bruksareal 180 m2
Tomt 1676 kvm., fellestomt
Prisantydning Kr. 15.900.000,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 15.900.000,-
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Arealer, innhold og pris

- Leilighet 1.1: SOLGT!
- Leilighet 2.1: SOLGT!
- Leilighet 1.2: SOLGT!
- Leilighet 2.2: SOLGT!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i grønne omgivelser i et veletablert, rolig og hyggelig boligområde på Heggeli/Vinderen i Oslo. Solrik hjørnetomt på 1,6 mål høyt oppe i Heggelibakken med kort vei til Vinderen sentrum, Heggeli og Smestad. Området består hovedsakelig av villabebyggelse hvor det er lite biltrafikk. Fra boligen er det kort vei til skoler for alle alderstrinn, barnehager, god offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud på Vinderen og Majorstuen. Kort vei til lekeplass, fotballbane, og skøytebane. Flere treningssentre i nærheten, blant annet Elixia på Majorstuen og Sats Elixia på Vinderen. I en hektisk hverdag kan dagligvarehandelen gjøres enkelt på Vinderen eller Majorstuen. Vinderen sentrum har også post, apotek, vinmonopol, klær, interiør, kafé/restaurant, lege og tannlege etc. Området har god offentlig kommunikasjon via buss og T-bane, hvorav nærmeste bussholdeplass er Heggeli som ligger ca. 400 meter fra boligen. T-banestasjon Borgen ligger ca. 700 meter fra fra boligen. Den korte avstanden til nærliggende sentrale områder er et pluss når man bor i Heggelibakken. Med bil tar det ca. 4 min. til Majorstuen, 8 min. til Oslo S, 8 min. til Bygdøy og 38 min. til Oslo Lufthavn. Eiendommen har gangavstand til Vinderen barneskole og Ris ungdomsskole.

Diverse

Ved kjøp av bolig under oppføring betales følgende omkostninger i tillegg til kjøpesummen:
Dokumentavgift beregnes kun av andel tomteverdi fordelt etter eierbrøk, med 2,5 %. I tillegg tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,- og tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 525,- pr. pantedokument og panteattest kr. 199,50. (dette utgjør ca kr 100 000 pr leilighet) Det tas forbehold om endring av offentlige avgifter og avgiftsgrunnlag for tomteverdien frem til hjemmelsovergang finner sted. Totale omkostninger vil fremgå av egen prisliste.
Selger tar forbehold om igangsettingstillatelse for omsøkt prosjekt. Selger tar også forbehold om uforutsette forhold som hindrer at prosjektet blir gjennomført.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert.  Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery