Boligen

I Heggelibakken 32 er det utviklet fire villaleiligheter for kjøpere som verdsetter gjennomtenkt kvalitet, god og moderne arkitektur, samt tidsriktig interiørdesign. Bak prosjektet står GloMar Eiendom AS i nært samarbeid med den prisbelønte arkitekten Einar Jarmund og dyktige interiørarkitekter hos iArk, med Heidi Tolo i spissen.

En av disse leilighetene (leil 1.1) skal selges på nytt (kontraktsposisjonen).

HEGGELI Villaleil. m/terrasse og hage -180 kvm - 2 sov - 2 bad - walk-in - heis - peis - garasje.
Kontraktsposisjon.

ExpoNova bilder collage

Boligen

De nye villaleilighetene ligger i et eksklusivt lite sameie på Heggeli/Vinderen. Det er planlagt oppføring av 2 sammenbygde bygg med til sammen 4 villaleiligheter, samt underjordisk garasjeanlegg med plass til 6 biler.

Leiligheten er på 179 kvm BRA og holder en kvalitetsmessig høy standard hva gjelder både utførelse og materialvalg.

.

2451_001.

2451_001

Heggelibakken 32, leil.1.1

SALG AV KONTRAKTSPOSISJON
Selger (Kjøper 1) av kontraktsposisjonen har inngått avtale, datert 09.04.2018, med utbygger om kjøp av ovennevnte bolig under oppføring. Ved kjøp av konraktsposisjon trer kjøper 2 inn i ovennevnte kjøpekontrakt med GloMar Eiendom AS, og overtar de rettigheter og forpliktelser som selger (kjøper 1) av kontraktsposisjonen har i henhold til kjøpekontrakt. Samtykke til salg av kontraktsposisjon krever samtykke av utbygger (selger 1).
Oppgjør gjennomføres av Noroppgjør AS.

Eiendommens matrikkel er i dag: Gnr. 35, bnr. 604 i Oslo kommune
Eiendommen vil bli seksjonert, og endelig eiendomsbetegnelse for den enkelte bolig vil foreligge først når seksjoneringen er tinglyst.

Fellesutgifter er stipulert til 6.880,- pr. mnd og skal dekke sameiets driftsutgifter, og vil blant annet avhenge av ytelsene sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil de ordinære fellesutgiftene (kommunale avgifter, sameiets forsikring og strøm til fellesarealer) utgjøre ca. kr 40,- pr. kvadratmeter pr. mnd. Fellesutgiftene fordeles med utgangspunkt i sameierbrøken. Sameiet skal etter konstituering beslutte hvor mange ytelser sameiet skal rekvirere. Det må forventes en forskuddsinnbetaling av felleskostnadene for de seks første månedene for å tilføre sameiet likviditet.

Prisantydningen omfatter følgende:
- Opprinnelig kjøpesum kr 16.100.000,-
- Tilvalg kr 319.817,- ( bl.a.kjøkken, hvitevarer, ekstra el.punkter, krom dørvridere, fargevalg mm.)
- Merverdi til selger (kjøper 1) kr 580.183,- (forutsatt salg til prisantydningen).

I tillegg kommer kjøpsomkostninger totalt kr 103.400,-.
Totalsum for leiligheten inkl. omkostninger utgjør, ved prisantydning, kr 17.103.400,-.

BETALINGSBETINGELSER
Merverdien innbetales som depositum ved kontraktssignering til meglers klientkonto. Depositumet vil bero på meglers klientkonto frem til ferdigstillelse og overskjøting av seksjonen har skjedd. Rentene for beløpet vil godskrives kjøper. Beløpet kan ikke disponeres av noen av partene før kjøper har fått rettsvern (tinglyst skjøte) for ervervet av boligen.

Forskudd:
Selger har innbetalt kr 1.610.000,- til utbygger. Kjøper skal ved ved underskrift av transportavtalen innbetale dette beløpet til meglers klientkonto for videre utbetaling til selger. Dette forutsetter at gyldig forskuddsgaranti (Bustadoppf.lova §47) foreligger.
Utbygger har stilt sikkerhet (garanti) for riktig oppfyllelse av den opprinnelige kjøpekontrakten, jf. buofl. § 12.

REGULERING/PLANARBEID
Det er gitt rammetillatelse for oppføring av en enebolig på naboeiendommen Solskinnskroken 3. For nærmere informsjon se Oslo kommune saksinnsyn, saksnr. 201804595.

For informasjon om pågående planarbeid vedr. Huseby- vannbehandlingsanlegg henvises til Oslo kommune planinnsyn, saksnr. 201708944, eller: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/slik-bygger-vi-oslo/vannforsyning-oslo/#toc-2

LOVVERK
Kontrakten som transporteres er regulert av bustadoppføringslova. Salget av kontraktsposisjonen reguleres av kjøps- og avhendingslova. Rettsvern for kontraktsposisjonen sikres ved melding til opprinnelig selger om transporten.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Heggelibakken 32, leil.1.1, 0375 Oslo, 1. etasje
Boligtype Leilighet/eierseksjon
Areal Bruksareal 179 m2, primærrom 172 m2
Tomt 1676 kvm., fellestomt
Prisantydning Kr. 17.000.000,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 17.000.000,-
Felleskostnad Kr. 6.880,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Standard

Det er vannbåren varme, direkte heisadkomst fra garasje i underetasje, stor solrik og usjenert terrasse og egen hage på bakkeplan. Svært gjennomtenkt planløsning som går over to plan og er utformet med tanke på at man skal ha en generøs hovedetasje med alle funksjoner på samme plan og en gjestedel med soverom, bad/wc og oppholdsareal - en trapp ned. Hovedetasjen inneholder entré og garderobe med gjestetoalett, separat masterdel med soverom, stor walk-in garderobe med snekkerbygget innredning, og et meget delikat bad. Stue og kjøkken er på til sammen ca. 70 kvm, moderne utformet i åpen løsning med direkte utgang til hage/terrasse via takhøye skyvedører. Lekker gasspeis. En designet eiketrapp fører ned til underetasjen som inneholder entré /trappegang, romslig stue/sov/oppholdsrom, lekkert flislagt bad, eget stort vaskerom, og bod/teknisk rom. Gjennomgående stor takhøyde i begge etasjeplan. Leiligheten har i tillegg til heis en egen inngang direkte fra garasjeanlegget. Antatt ferdigstillelse 4. kvartal 2019.

Detaljer som er verdt å merke seg:

- Solid bygningsmasse med etasjeskillere i betong.
- Kjøkken fra danske Svane. Komplette hvitevarer fra Gaggenau og Bora. Benkeplate fra Silestone.
- Leverandører på baderom som Villeroy & Boch, Duravit og Fima. Benkeplate med integrert servant i Corian. Innredning bygget av møbelsnekker.
- 1-stav eikeparkett. Innvendige trapper i eik. Dørkarmer i eik.
- Vannbåren varme i alle gulv unntatt bad hvor det legges varmekabler. Varmepumpe med energiopptak fra energibrønn.
- Gasspeis.
- Balansert ventilasjonsanlegg og sentralstøvsuger.
- Leiligheten holder høy kvalitet når det gjelder utførelse og materialvalg. Detaljert leveransebeskrivelse ligger vedlagt salgsoppgaven.

Standarden i leiligheten er ytterligere forbedret ved at det er gjort tilvalg utover standardleveranse for ca. kr 320 000.

Innhold

1. etasje: Stue med åpen kjøkkenløsning og utgang markterrasse, soverom med walk-in-garderobe, bad, gjestetoalett og entré.
Underetasje: Oppholdsrom/soverom, vaskerom, bad, to boder og entré med dør til felles garasjeanlegg.

P-rom utgjør 172 kvm/ BRA 179 kvm.

1 garasjeplass i bygget medfølger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i grønne omgivelser i et veletablert, rolig og hyggelig boligområde på Heggeli/Vinderen i Oslo. Solrik hjørnetomt på 1,6 mål høyt oppe i Heggelibakken med kort vei til Vinderen sentrum, Heggeli og Smestad. Området består hovedsakelig av villabebyggelse hvor det er lite biltrafikk. Fra boligen er det kort vei til skoler for alle alderstrinn, barnehager, god offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud på Vinderen og Majorstuen. Kort vei til lekeplass, fotballbane, og skøytebane. Flere treningssentre i nærheten, blant annet Elixia på Majorstuen og Sats Elixia på Vinderen. I en hektisk hverdag kan dagligvarehandelen gjøres enkelt på Vinderen eller Majorstuen. Vinderen sentrum har også post, apotek, vinmonopol, klær, interiør, kafé/restaurant, lege og tannlege etc. Området har god offentlig kommunikasjon via buss og T-bane, hvorav nærmeste bussholdeplass er Heggeli som ligger ca. 400 meter fra boligen. T-banestasjon Borgen ligger ca. 700 meter fra fra boligen. Den korte avstanden til nærliggende sentrale områder er et pluss når man bor i Heggelibakken. Med bil tar det ca. 4 min. til Majorstuen, 8 min. til Oslo S, 8 min. til Bygdøy og 38 min. til Oslo Lufthavn. Eiendommen har gangavstand til Vinderen barneskole og Ris ungdomsskole.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert.  Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery