Boligen

Meld deg på ved å trykke "visningspåmelding". Ta gjerne kontakt med megler i forkant av visning ved spørsmål eller ønske om privatvisning. Tlf 958 64 003. Fabrikkbygget fra 1884 ble i 2014 ombygget til 17 moderne leiligheter. Det unike med leiligheten i den klassiske bygården er at den har moderne tekniske løsninger. Verdt å nevne er vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon, sprinkelanlegg, vinduer med 3-lags isolerglass, sentralt brannvarslingsanlegg, heis, m.m.

Plantegning. Medfølger kjellerbod på 5 kvm. Det foreligger godkjente tegninger og ferdigattest hos Plan og Bygningsetaten

Moderne 3-roms fra 2014 i fabrikkbygg fra 1884 - V.V. og vannbåren gulvvarme inkl. - Balansert ventilasjon - Heis - m.m.

Store vinduer gir godt med naturlig lys og en god romfølelse. Moderne vinduer fra 2014 med 3-lags isolerglass

Boligen

God takhøyde på 2,7 meter og store vinduer gir godt med naturlig lys og en god romfølelse.

Verdt å nevne
- Ny leilighet fra 2014 i unikt fabrikkbygg fra 1884
- Nyere bad/kjøkken/vann/avløp/elektrisk/m.m.
- Flott 1-stavs eikeparkett med vannbåren gulvvarme
- Vinduer med 3-lags energiglass, balansert ventilasjon, samt sprinkelanlegg
- Fyring, varmtvann og internett inkl.

Flott 1-stavs eikeparkett. Vannbåren sonestyrt gulvvarme i leiligheten. A-konto fjernvarme er inkludert
Hjørneleiligheten i 2. etasje vender mot rolige Teglverksgata og Karlstadgata uten gjennomgangstrafikk

Hjørneleiligheten i 2. etasje vender mot rolige Teglverksgata og Karlstadgata uten gjennomgangstrafikk.

Dobbelt garderobeskap i entré. Lave kjøpsomkostninger da det ikke betales dokumentavgift.

Dobbelt garderobeskap i entré. Lave kjøpsomkostninger da det ikke betales dokumentavgift

Helgesens gate 42F

Leiligheten
- Ny leilighet fra 2014 i unikt fabrikkbygg fra 1884
- Moderne tekniske løsninger som vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon, sprinkelanlegg, vinduer med 3-lags isolerglass, sentralt brannvarslingsanlegg, heis, m.m.
- Flott kjøkken fra 2014 med glatte fronter. Godt med skap, skuff og benkeplass. Integrerte hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, samt kombinert kjøl- og fryseskap.
- Delikat og flislagt bad fra 2014. Stort vindu på bad gir godt med naturlig lys. Detaljer som romslig dusjnisje med glassdør, godt med oppbevaringsplass, opplegg for vaskemaskin, samt downlights og avtrekk i himling.
- To romslige soverom hvor det er godt med garderobeplass. To doble og ett enkelt garderobeskap på soverom 1, eget walk in closet på soverom 2, dobbelt garderobeskap i entré, samt praktisk bod i kjeller på 5 kvm.
- Hjørneleiligheten i 2. etasje vender mot rolige Teglverksgata og Karlstadgata uten gjennomgangstrafikk.
- Sofienbergparken ligger rett utenfor døren. Det gjør også det absolutt meste av hva man trenger i hverdagen.
- Flott 1-stavs eikeparkett med vannbåren sonestyrt gulvvarme.
- Store vinduer gir godt med naturlig lys og en god romfølelse. Moderne vinduer fra 2014 med 3-lags isolerglass.
- Felleskostnader inkluderer blant annet à konto fjernvarme (vannbåren gulvvarme og varmtvann), samt grunnpakke for Fiberlinje.
- Lave kjøpsomkostninger da det ikke betales dokumentavgift.
- Det foreligger godkjente tegninger og ferdigattest hos Plan og Bygningsetaten.
- Takstmann har utarbeidet tilstandsrapport for leiligheten. Takstmann har anmerket fire punkt med TG2. Alle fire punkt ligger under kategori "Ingen umiddelbare kostnader". Se punktet "Diverse" for ytterligere informasjon.

Borettslaget
- Teglverksgata 2 Borettslag består av 17 andeler og fremstår som veldrevet med OBOS Eiendomsforvaltning som forretningsfører.
- Boligmassen fremstår som velholdt og med moderne infrastruktur. Fabrikkbygget fra 1884 ble i 2014 ombygget til 17 leiligheter.
- Borettslaget har ingen langsiktig gjeld/lån. Andel fellesgjeld opplyst i opplysningsbrev fra forretningsfører gjelder festetomten.
- Det foreligger ingen restirksjoner mot dyrehold.
- Felleskostnader inkluderer blant annet à konto fjernvarme (vannbåren gulvvarme og varmtvann), samt grunnpakke for Fiberlinje. Leverandør er GlobalConnect og eventuelle kabel-tv pakker kan bestilles i tillegg.
- Hyggelig opparbeidet bakgård med brostein. Her finner man blant annet sittegrupper og sykkelparkering. Representativt inngangsparti som vender ut mot Sofienbergparken.
- Borettslaget hadde et negativt årsresultat på kr 132 515,- i 2022. Etter telefonsamtale med styreleder skyldes dette i hovedsak en jobb med hovedavløpet som måtte utbedres. Det er budsjettert positivt årsresultat på kr 34 300,- for 2023. Borettslaget hadde per 31.12.2022 kr 378 184,- som disponible midler.

Parkering
- Per medio september 2023 er det garasjeplass for leie og kjøp i umiddelbar nærhet på finn.no. Priser rundt kr 1600,-/kr 450 000,-. Konferer megler for ytterligere informasjon.
- Det er beboerparkering i området. Ved anskaffelse av beboerparkering kan man parkere døgnet rundt - også utover det som er maksimal parkeringstid - på parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Se Oslo kommunes hjemmesider for priser.
- Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Helgesens gate 42F, 0553 Oslo, 2. etasje
Boligtype Leilighet/borettslag
Areal Bruksareal 72 m2, primærrom 72 m2
Tomt 1641 kvm., festet fellestomt
Prisantydning Kr. 6.190.000,-
Andel formue Kr. 21.976,- pr. 31.12.2022
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 6.190.000,-
Felleskostnad Kr. 6.896,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Ståle Helland
Mobil +47 958 64 003, Epost sh@ek.no

Beskrivelse

i felleskostnader. A-konto fjernvarme
- Lave kjøpsomkostninger da det ikke betales dokumentavgift


Leiligheten ligger på hjørnet mot Teglverksgata og Karlstadgata som er et rolig og trafikkstille område. Grünerløkka er en av de mest populære og attraktive bydelene i sentrale Oslo. Området er mest kjent for sitt pulserende uteliv, parker, hyggelige gatecaféer, markeder og små nisjeforretninger.

Leiligheten inneholder entré med dobbelt garderobeskap hvor det er god plass til yttertøy og sko. Romslig stue med plass til både spiseplass og sittegruppe. God takhøyde på 2,7 meter og store vinduer gir godt med naturlig lys og en god romfølelse. Pent kjøkken med glatte fronter hvor det er godt med skap, skuff og benkeplass, samt integrerte hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombinert kjøl- og fryseskap. Pent flislagt bad med detaljer som romslig dusjnisje med glassdør, godt med oppbevaringsplass, opplegg for vaskesøyle, samt downlights og avtrekk i himling. Oppvarming og varmtvann (fjernvarme) er inkludert i felleskostnader. To store soverom hvor det er godt med garderobeplass. To doble og ett enkelt garderobeskap på det ene soverommet og eget walk in closet på det andre.

Fabrikkbygget fra 1884 ble i 2014 ombygget til 17 moderne leiligheter. Det unike med leiligheten i den klassiske bygården er at den har moderne tekniske løsninger som vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon, sprinkelanlegg, vinduer med 3-lags isolerglass, sentralt brannvarslingsanlegg, heis, m.m. Hele leiligheten fremstår som delikat med god standard på innredning og utstyr. Borettslaget fremstår som veldrevet uten langsiktig gjeld og med moderne infrastruktur. Her har du muligheten til å sikre deg en innflytningsklar leilighet med mange gode kvaliteter.

Innhold

2. etasje med heis: Primær-rom: 72 m², Bruksareal: 72 m².
Leiligheten disponerer i tillegg kjellerbod på 5 m².
Leiligheten inneholder følgende P-rom: Entré, 2 Soverom, omkledningsrom, bad/vaskerom, og stue/kjøkken.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet sentralt på populære Grünerløkka. De klassiske bygårdene preger det nærliggende gatemiljøet. Flere herlige grønne lunger like utenfor inngangsdøren. Her finnes alt av hyggelige kafeer, restauranter, en rekke spennende detaljforretninger, gallerier og øvrige servicetilbud en måtte trenge i det daglige. I tillegg er det kort vei til koselige parkområder som Sofienbergparken, Olaf Ryes plass, Birkelunden, samt Vulkan hvor du blant annet finner Døgnvill med en av byens beste burgere, Smelteverket bar som kan skilte med trolig Norges lengste bardisk, MAD at BAR som er en hyggelig Nattklubb/Restaurant med fantastisk takterrasse, Fyrhuset Kuba med shuffleboards, og flere spennende spisesteder på Mathallen og ellers i området. Like ved renner Akerselva forbi hvor man har fantastiske turmuligheter sommer som vinter, enten man ønsker å gå mot sentrum og Bjørvika eller ønsker å følge elven til Frysja og videre inn i Maridalen. Offentlig kommunikasjon som buss og trikk er å finne like utenfor døren. Her finner du kombinasjonen av fredelige omgivelser og det urbane "løkka" livet. Kort fortalt en optimal plassering i forhold til byens fasiliteter.

Diverse

- Takstmann har anmerket fire punkt med TG2. Alle fire punkt ligger under kategori "Ingen umiddelbare kostnader". Ett punkt gjelder skjevt gulv da det er målt høydeforskjell på 15 mm gjennom rommet. Dette er ikke uvanlig i eldre bygårder fra århundreskiftet slik at det sjeldent vil være økonomisk rasjonelt å gjøre tiltak. De resterende tre punktene gjelder bad og er satt grunnet alder. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg godt inn i vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæringsskjema. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi interessenter å rådføre seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
- Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3. Se også borettslagets vedtekter punkt 6 angående bruksoverlating som ligger vedlagt.
- Eiendommen inkludert de fleste andre bygg i området er ført opp på byantikvarens gule liste. Dette bygget er merket oransje og regulert til bevaring.
- Tilbehør følger etter standardisert liste og normale regler. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger handelen.
- Vi oppfordrer interessenter til å sette seg godt inn i alle papirer fra takstmann/egenerklæring/forretningsfører/borettslag, samt konferere med megler ved eventuelle spørsmål.

Megler

Ståle Helland

+47 958 64 003 + sh@ek.no

En perfekt kombinasjon av «Ordnung muss sein» og norsk konkurranseinstinkt er resultatet av Ståles tysk-norske opphav. Med en utdannelse fra Høgskolen i ryggen markerte han seg allerede i sitt første år som megler, ved å sette salgsrekorder både lokalt og nasjonalt. Etter 5 år i PRIVATmegleren valgte han å bli en del av EklundOsloNewYork. Erfaringen har gitt ham en unik og verdifull erfaring, som nå kommer Advokat Eks kunder til gode. Ståle er godt likt av alle og er svært opptatt av å sørge for god kommunikasjon med alle sine kunder.

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery