Boligen

NB! Ønsker du å komme på visning må det på forhånd avtales tid med megler. Påmelding med navn og telefonnummer på deltakere sendes enten på epost til ek@ek.no eller på sms til 975 11 760. Vi ber om forståelse for at vi ikke kan være veldig fleksible mht tildeling av tidspunkter og ber om at tidspunkt respekteres og at man møter presis.

Representativ og innholdsrik villa med panoramautsikt utover Oslo og fjorden

Voksenlia - Teglstensvilla m/egen gjesteleilighet - 5 sov - 4 bad - 3 peiser - Hybel - Dobbel garasje

Murvillaen ligger i sydvestvendt skrånende terreng. på Voksenlia rett ved Holmenkollen skianlegg.

Boligen

Det forutsettes at man ikke er smittet av covid19 eller er underlagt karantene. Representativ og innholdsrik villa med panoramautsikt utover Oslo og fjorden beliggende i sydvestvendt skrånende terreng på Voksenlia rett ved Holmenkollen skianlegg.
En svært gjennomført boligeiendom både hva gjelder materialvalg, standard og utførelse. God planløsning med lyse rom, stor takhøyde og mye lysinngang.

Ikke alle har dette panoramaet
Plantegning underetasje

Plantegning underetasje.

Plantegning 1. etasje.

Plantegning 1. etasje

Hospitsveien 10 A

- Leverandør av kabel-tv og internett er GET. Eget abonnement tegnes eventuelt av kjøper.
- Det er installert alarm fra Securitas Direct. Innbruddsalarm med både kameraer, sensorer og røykvarslere som er koblet opp direkte til alarmsentral hos tilbyder. Eget abonnement tegnes eventuelt av kjøper.
- Selger opplyser at strømforbruk for år 2020 totalt var på cirka 60 000 kWh.
- Det gjøres oppmerksom på at soverom og bad i underetasje (sydøstre hjørne) ikke er omsøkt som varig oppholdsrom hos plan- og bygningsetaten. Dette arealet er definert som sportsbod/trimrom på godkjente tegninger (ligger vedlagt).
- Boligen kan fritt leies ut i sin helhet. Del av underetasje med egen inngang er ikke godkjent som egen boenhet. For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.
- Boligen er registrert i eiendomsregisteret som tomannsbolig. I sakspapirer hos plan- og bygningsetaten blir boligen betegnet som blant annet "Tomannsbolig med garasje", Enebolig m/sek.leilighet", samt "Enebolig". I ferdigattest datert 24.06.1998 beskrives byggesak som "Tiltakstype: Enebolig". Selger opplyser at skatteetaten gir to fradrag i forbindelse med utregning av eiendomsskatt ettersom de har registrert to boenheter på eiendommen.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Hospitsveien 10 A, 0789 Oslo
Boligtype Enebolig/selveier
Areal Bruksareal 372 m2, primærrom 355 m2
Tomt 1046 kvm., eiet tomt
Prisantydning Kr. 28.700.000,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 28.700.000,-
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Beskrivelse

Inneholder i inngangsplan romslig entré/hall med garderobe, separat vaskerom og boder. Egen inngang til gjesteavdeling/hybel med stue, åpent kjøkken, soverom og lekkert bad, i tillegg ett sov m/ bad og walk-in. I hovedetasjen er det stor stue/spisestue med gjennomgående gruepeis, lekkert Uno form kjøkken med "alt" av integrerte hvitevarer fra Miele og separat grovkjøkken/matbod.Separat gjeste-wc Det er utgang til flislagt panoramaterrasse både fra stue og kjøkken.
I øverste etasje befinner seg en eksklusiv master avdeling med peis, walkin garderobe og eget lekkert bad samt balkong. For øvrig og to store soverom (kan deles til tre) og bad/wc.
Bygningsmassen er løpende godt vedlikeholdt siden byggetidspunktet og boligen har vært jevnlig oppgradert og fremstår meget tidsmessig.

Detaljer

- Oppvarming/snøsmelteanlegg på gårdsplass samt oppkjørsel med varmekabler fordelt på flere soner
- Varmekabler i takrenner og nedløpsrør
- Terrassevarmer
- Ny terrassemarkise 2018/2019
- Nytt hovedkjøkken med Uno form innredning montert i 2012
- Nye peiser på kjøkken og i stue i 2015/2016
- Montering av designarmaturer i stue-himling samt utskifting av diverse downlights til LED
- Rehabilitering av hovedbad (2 etg.) i 2017/2018
- Tylö steamdusj på bad 2 (2 etg.) i 2020

Innhold

Enebolig
Totalt areal: Primær-rom: 355 m², Bruksareal: 372 m², Bruttoareal: 419 m², S-rom: 17 m²
Underetasje: Primær-rom: 157 m², Bruksareal: 171 m², Bruttoareal: 188 m². S-rom: 14 m²
1. etasje: Primær-rom: 99 m², Bruksareal: 102 m², Bruttoareal: 117 m². S-rom: 3 m²
2. etasje: Primær-rom: 99 m², Bruksareal: 99 m², Bruttoareal: 114 m²

Inneholder følgende P-rom:
Underetasje: Hoveddel; Entre, trapperom og vaskerom. Separat boenhet; Entre, gang, stue/kjøkken, vaskerom, 2 soverom og 2 bad. S-rom utgjør 2 innvendige boder og utvendig sportsbod.
1. etg: Trapperom, toalett, kjøkken, spisestue og stue. S-rom utgjør bod.
2. etg: Trapperom, 3 soverom, omkledningsrom og 2 bad.

Garasje
1. etasje: Bruksareal: 39 m², Bruttoareal: 45 m², S-rom: 39 m²

Totalt areal for både enebolig og garasje:
Primær-rom: 355 m², Bruksareal: 411 m², Bruttoareal: 464 m², S-rom: 56 m²

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i et veletablert og populært område på Voksenlia omgitt hovedsakelig av villabebyggelse. Meget gode solforhold og særdeles gode utsiktsforhold over fjorden og Oslo. Bebyggelsen ligger høyt og fritt, godt tilbaketrukket fra Hospitsveien og fremstår som svært barnevennlig. Umiddelbar nærhet til Nordmarka og Holmenkollen Riksanlegg med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer og vinter. Gangavstand til Voksenlia stasjon. Kort vei til barnehager, skoler og idrettsanlegg. Dagligvare på Besserud og med kort vei til Slemdal og Vinderen Senter med et godt utvalg av forretninger og øvrige servicetilbud.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert.  Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery