Boligen

Om du ønsker å komme på visning ber jeg om at du tar kontakt for å avtale tidspunkt. Bruk "visningskappen" under evt. ring eller send epost. (NB: hvis ingen påmelding, ingen visning) Jeg nås enten på tlf 97511760 eller ek@ek.no. Veldig fint om du leser salgsoppgaven før vi avtaler visning. Hilsen Torbjørn Ek 208 kvm halvpart av tomannsbolig i en klassisk villa fra 1914 på beste Vinderen.

Fasade1

Vinderen - 208 kvm "Ny" Halvpart av 2-mannsbolig - Fjordutsikt - Heis - Peis - Dobbel garasje

Kveld8

Boligen

Beliggende solrikt, høyt og fritt med utsikt over byen mot Oslofjorden. Leiligheten holder en høy standard etter renovering i 2017-2018 og fremstår som ny. Alt av elanlegg og røropplegg er byttet. Kjøkken, bad og garderober er i klassisk utførelse som kler boligen. Det er enstavs parkett i alle rom, kvalitetsfliser på badegulv, og utstrakt bruk av LED-downlights.

Villaen troner høyt og fritt
Egen tofløyet inngang i første etasje-

Egen tofløyet inngang i første etasje-.

Kveld90.

Kveld90

Ivar Aasens vei 6C

Entré
Seksjonens inngangsparti ligger i første etasje og har ny tofløyet ytterdør( 2021). Entreen har gulvfliser og varme i gulvet. Egen heis fra entreen opp til hovedetasjen, i tillegg en eksklusiv spesialbygget trapp mellom etasjene. Malte fyllingsdører som enten er pusset opp, eller laget som en kopi av de originale dørene.
Kjøkken
Kjøkkenet er velutstyrt og innredningen har lysmalte, profilerte fronter i eikefiner, kompositt benkeplater med nedfelt vaskekum og en stor kjøkkenøy mot stuen. Blandebatteri og integrert såpedispenser er fra Tapwell, og det er lagt fliser over benken. Kjøkkenet er utstyrt med kvalitetshvitevarer fra Miele med oppvaskmaskin, to kombiskap og en stekeovn med pyrolyse. Induksjonstopp fra Bora med integrert avtrekksvifte.
Stue
Stuen har enstavs eikeparkett på gulv, nye lysmalte gipsvegger og nye himlinger. Varme i gulv og lekker peis med glass på tre sider.
Bad/wc/vaskerom
Tre lekre bad. Hovedbad i tilknytning til mastersoverommet med dobbel regnfallsdusj, et lekkert badekar fra Vikingbad og dobbelservant i 160 cm bredde på servantskap. På det andre badet i denne etasjen er det opplegg for vaskesøyle. Hvert bad har lysmalt innredning fra Huseby, speil, veggmontert toalett, samt blandebatterier fra Tapwell. Innfellbare dusjvegger i 90 x 90 cm og regnfallsdusj. Gulvet har grå fliser i størrelse 60 x 60 cm og fliser i 5 x 5 cm i nedsenket dusjnisje. Det er veggfliser i størrelse 60 x 30 cm i dusjnisjen, mens de øvrige veggene er glatte og malte, i lys grå farge. Rommene har fuktstyrt elvifte, LED downlights og gulvvarme.
Bad på loft inneholder vegghengt wc, servantbenk, speil med lys og dusjnisje med glassdør og takvindu.
Soverom og garderobe
Det er nye garderobeskap fra Huseby på to av soverommene.

Tilstandsrapport - bygningsdeler med TG 2 (vesentlige avvik):

Verandaeer med utgang fra hhv. stue og kjøkken er etablert over oppholdsrom. Dette er en konstruksjonsmetode med økt fare for skader, som blant annet forutsetter bruk av dampsperre mot oppvarmet rom for å unngå kondensskader. Det finnes ingen dokumentasjon på hvordan verandaen er bygget opp. Anbefalte tiltak: Verandaen er en lukket risikokonstruksjon. For å kontrollere tilstand må det foretas ytterligere undersøkelser/åpninger av konstruksjonen.
Vinduer og verandadører har nådd over halvparten av forventet funksjonstid. Det vil være større risiko for punktering av glass og større behov for vedlikehold i tiden som kommer
Pipemur er kledd/tildekket utover det som er tillatt (gjelder deler av pipeløp i omkledningsrom), og dette begrenser mulighet for kontroll av tilstand. Med hensyn til alder har pipen nådd over halvparten av forventet funksjonstid (ca. 50 år). Det er ikke fremlagt dokumentasjon på om boligens pipeløp ble rehabilitert i 2917/2018. Anbefalte tiltak: På generelt grunnlag anbefales det at piper og ildsteder kontrolleres av brann- og feiervesen for å vurdere tilstand og eventuelle behov for
tiltak.
Trapper mellom alle etasjer mangler rekkverk på vegg. Anbefalte tiltak: Det er et forskriftsmessig krav til rekkverk på begge sider i trappeløp. Montering av rekkverk på vegg bør gjennomføres av sikkerhetsmessige årsaker.

Tilstandsrapport - øvrige merknader:
-Rekkverk på verandaer er lavt i henhold til dagens referansenivå på 100 cm. Rekkverkshøyden tilfredsstiller gjeldende krav på oppføringstidspunktet og må ikke endres.
-Tekking av gulv på veranda med utgang fra kjøkken ligger i ca. samme høyde som verandadør. Ved kraftig nedbør eller våt snø kan dette gi fuktbelastning mot verandadør/ vegg.
-Bad i loftsetasje med takvindu i dusjsonen: Utførelse av foringer mot vindu er ikke en fuktsikker løsning, og belastning over tid kan føre til svekkelser.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Ivar Aasens vei 6C, 0373 Oslo, 2. etasje
Boligtype Tomannsbolig/eierseksjon
Areal Bruksareal 216 m2, primærrom 208 m2
Tomt 1296 kvm., fellestomt
Prisantydning Kr. 25.700.000,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 25.700.000,-
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Beskrivelse

Originale innerdører er bevart og pusset opp. Leiligheten har egen inngang fra bakkeplan med heis opp til leiligheten, som har moderne planløsning med romslig entré/trappegang i hovedplan. Masteravdeling med lekkert bad, walk-in garderobe og soverom, utgjør en egen sone som er adskilt fra gjesteavdeling/barneværelser på motsatt side av leiligheten med tilhørende bad/wc. Stue med peis og kjøkken i åpen løsning, der stor takhøyde og lysinngang fra store vinduer på tre sider gir en god romopplevelse. Balkong ut fra kjøkken, samt overbygget veranda ut fra stuen. Loftet over er innredet i samme stil og standard som resten av leiligheten, og inneholder, stor loftsstue og bod, samt flislagt bad/wc.

Kort fortalt
- Halvpart av villa renovert til en høy standard.
- Egen inngang i 1. etasje. med heis og trapp.
- Skjult sprinkleranlegg med tekniske installasjoner å loft.
- To garasjeplasser i frittsående garasjeanlegg (i to plan med heis).
- Sydvendt balkong utenfor kjøkkenet.
- Sydvestvendt veranda med fjordutsikt utenfor stuen.
- Flislagt entré med gulvvarme i 1. etasje.
- Praktfull stue med 2,6 m takhøyde og peisovn.
- Huseby-kjøkken med påkostede hvitevarer.
- Master bad med dobbel servant, dobbel takdusj og badekar.
- Tre delikate bad og tre gode soverom.
- Stor ensuiteløsning til hovedsoverommet.
- Garderober og baderomsinnredning fra Huseby.
- Stort walk-in closet og et praktisk kott.
- Boligen har nytt elanlegg og røropplegg.
- Utstrakt bruk av LED-downlights i boligen.
- Ny varmtvannsbereder
- Gulv i enstavs parkett fra Saga Exclusive.

Innhold

1. etasje: Entré/trapperom med heis.
2.etasje: Trapperom/hall, omkledningsrom, 2 bad, 3 soverom, kjøkken med spiseplass og utgang østvendt veranda, samt stue med sydvendt overbygget veranda.
Loft: Loftsstue, bad og bod.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig villaområde sentralt på Vinderen i Oslo. Kort gangvei til Vinderen senter, skole, barnehager og offentlig kommunikasjon.

Eiendommens historie

Opprinnelig oppført i 1913/1914 som enebolig, og senere omgjort til tomannsbolig. Fullstendig oppgradert av Glomar Eiendom AS i 2017-2018. Leilighetene ble utvidet med kjeller og loft i henholdsvis første og annen etasje. Leiligheten i annen etasje har aldri vært benyttet og fremstår som ny. Ny trapp og heis til 2. etasje i 2021.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert. Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk.

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery