Boligen

214 kvm toppleilighet i en klassisk villa fra 1914 på beste Vinderen. Beliggende solrkt, høyt og fritt med utsikt over byen mot Oslofjorden. Leiligheten holder en høy standard
etter renovering i 2017-2018 og fremstår som ny. Alt av elanlegg og røropplegg er byttet. Kjøkken, bad og garderober er i klassisk utførelse som kler boligen.

Lekker flislagt entre snekkerbygget eiketrapp og egen heis til hovedetasjen.

Vinderen - 214 kvm "Ny" toppleilighet - Fjordustikt - Heis - Peis - Garasje

Lys trappegang i hovedetasje med plass til garderobe.

Boligen

Det er enstavs parkett i alle rom, kvalitetsfliser på badegulv, og utstrakt bruk av Led-downlights. Originale innerdører er bevart og pusset opp. Leiligheten har egen inngang fra bakkeplan med heis opp til leiligheten som har moderne planløsning med romslig entré/trappegang i hovedplan. Masteravdeling med lekkert bad; walk-in garderobe og soverom utgjør en egen sone som er adskilt fra gjesteavdeling/barneværelser på motsatt side av leiligheten, selvfølgelig med eget bad/wc.

Leiligheten holder en høy standard
Egen tofløyet inngang i første etasje-

Egen tofløyet inngang i første etasje-.

Alle innerdører er enten originale som er bevart og pusset opp eller nye laget som kopier av de gamle.

Alle innerdører er enten originale som er bevart og pusset opp eller nye laget som kopier av de gamle

Ivar Aasens vei 6C

Entré
Seksjonens inngangsparti ligger i første etasje og har ny tofløyet ytterdør( 2021) Entreen har gulvfliser og varme i gulvet. Egen heis fra entreen opp til hovedetasjen, i tillegg en eksklusiv spesialbygget eiketrapp mellom etasjene. Innerdører i hvitmalt eik som enten er pusset opp, eller laget som en kopi av de originale dørene.
Kjøkken
Kjøkkenet er velutstyrt og innredningen har lysmalte, profilerte fronter i eik, benkeplate i stein med nedfelt vaskekum og en stor kjøkkenøy mot stuen. Blandebatteri og integrert såpedispenser er fra Tapwell, og det er lagt fliser over benken. Kjøkkenet er utstyrt med kvalitetshvitevarer fra Miele med oppvaskmaskin, to kombiskap og en stekeovn med pyrolyse. Induksjonstopp fra Bora med integrert ventilator.
Stue og loftsstue
Stuen har enstavs eikeparkett på gulv, nye lysmalte gipsvegger og nye himlinger. Det er varme i gulv, og en lekker peis med glass på tre sider.
Bad/wc/vaskerom
Tre lekre bad. Hovedbad i tilknytning til mastersoverommet med dobbel regnfallsdusj, et lekkert badekar fra Vikingbad og dobbelservant i 160 cm bredde på servantskap. På det andre badet i denne etasjen er det opplegg for vaskemaskin. Hvert bad har lysmalt eikeinnredning fra Huseby, speil, veggmontert toalett Rimless Pro S fra Laufen, samt blandebatterier fra Tapwell. Innfellbare dusjvegger i 90 x 90 cm og regnfallsdusj. Gulvet har grå fliser i størrelse 60 x 60 cm og fliser i 5 x 5 cm i nedsenket dusjnisje. Det er veggfliser i størrelse 30 x 60 cm i dusjnisjen, mens de øvrige veggene er glatte og malte, i lys grå farge. Rommene har fuktstyrt elvifte, Led downlights og gulvvarme.
Soverom og garderobe
Det er nye garderobeskap fra Huseby på to av soverommene.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Ivar Aasens vei 6C, 0373 Oslo, 2. etasje
Boligtype Leilighet/eierseksjon
Areal Bruksareal 211 m2, primærrom 206 m2
Tomt 1296 kvm., fellestomt
Prisantydning Kr. 25.700.000,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 25.700.000,-
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Beskrivelse

Stue med vedpeis og kjøkken i åpen løsning hvor stor takhøyde og lysinngang fra store vinduer på tre sider gir en god romopplevelse. Egen balkong ut fra kjøkken, samt overbygget veranda ut fra stuen. Loftet over er innredet i samme stil og standard som resten av leiligheten og inneholder stor bod, stue på ca. 40 kvm og flislagt bad/wc.

Kort fortalt
- Nyrenovert halvpart av villa.
- Egen inngang i 1. etasje.
- Heis
- Renovert til en høy standard.
- Sprinkleranlegg (brannslukking) for ekstra sikkerhet i hele leiligheten.
- To garasjeplasser i kommende garasjeanlegg. (I to plan med heis).
- Sydvendt balkong utenfor kjøkkenet.
- Sydvestvendt veranda med fjordutsikt.
- Flislagt entré med gulvvarme i 1. etasje.
- Praktfull stue med 2,6 m takhøyde og peis.
- Huseby-kjøkken med påkostede hvitevarer.
- Loftsstue med et flott areal på nær 40 kvm.
- Master bad med dobbel servant, dobbel takdusj og badekar.
- Tre delikate bad og tre gode soverom.
- Stor ensuiteløsning til hovedsoverommet.
- Garderober og baderomsinnredning fra Huseby.
- Stort walk-in closet og et praktisk kott.
- Boligen har nytt elanlegg og røropplegg.
- Utstrakt bruk av Led-downlights i boligen.
- Ny varmtvannsbereder med ekspress-funksjon.
- Gulv i enstavs parkett fra Saga Exclusive.

Innhold

1. etasje: Entré/trapperom med heis.
2.etasje: Trapperom, hall m/trapp, omkledningsrom, soverom, bad, stue med utgang veranda, kjøkken/spisestue med utgang veranda, 2 soverom, bad/wc.
Loft: Stue m/trapp, bad, bod.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig villaområde sentralt på Vinderen i Oslo. Kort gangvei til Vinderen senter, skole, barnehager og offentlig kommunikasjon.

Eiendommens historie

Opprinnelig oppført i 1913/1914 som enebolig, og senere omgjort til tomannsbolig. Fullstendig oppgradert av Glomar Eiendom AS i 2017-2018. Leilighetene ble utvidet med kjeller og loft i henholdsvis første og annen etasje. Leiligheten i annen etasje har aldri vært benyttet og fremstår som ny. Ny trapp og heis til 2. etasje i 2021.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert.  Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery