Boligen

Advokat Ek har gleden av å presentere en enebolig beliggende i et upretensiøst og hyggelig villaområde på Ullern. Huset og innredninger er designet av nåværende eier og er bygget i plassstøpt betong, glass og stål. En annerledes og spennende arkitektur hvor ønsket om å maksimere lys og rom i kombinasjon med praktisk planløsning og minimalt med vedlikehold var fremtredende.

Frodig beplantning.

ULLERN Spesialdesignet villa i betong, glass og stål - 105 kvm masteravdeling - ca. 400 kvm terrasser - svømmebasseng

LYSEHAGAN_EK_AARHUS_001

Boligen

Murvillaen ligger på et høydedrag vendt bort fra veien og med fritt utsyn over nabobebyggelse mot syd, og mot byen og Oslofjorden som kan skimtes i det fjerne. Representativt og diskret inngangsparti med automatisk sideskyv port og skiferheller med varmekabler i gangareal. Dobbelgarasje med sykkelbod i underetasjen med direkte adkomst til boligen.

Boligen går over tre plan.

LYSEHAGAN_EK_AARHUS_068
LYSEHAGAN_EK_AARHUS_058

LYSEHAGAN_EK_AARHUS_058.

.

Lysehagan 20

Inngangsplan, som er husets 1. etasje, rommer en innbydende lys hall med en "svevende" peis, fire soverom med tilhørende bad og wc, og arbeidsværelse i åpen løsning mot vest. En romslig balkong med glassrekkverk utenfor hallen gir økt romopplevelse. Det samme med den store kveldsterrassen mot vest som har adkomst både fra denne etasjen og via trapp fra underliggende bassengterrasse.
Trappen ned til husets underetasje er støpt i betong med varm teak i trinnene, stål rekkverk, og med håndløper i samme treverk som trinnene. Her er husets hjerte. Mellom stålsøyler og rå betong befinner seg boligens fantastiske kjøkken hvor det er nærmere 6 meter takhøyde, med sammenhengende lysflater fra gulv til tak. I tillegg nærmere 150 kvm spisestue, salong og peisestue (med murt gruepeis) i åpen løsning - alt rammet inn med floor to ceiling vinduer i hele fasaden ut mot bassengområdet. I motsatt ende av kjøkkenet er det vaskerom samt en egen komplett spa avdeling med støpt badekulp, dusj og wc. Det er selvfølgelig utgang til svømmebassenget og en fullstendig usjenert terrasse både fra spa, spisestue og kjøkken. Fra den doble garasjen kommer man direkte inn i underetasje via en romslig hall innredet med hverdagsgarderobe, skuffer og skap. I tilknytnig til denne er det oppbevaringsboder, kjølerom og teknisk rom.

Hele husets toppetasje utgjør en fantastisk masteravdeling. Lengst mot øst og morgensolen ligger et stort lekkert bad med badekar og dusj. I tilknytning til badet er det separat wc og romslig walk in garderobe. Hovedsoverommet er plassert i etasjens midtsone med floor to ceiling vinduer mot syd og fjordusikten. Her finnes også en murt gruepeis plassert på østveggen mot badet som gir en lun varme og stemning på mørke høst- og vinterkvelder. Mot vest og kveldslyset er det innredet en egen lounge med en liten anretning med skap, kjøleskap, innebygget kaffemaskin, og selvfølgelig en oppvaskmaskin. Rundt hele masteravdelingen er det en helt usjenert terrasse med sol fra tidlig morgen til sen kveld. Både bad, soverom og lounge har utgang til terrassen.

Store glassflater i hele husets lengde, brede to-fløyede dører til bassengterrassen på nærmere 200 kvm med stort svømmebasseng på 4 x 10 meter gir en åpenbar luksusfølelse. Pergola med overtrekksmarkise, utepeis, varmelamper og stemningsfull utebelysning forlenger sommerhalvåret og innbyr til hyggelige sammenkomster.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Lysehagan 20, 0383 Oslo
Boligtype Enebolig/selveier
Areal Bruksareal 587 m2, primærrom 477 m2
Tomt 1021 kvm., eiet tomt
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Standard

Boligen er ferdigstilt i 2009 med påkostede materialer og utstyr, og eier har senere foretatt diverse vedlikehold og oppgraderinger.

*Masteravdeling i hele toppetasjen med soverom, lounge m/peis og tekjøkken, walk in garderobe og bad
*Terrasse på ca. 100 kvm i toppetasjen
*Spa-avdeling med badstue, dusjnisje og nedfelt badeområde
*Unoform kjøkkeninnredning med granitt benkeplate, gassbluss, komfyr/bakerovn med stenplate, dampovn og varmeskuff
*Integrert lydanlegg og downlights i store deler av boligen
*Peis i alle etasjer samt to utepeiser på terrassen
*Vannbåren gulvvarme
*Bergvarmeanlegg
*Utendørs basseng
*Utvendig lysanlegg, LED-lys i terrassedekket
*Utvendige persienner i 1. og 2. etasje
*To utepeiser
*Pergola med markise
*Varmekabler og skiferheller i gangarealer ved inngangsparti
*Isolert varmeanlegg i nedkjøring til garasje

Innhold

2. etasje: Master soverom med gruepeis og tilhørende lounge med utgang til stor terrasse, walk in garderobe og baderom
1. etasje: Hovedinngang med stor hall, avlukket garderobe, oppholdsrom/ arbeidsrom med utgang til balkong og ca. 85 kvm vestvendt kveldsterrasse, 4 soverom, bad og wc.
U. etasje: Stue med utgang til bassengområdet, kjøkken, spa-avdeling, badstue, kjølerom, vaskerom, 3 boder og dobbelgarasje.
Kjeller: Teknisk rom

Beliggenhet

Solrik og rolig beliggenhet på et høydedrag mellom Lysejordet og Bjørnsletta, i Ullern bydel. Kort vei til buss og bane (ca. 10 min. gange til hhv. t-bane på Bjørnsletta og buss i Vækerøveien). Ca. 15 min. med bil til sentrum. Eiendommen sokner til Lysejordet skole, og Kvernkallen barnehage ligger i umiddelbar nærhet. I nærområdet finnes matbutikk (Coop), samt fastfood og storkiosk (Ullern Allé). På Lilleaker og Røa finnes et bredt servicetilbud, herunder butikksenteret CC Vest. Flotte turområder langs Lysakerelven.

Eiendommens historie

Huset er oppført av nåværende eiere, som også har samarbeidet med arkitekten ved utforming av boligen.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert.  Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery