Boligen

Kun visning etter avtale med Advokat Ek. Tlf: 97511760 E-post: ek@ek.no Diskret og tilbaketrukket enebolig beliggende i hyggelig villaområde nær sjøen på Snarøya.
Ca. 85 meter fra hagegjerde til egen 20 meter lang oppgradert dypvannsbrygge med sjarmerende sjøhus hvor det er innlagt strøm og vann. Eneboligen er opprinnelig fra 1960 og er helt til nylig gjennomgående blitt oppgradert og ombygget til en meget eksklusiv bolig hvor utførelse og kvalitet kompromissløst er vektlagt.

Lun og skjermet strandparsell med dypvannsbrygge og strandhus.

Snarøya - 600 kvm diskret kvalitet - 20 meter dypvannsbrygge - Sjøhus

Usjenert tom på nærmere 1,7 mål

Boligen

Boligen er svært praktisk planløst og har i prinsippet to adskilte deler med hver sin inngang. En daglig/privat del med stor garderobe, boder, vaskerom, gjennomgang fra garasjen samt egen trapp opp til kjøkken og hovedetasje.I u-etasjen til denne delen ligger også en separat gjestesuite (evt hybel) med tilhørende bad og badstu. Den andre er en "offisiell" del med bred tofløyet hovedinngang til lekker hall med stor gjestegarderobe, peisestue .

Eksklusivt snekkerbygget kjøkken med "alt" integrert. Stor kjøkkenøy, peis og utgang til terrasse.
Fra kjøkkenet er det utgang til usjenert vestvendt terrasse med sen kveldsol

Fra kjøkkenet er det utgang til usjenert vestvendt terrasse med sen kveldsol.

Utsikt fra et av barnerommene.

Utsikt fra et av barnerommene

Mario Caprinos vei 13

- Innholdsrikt hus med gjennomtenkt planløsning. Blant annet 6 soverom, 4 bad og 2 gjestetoalett
- Eiendommen er betydelig oppgradert/oppusset i 2010 og 2021. Verdt å nevne fra oppussing nå i 2021 er nytt kjøkken, nytt hovedbad, ny innmat i sikringsskap, samt oppussing av diverse overflater
- Flott snekkerbygget kjøkken med spiseplass, peis og utgang til terrasse. Detaljer som kompositt benkeplater, underlimt kum, samt hvitevarer som keramisk platetopp med integrert ventilator, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, vinskap og 2-dørs kjøleskap + fryseskuff. Alle hvitevarer fra kvalitetsleverandøren Gaggenau
- Totalt 4 bad og 2 gjestetoalett. Detaljer som frittstående og innmurt badekar, tidløst materialvalg, kompositt benkeplate, innfelte speil, regnfall, m.m.
- Gjennomgående bruk av møbelsnekret innredning. Svært godt med innredninger/garderobeløsninger i hele boligen
- Leverandører som R. Bergersen, Gaggenau, Dornbracht, og Ellingard Natursten
- 4 murte gruepeiser
- Eget hvelv i armert betongkonstruksjon med pansret ståldør
- Varmtvann fra ca. 300 liter Høiax bereder fra 2021 montert i teknisk bod med sluk (u.etg.)
- Mekanisk avtrekk (sentralt med 2 stk. avtrekksvifter på loft)
- Sikringsskap med moderne automatsikringer. 125 Amp. hovedsikring
- Alarm (innbrudd og brann) tilknyttet vaktsentral (Asker og Bærum Brannvesen). ELTEK brannsentral med sensorer
- Stor garasje med plass til 4 biler. Dobbel leddport med motordrift og fjernåpner. Det er montert el-bil lader i garasjen
- Flaggstang og basketballkurv på gårdsplass
- Strandparsell med badehus på ca. 12 m² BRA. Bryggeanlegg på ca. 65-70 m² med dypvannsbrygge. Detaljer som galvanisert badetrapp, utrigger, bøye, strøm og vann/utekran
- Nærmere 1,7 mål inngjerdet, lun og usjenert tomt som er parkmessig opparbeidet
- Veletablert og meget attraktivt boligmiljø på Snarøya

Nøkkelinformasjon

Eiendom Mario Caprinos vei 13, 1367 Snarøya
Boligtype Enebolig/selveier
Areal Bruksareal 596 m2, primærrom 460 m2
Tomt 1662 kvm., eiet tomt
Prisantydning Kr. 56.400.000,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 56.400.000,-
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Beskrivelse

Bred trapp fra hall opp til hovedetasjen. Her er hovedstue, spisestue og nytt levekjøkken med utgang til vestvendt terrasse med sen kveldssol. Den nærmere 60 kvm store mastersuiten er plassert mot morgensolen i husets østfløy. Her er soverom med 3,5 meters takhøyde, murt gruepeis, to walkin-garderober (his and hers) og et stort lekkert bad med frittstående badekar og dusj. I motsatt ende av huset (vestfløyen) ligger det ett gjesteværelse m/bad/wc i hovedplan og i etasjen over er det tre barnerom, med tilhørende bad/wc. Alle barnerommene har plassbygde faste skap og sengeinnredninger. Eiendommen har nærmere 1,7 mål inngjerdet, lun og usjenert tomt som er parkmessig opparbeidet med romslig gårdsplass, forstøtningsmurer i granitt, skiferbelagte helleganger, frodige prydvekster, plener og frukttrær.

En meget eksklusiv bolig som ikke ofte tilbys i markedet.

Innhold

Totalt areal: Primær-rom: 460 m², Bruksareal: 596 m², Bruttoareal: 669 m², S-rom: 136 m²
Underetasje: Primær-rom: 170 m², Bruksareal: 290 m², Bruttoareal: 335 m². S-rom: 120 m²
1. etasje: Primær-rom: 220 m², Bruksareal: 236 m², Bruttoareal: 260 m². S-rom: 16 m²
2. etasje: Primær-rom: 70 m², Bruksareal: 70 m², Bruttoareal: 74 m²

Inneholder følgende P-rom:
Underetasje: Hovedentre/hall, peisestue, gjesterom, vaskerom, bad, badstue, gang, inngang nr. 2/trapperom, toalett og sluse. S-rom utgjør garasje, kjølerom, teknisk rom, hvelv og diverse boder.
1. etg: Trapperom/gang, soverom, bad toalett, stue, kjøkken, trapperom 2, hovedsov., hovedbad og omkledningsrom. S-rom utgjør garderobe, boder/kott.
2. etg: Trapperom/gang, bad og 3 soverom.
Fra kjøkken er det utgang til nordvestvendt skiferbelagt terrasse på cirka 20 m². Fra stue/trapperom er det utgang til sydøstvendt skiferbelagt markterrasse.

I tillegg er det strandparsell ca. 85 meter fra boligen. Bryggeanlegg på ca. 65-70 m² med dypvannsbrygge, samt badehus med BRA på ca. 12 m².

Beliggenhet

Eiendommen ligger i veletablert villastrøk ca 80 meter fra sjøen på Snarøya med grei kjøreatkomst innerst i Mario Caprinos vei som er blindvei. Gangavstand til bussholdeplass og dagligvareforretning og skole. I flg. EDR tilhører området Snarøya skolekrets og kirkesogn.
Eiendommen ligger sydvestvendt med noe fjordutsikt og godt utsyn i nærområdet og har meget gode solforhold hele dagen til sen kveld. Ca 85 meter til egen dypvannsbrygge med strandhus. Ellers kort vei til fantastiske friområder på Fornebu med prisbelønte Nansenparken, Storøyodden badeplass Sjøflyhavna og en av Oslområdets beste marinaer med opplag, verksted og slipp. Tomten er dels plan og dels svakt skrånende, planert i to nivåer med direkte inngang fra gårdsplassen til hovedinngangen i u.etg. og utgang til sydøstvendt uteareal med naturskifer fra 1.etg. Eiendommen har parkmessig opparbeidet tomt med asfaltert atkomst og gårdsplass, forstøtningsmurer som er forblendet med rød granittstein, gangarealer med naturskifer, gressarealer, bed, prydbusker, hekker og noen store furutrær.

Diverse

- Tv/internett leveres fra Telenor. Alarm er tilknyttet Asker og Bærum Brannvesen. Eget abonnement for alarm, tv, internett, m.m. tegnes eventuelt av kjøper.
- Eiere opplyser i egenerklæring at det er pliktig medlemskap veilag for brøyting, lys og annet nødvendig vedlikehold av den private delen av Mario Caprinos vei fra parkeringsplassen ved kirken og videre innover. Årlig kostnad er p.t.
ca. NOK 8-10.000,-.
- Det har tidligere vært en plan utvikling av eiendommen Snarøyveien 110 og 112 (Gnr/bnr 43/147 og 43/148). Det ble i 2011 gitt rammetillatelse for oppføring av enebolig på nordre del av eiendommen Snarøyveien 112. For ytterligere opplysninger se Bærum Kommunes hjemmesider (ArkivsakID: 11/11646).
- Sjøbod på brygge er oppført (trolig rundt 1960) delvis over tomtegrense mot Mario Caprinos vei 11 A (Gnr/bnr 43/171). Dette antas å ha blitt gjort iht. avtale med tidligere eier av denne eiendommen ca. 1960. I forbindelse med rehabilitering av bryggeanlegg ca. 2015/2016 ble spørsmålet om plassering av sjøbod tatt opp med dagens eier av MCv11A Gnr/bnr 43/171. Det ble da fremholdt at dette enten har vært akseptert oppført iht. avtale med tidligere eier, eller så er retten til å ha sjøboden stående som oppført hevdet etter lang tids bruk. Eier av 43/171 har ikke kommet med innsigelser til dette siden. Det er videre en utinglyst rett til å gå over naboens grunn (43/171 og 43/523) for å komme ned til bryggen.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert.  Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk. 

Show gallery Show gallery Show gallery