Boligen

Dersom du etter å ha lest salgsoppgaven ønsker å se boligen ber jeg om at du benytter "Visningspåmelding" under for å melde deg på oppsatt visning. Dette for at jeg også skal kunne følge opp din interesse etter visning.@

NB: Visninger som ikke har påmeldinger senest 2 timer før oppsatt tid blir ikke avholdt:
Hilsen Torbjørn Ek

Vestvendt leilighet beliggende i attraktive "Middelthunet" med Frognerparken som nærmeste nabo.

v/Frognerparken - 2 sov - 2 bad/wc - Vestvendt balkong - Felles takterrasser - Heis - NB:Garasje er inkludert i prisen

I tillegg til egen balkong, har leiligheten fri tilgang til felles takterrasser i sameiet. Herfra er det panoramautsikt og sol fra tidlig morgen til sen kveld.

Boligen

Vestvendt leilighet beliggende i attraktive "Middelthunet". med Frognerparken som nærmeste nabo. Kun 2 minutter til morgenbad i Frognerbadet eller en spasertur i Vigelandsparken og 3 minutter til Majorstuen T-banestasjon og Bogstadveien, Oslo´s kanskje flotteste handlegate med en rekke hyggelige serveringssteder og spesialforretninger av alle slag.

Romslig entré med inngang til oppbevaringsbod og gjestebad/wc.
Leiligheten er ny i 2022 med fokus på god plassutnyttelse og smarte planløsninger.

Leiligheten er ny i 2022 med fokus på god plassutnyttelse og smarte planløsninger.

Kjøkkeninnredning med kompositt benkeplater, koketopp med induksjon og innbygget stekeovn, oppvaskmaskin samt kjøleskap/fryser.

Kjøkkeninnredning med kompositt benkeplater, koketopp med induksjon og innbygget stekeovn, oppvaskmaskin samt kjøleskap/fryser.

Middelthuns gate 17E

Her finnes alt av urbane opplevelser som man kan ønske seg. Leiligheten er ny i 2022 med fokus på god plassutnyttelse og smarte planløsninger. Utbygger kaller konseptet for "Urban eleganse" og inneholder 2 soverom, 2 lekre flislagte bad og tidsriktig kjøkken med åpen løsning mot stue med utgang til overbygget vestvendt balkong.Fra balkongen er det noe utsikt over Frogner Stadion mot Frognerparken. Leiligheten har luftig takhøyde (2,85 m), store vinduer og skyvedører ut til balkong som gir god romfølelse til tross for et noe begrenset areal. Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er en selvfølge i et moderne prosjekt som Middelthunet. Oppbevaringsbod både i leiligheten og i kjeller. I tillegg til egen balkong, har leiligheten fri tilgang til felles takterrasser i sameiet. Herfra er det panoramautsikt og sol fra tidlig morgen til sen kveld. Terrassene er hyggelig møblert med forskjellige sittegrupper, grillplass, treningsapparater mm. Selvom en så sentral beliggenhet i liten grad betinger bruk av egen bil er en parkeringsplass i u-etg til en verdi av kr 790 000 inkludert i salget. Tørrskodd gange (innvendig under tak) til eksklusive "Jacobs" dagligvarebutikk og videre over gaten til Colosseum senter med blandt annet et meget bra Vinmonopol, apotek og bokhandel.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Middelthuns gate 17E, 0368 Oslo, 4. etasje
Boligtype Leilighet/eierseksjon
Areal Bruksareal 91 m2, primærrom 87 m2
Tomt 9382 kvm., fellestomt
Prisantydning Kr. 13.000.000,-
Andel formue Kr. 9.733,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 13.000.000,-
Felleskostnad Kr. 3.074,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Standard

Nyere bolig med marginal bruksslitasje. Ingen vesentlige avvik, feil eller mangler observert.

Vannbåren gulvvarme i alle rom.
Elektronisk styring med app av varme samt lås-systemer
Kjøkkeninnredning med kompositt benkeplater, koketopp med induksjon og innbygget stekeovn, oppvaskmaskin samt kjøleskap/fryser.
Avtrekksvifte fra «Røros Hetta». Komfyrvakt og lekkasjestopper.
Bad 1 (v/entré) - dusjhjørne med glassdører. Elektrisk håndkletørker. (Det er opplyst fra eier at badet ikke har vært i bruk).
Bad 2 - dusjhjørne med glassdører, elektrisk håndkletørker. Opplegg/plass for vaskemaskin- og tørketrommel.
Innvendige profilerte, malte dører. Dør til stue med glassfelt.
Heis fra kjeller

Gulv - fliser på bad. For øvrig 1-stavs eikeparkett.
Vegger - fliser på bad. For øvrig malte flater.

Innhold

Entré, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong, 2 bad, 2 soverom og innvendig bod.

Beliggenhet

Middelthuns gate på Majorstuen i Bydel Frogner i Oslo går mellom Neuberggata og Fridtjof Nansens vei. Den krysser Jacob Aalls gate og Kirkeveien, og er tilstøtende til Essendrops gate.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert. Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk.

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery