Boligen

Grunnet smittevern MÅ interessenter kontakte megler for å få tildelt oppmøtetidspunkt. Tlf: 95864003 / Mail: sh@ek.no Advokat Ek har gleden av å presentere en velholdt og attraktiv tomannsbolig på Holmenkollens solside. Høyt beliggende med panoramautsikt og store vindusflater. Barnevennlig område med nærhet til Bogstadvannet og med umiddelbar nærhet til stier og løyesystem fra Grindbakken skole, via Strømsdammen og videre inn i Marka.

Store fine uteplasser med panoramautsikt

Attraktiv 1/2 tomannsbolig - Panoramautsikt - Solrikt - Nyere kjøkken og overflater - Terrasser og hage - Garasje

Terrasse og balkong i 1. etasje, samt balkonger i 2. etasje

Boligen

Dagens eiere har i sin eiertid gjennomført en rekke oppgraderinger slik at boligen fremstår som delikat og innflytningsklar. Verdt å nevne er nytt tak, nytt tysk kvalitetskjøkken, endret planløsning, malt de fleste innvendige overflater, malt fasade, installert varmepumper, samt montert ny peis. I tillegg disponerer boligen romslig garasje og biloppstillingsplass.

Store vindusflater gir svært godt med naturlig lys og en god romfølelse
Legg merke til spileveggen i bakkant av seng

Legg merke til spileveggen i bakkant av seng.

Hobbyrom og vinrom med plassbygget vinhylle i underetasje.

Hobbyrom og vinrom med plassbygget vinhylle i underetasje

Nils Collett Vogts Vei 45 A

- Det er installert Verisure alarm i boligen. Ny avtale må eventuelt tegnes av ny eier.
- Kabel-tv og internett er levert av Viken fiber/Altibox
- 45A disponerer gjennom en tinglyst avtale en stykk biloppstillingsplass på nordsiden av felles garasjeanlegg (på 45B sin tomt) . Som motytelse for dette har 45B bruksrett til det arealet som utgjør taket over garasjeanlegget. Avtalen er tinglyst og ligger vedlagt.
- Det er avtalt at 45B skal få låne biloppstillingsplassen til 45A i inntil 4 uker i forbindelse med byggearbeider på 45B som trolig vil gjennomføres i 2021.
- Selgere opplyser at i perioder med større nedbørsmengder og/eller ifm snøsmelting lekker det vann inn i garasjen fra tak og bakvegg.
- Overbygget utvendig bod på ca 5 m2 på nordsiden av huset (utgang fra vaskerom) er ikke byggemeldt eller omsøkt. Denne ble oppført av tidligere eier.
- Det foreligger rapport fra brann og feievesen i Oslo kommune med avvik. Denne ligger vedlagt.
- Det er et snøsmelteanlegg i oppkjørselen hvor styringsenheten og måler står i 45B sin garasje. Selger av 45A har hatt dette abonnementet registrert på seg, betalt fortløpende, og i ettertid krevd inn andel fra hhv. 45B, 47, og 47C. Kostnadene varierer etter behov og strømpriser, men de siste årene har det utgjort totalt cirka kr 15-40 000,- pr år.
- Det er varmekabel i fellestrapp for 45A og 45B. Sikringsskap med måler står i 45 A sin garasje. Dette har ikke vært i bruk i nåværende eiers tid og strømmen er plombert og stengt pga manglende abonnement.
- Tomten (Gnr. 27 Bnr. 2068) med fellestrapp, garasje, samt fellesvei med snuhammer på toppen av bakken er eiet av 45A og 45B med en halvpart hver. Tomten (Gnr. 27 Bnr. 2075) med nedkjørsel er eiet av hjemmelshavere til 45A og 45B med 1/4 hver, samt hjemmelshaver til 47 med 2/4.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Nils Collett Vogts Vei 45 A, 0766 Oslo
Boligtype Tomannsbolig/selveier
Areal Bruksareal 228 m2, primærrom 217 m2
Tomt 478 kvm., eiet tomt
Prisantydning Kr. 13.000.000,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 13.000.000,-
Ansvarlig megler Ståle Helland
Mobil +47 958 64 003, Epost sh@ek.no

Beskrivelse

Velkommen!

Boligens underetasje inneholder romslig entré med skyvedørsgarderobe med speilfronter. To gode soverom hvor det er stor skyvedørsgarderobe på ett av rommene. Kjellerstue med innmurt peisinnsats som gir hyggelig og god varme. Velholdt og pent baderom med detaljer som glassvegg, vegghengt toalett, mahogni benkeplate, stort speil på vegg, samt varmekabler i gulv og downlights i himling. Praktisk hobbyrom/bod og vinrom med spesialdesignet innredning i massiv eik. Det er i tillegg lagringsplass under trapp.
Boligens 1. etasje inneholder stor stue og åpen kjøkkenløsning med spiseplass. Fra både kjøkken, spiseplass og stue har man panoramautsikt over Oslofjorden og Bærumsmarka. Flott Tysk kvalitetskjøkken fra Next125 som ble montert i 2019. Detaljer som benkeplate i kompositt, planlimt induksjonstopp med integrert ventilator fra Bora, samt både komfyr og kombinert mikro/dampovn, oppvaskmaskin og fullhøyde kjøleskap fra Miele. Svært praktisk med anretningsrom i bakkant av kjøkken som igjen er tilknyttet vaskerom. Moderne peis med glassdør i stue. Både skyvedører og dør ut til sydvendt balkong, samt dobbeltdør ut til vestvendt uteplass og hage.
Boligens 2. etasje inneholder loftstue med utgang til sydvendt takterrasse. To soverom hvor det også er dør direkte mellom soverommene som er praktisk for barnefamilier. Eget romslig walk-in-closet. Stort velholdt baderom med detaljer som dobbel vask, dusjnisje med glassvegg, samt solid plassbygget badekar. Romslig bod og lagring på loft via luke i himling.
Hele boligen holder en gjennomgående god standard og fremstår som innflytningsklar. Du kan her sikre deg en flott utsiktsbolig med mange gode kvaliteter tilbaketrukket i blindvei!

Detaljer

- Romslig og arealeffektiv halvpart av tomannsbolig
- Store og mange vinduer gir svært godt med lys og en fantastisk romfølelse. Elektriske ZIP-screens foran sydvendte skyvedører fra spisestue. Manuell markise over vestvendt terrassedør
- Terrasse både i 1. og 2. etasje, samt balkong og opparbeidet hage
- Flott Tysk kvalitetskjøkken fra Next125 som ble montert i 2019. Hvitevarer som induksjonstopp med integrert ventilator fra Bora, samt både komfyr og kombinert mikro/dampovn, oppvaskmaskin og fullhøyde kjøleskap fra Miele som medfølger. Benkeplate i kompositt
- Anretningsrom og vaskerom i bakkant av kjøkken som er svært praktisk
- To velholdte bad fra 2008 (pusset opp av tidligere eier). Solid plassbygget badekar på ett av badene
- Flott heltre eiekplank i 1. etasje og deler av 2. etasje. Behagelig vegg til vegg teppe på begge soverom og walk-in-closet i 2. etasje
- Nyere luft til luft varmepumpe både i kjellerstue og i trapperom
- Eldre peisinnsats i kjeller og nyere moderne peis med glassdør i stue
- Vinrom med spesialdesignet innredning i massiv eik
- Utekran og utestikk på terrasse
- Nytt tak i 2021
- Godt med lagringsplass i boligen. Blant annet Bod i underetasje, bod under trapp, bod i 2. etasje, lagring på loft via luke, samt lagring i knevegg på terrasse
- Opparbeidet tomt fordelt på 3 nivåer. Haven fremstår som pent opparbeidet med plener, prydbusker, trær, hekker, forstøtningsmurer, steintrapper, m.m. Noe naturtomt.
- Romslig garasje på 31 kvm i tillegg til biloppstillingsplass på nordsiden av garasjen

Innhold

Totalt areal: Primær-rom: 217 m², Bruksareal: 228 m², Bruttoareal: 251 m², S-rom: 11 m².
Underetasje: Primær-rom: 72 m², Bruksareal: 82 m², Bruttoareal: 92 m². S-rom: 10 m².
1. etasje: Primær-rom: 88 m², Bruksareal: 88 m², Bruttoareal: 95 m².
2. etasje: Primær-rom: 57 m², Bruksareal: 58 m², Bruttoareal: 64 m². Gulvflate: 62 m².

Inneholder følgende P-rom:
Underetasje: Bad, entré, hall m/trapp, kjellerstue, 2 soverom. Bod og vinrom utgjør S-rom
1. etg: Stue/kjøkken, vaskerom, anretning/gang
2. etg: Bad, 2 soverom, stue, omkledningsrom. Bod utgjør S-rom
Utgang til balkong og takterrasse fra henholdsvis soverom og stue i 2. etasje. Utgang til terrasse og hage fra kjøkken, spiseplass og stue.

Beliggenhet

Meget attraktivt beliggende utsiktseiendom i etablert og barnevennlig område i Holmenkollen, nær Bogstad. Området består hovedsakelig av villa- og småhusbebyggelse. Boligen ligger i rolig og lite trafikkert blindvei, og likevel kun få minutter unna Røa med flere forretninger. Her finner du også et moderne kjøpesenter, postkontor, bank, lege, treningssenter og øvrige servicetilbud. I nærområdet finnes blant annet Bogstad golfbane, Bogstad gård med flotte turområder, og Bogstadvannet med bademuligheter. Kort vei til Wyllerløypa (alpint) og Sørkedalen med godt utbygget løypenett innover i Nordmarka. Flere skoler og barnehager i området (eiendommen sogner til Voksen barneskole og Hovseter ungdomsskole). Offentlig kommunikasjon som buss og T-bane i nærområde.

Megler

Ståle Helland

+47 958 64 003 + sh@ek.no

En perfekt kombinasjon av «Ordnung muss sein» og norsk konkurranseinstinkt er resultatet av Ståles tysk-norske opphav. Med en utdannelse fra Høgskolen i ryggen markerte han seg allerede i sitt første år som megler, ved å sette salgsrekorder både lokalt og nasjonalt. Etter 5 år i PRIVATmegleren valgte han å bli en del av EklundOsloNewYork. Erfaringen har gitt ham en unik og verdifull erfaring, som nå kommer Advokat Eks kunder til gode. Ståle er godt likt av alle og er svært opptatt av å sørge for god kommunikasjon med alle sine kunder. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery