Boligen

I Oscars gate, en av Oslos vakreste gater med klassisk verneverdig arkitektur og frodige forhager, har Advokat Ek gleden av å presentere en lys og meget lekker toppleilighet beliggende i en av gatens fornemme byvillaer.

Leiligheten er gjennomgående og har god takhøyde, store høye vinduer som gir leiligheten svært mye lys og god romfølelse.

01Fasade_3

Lekker toppleilighet "Bak slottet" To terrasser - Garasje

Terrasse2

Boligen

Inneholder blant annet entré/gang med plassbygget garderobeløsning, lys og gjennomgående stue med utgang til stor vestvendt takterrasse med heldekkende markise, "tårnrom" med utsøkt fast innredning, lekkert åpent kjøkken med integrerte hvitevarer, 2 soverom hvorav ett med utgang til hyggelig terrasse med morgen/formiddagssol, gjestetoalett og lekkert flislagt bad.

Egen garasje i bakgård med automatisk port og egen dør på sideveggen.

Interior3
Fasade3

Fasade3.

Interior97.

Interior97

Oscars gate 50 A

God standard på materialvalg og innredninger, og lekre detaljer. Kjøkkeninnredningen har benkeplate i marmor, integrert komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. I bad er det regnfallsdusj, dusjhjørne med svingbare glassdører og rullesteinsflis på gulv, downlights og opplegg for vaskemaskin.
Hovedsoverom har spiraltrapp opp til tårnrommet, og gjesterommet har stor garderobeløsning, samt utgang til terrasse.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Oscars gate 50 A, 0258 Oslo, 3. etasje
Boligtype Leilighet/eierseksjon
Areal Bruksareal 116 m2, primærrom 116 m2
Tomt 464 kvm., fellestomt
Prisantydning Kr. 11.900.000,-
Andel formue Kr. 23.241,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 11.900.000,-
Felleskostnad Kr. 4.428,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Innhold

3. etasje: Entré, stue/kjøkken, 2 soverom, bad, wc-rom.
Loft: Kontor

Loft/tårnrom er ikke godkjent til varig opphold.

Beliggenhet

Oscars gate ligger i Frogner bydel og går fra Pilestredet til Frognerveien, mellom Uranienborg og Homansbyen. Midt i hjertet av Oslo vest, like bak slottet, med kort gangavstand til forretninger, kaféer og andre servicetilbud. Få minutters gange til buss og trikk samt enkel adkomst til annen offentlig kommunikasjon som tog og flytog.

Eiendommens historie

Eiendommen var opprinnelig en toetasjes dobbeltvilla tegnet av den svenske arkitekten Anselm Liljestrøm, og er idag vernet etter plan- og bygningsloven.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert.  Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery