Boligen

Advokat Ek har gleden av å presentere en praktfull leilighet beliggende i en klassisk jugendgård i Oscars gate, kanskje en av Oslos vakreste gater. Leiligheten er pietetsfullt oppgradert hvor originale detaljer som belistning, takpaneler i mahogny og rosentre, samt fyllingsdører er bevart. Nye plassbygde innredninger er utført med respekt for opprinnelig jugendstil og kvalitet, det samme med nye rosetter og stukkaturer.

OSCARS GATE -
PRAKTFULL JUGENDLEILIGHET

Boligen

Tilnærmet opprinnelig planløsning med store vakre værelser, tre stuer, god takhøyde, buede vinduer, og marmorpeiser (tilsammen fem ildsteder). Fra det italienske kjøkkenet er det direkte utgang til hyggelig veranda mot sør og ut fra den ene stuen er det utgang til balkong med buet overbygg. Leiligheten har en helt spesiell atmosfære. Nåværende eier har i 2017 gjort betydelige oppgraderinger av god håndverksmessig kvalitet, og originale detaljer og ildsteder er beholdt.

To balkonger med utgang fra hhv.

.

Oscars gate 67 A

stue og kjøkken, begge vendt mot Oscars gate
Tre stuer, samt hall/forstue
Fem særpregede ildsteder, hvorav tre marmorpeiser - samtlige ildsteder/pipeløp renovert i 2017
Peisestue har plassbygde bokhyller med skapdører i massivt tre i flere værelser
Original parkett i eik, lagt i fiskeben og firkantmønster
Tre soverom
Italiensk kjøkkeninnredning i heltre med glatte fronter, kompositt benkeplate og Miele hvitevarer
Baderom har utstyr fra bl.a. Vola, Starck, Duravit og Emparador Marron
Skyvedørsgarderobe med heltre eik innredning i master soverom
Plassbygde skap på barnerom og i mellomgang
Alle flater er malt i delikate farger, og det er lagt nye gipsvegger i flere rom
Nytt (skjult) elektrisk anlegg i 2017, lysbrytere i messing fra Forbes and Lomax
Nye pipeløp i hele bygåden 2017
Brede og gode trappeløp i oppgangen

Nøkkelinformasjon

Eiendom Oscars gate 67 A, 0256 Oslo, 4. etasje
Boligtype Leilighet/eierseksjon
Areal Bruksareal 202 m2, primærrom 202 m2
Tomt 1618 kvm., fellestomt
Prisantydning Kr. 19.100.000,-
Andel f.gjeld/formue Kr. 76.27893,-/66.99781,- pr. 31.12.2017
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 19.176.278,-
Felleskostnad Kr. 6.55716,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Innhold

Tre stuer hvorav én med utgang balkong, hall/forstue, kjøkken med utgang balkong, tre soverom, bad, wc-rom, mellomgang med innebygget praktisk vaskeromsløsning, entré med garderobe.

Beliggenhet

Meget attraktiv og sentral beliggenhet på Frogner, på hjørnet av Oscars gate og Meltzers gate, like ved Den Franske skole. Denne delen av gaten er enveiskjørt, og gården ligger tilbaketrukket fra gaten med forhave med plen og beplantning. Et særdeles hyggelig område med kort gangavstand til kaféer, små nisjeforretninger, restauranter, offentlig kommunikasjon og servicetilbud. Kort spaseravstand også til Solli Plass, Skovveien og Bygdøy Allé, samt flotte grøntområder i Uranienborgparken, Slottsparken og Dronningparken. Naturområdene Frognerparken og Bygdøy er også en del av Frogner bydel. Oscars gate består i hovedsak av frittliggende murvillaer (enkelte ambassader) og bygårder med store leiligheter.

Eiendommens historie

Oscars gate er en gate i bydel Frogner, og går fra Pilestredet til Frognerveien. Oscars gate er oppkalt etter den svensk-norske kong Oscar I. Oscars gate 67 og 69 er to sammenhengende leiegårder tegnet av Peter Lauritz Lowzow. Det meste av bebyggelsen i Oscars gate er oppført på Byantikvarens gule liste, enten i kraft av å være vernet etter Plan- og bygningsloven eller kommunalt listeført.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert.  Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery