Boligen

Advokat Ek har gleden av å presentere en påkostet designleilighet i Barcode, med panoramautsikt over Oslo by. Leiligheten ligger i det prisbelønte terrassebygget The Carve som vant klassen for beste boligprosjekt under verdens største arkitekturfestival i Singapore i 2014. Leiligheten som nå selges ligger høyt og fritt i byggets 10. etasje og inneholder blant annet en privat terrasse på 45 m², to soverom, bad, wc, samt påkostet standard på innredning og utstyr.

Glassheis mot fellesterrasse/atrium på 750 kvm i 9. etasje

Eksklusiv leilighet i Barcode med fantastisk utsikt kan nå bli din!

The Carve vant klassen for beste boligprosjekt under verdens største arkitekturfestival i Singapore i 2014

Boligen

Kort avstand til vannkanten og populære Sørenga bad, og gangavstand til alt byen har å by på åpner for et spennende liv midt i byen. Kollektivtilbudet i området er av det aller beste, men skulle du likevel behøve bil så kan man overta selgers garasjeleie i kjelleren.

Den arealeffektive leiligheten består av romslig entré hvor det er godt med plass til yttertøy og sko.

Et av Barcode-rekkens mest elegante bygg med spektakulært design

.

Rostockgata 7

Leiligheten:
- Arealeffektiv designleilighet med svært god planløsning.
- Stor privat terrasse på 45 m² med tredekke, plassbygget blomsterkasse, utekran, dobbelt strømuttak, varmelamper samt urtekasse.
- Påkostet kjøkken fra Sigdal med hvitmalte fronter i eikefiner, kompositt benkeplate og integrerte hvitevarer.
- Påkostet bad som gir spafølelse, praktisk og stilig innredning fra Dansani, vegghengt toalett og bidé.
- Flotte gulv som er oppgradert med tykkere 1-stavs eikeparkett, slipt og hvitoljet i 2017.
- Vannbåren gulvarme i alle gulv med unntak av bad og wc hvor det er varmekabler. Varmerist mot begge skyvedører mot terrasse for å hindre kulderas.
- Proff lysstyring med blant annet hjemme/borte knapp, downlights i entré, stue og baderom.
- Utvendige motoriserte persienner mot terrasse, spesialtilpassede rullgardiner fra Tanum på to vinduer i stue. Benkepute i skinn, spesialsydd for den dype vinduskarmen i oppholdsrommet.
- Vinduer og skyvedører med 3-lags energiglass.
- Balansert ventilasjonsanlegg, oppvarming og varmtvann via fjernvarme, energivennlig bygg med energikarakter Grønn C.
- Skjult sprinkelanlegg i leiligheten og felles brannvarslingsanlegg.
- Moderne sikringsskap med automatsikringer.
- Garasjeleie i kjeller kan om ønskelig overtas av ny eier (2 500,- per mnd.)

Sameiet:
- Barcode 89 Eierseksjonssameie består av 41 boligseksjoner og 4 næringsseksjoner, forretningsfører er Malling & Co.
- Sameiet har ikke fellesgjeld.
- Fiberlinje fra Altibox, grunnpakke kabel-tv/internett er inkludert i fellesutgifter.
- Fjernvarme (fyring og varmtvann) som er inkludert i felleskostnader. A-konto.
- Glassheis mot et stort felles atrium i midten av bygget i tillegg til at man har tilgang til felles takterrasse både mot sjøsiden og bysiden i 9. etasje.
- Stor felles sykkelparkering i K3.
- Det er ikke forkjøpsrett eller krav til styregodkjennelse.
- Husdyrhold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse eller ulempe for andre beboere. Styret skal underrettes ved dyrehold. Se husordensregler for utfyllende informasjon.
- Leiligheten kan leies ut, dette skal dog meldes forut for tiltredelse til forretningsfører. Se husordensregler for utfyllende informasjon.
- Barcode-rekkens kanskje mest elegante bygg med spektakulært design. Vant klassen for beste boligprosjekt under verdens største arkitekturfestival i Singapore i 2014.
- Beboerne i sameiet har egen gruppe på Facebook.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Rostockgata 7, 0191 Oslo, 10. etasje
Boligtype Leilighet/eierseksjon
Areal Bruksareal 89 m2, primærrom 87 m2
Tomt 2855 kvm., eiet tomt
Prisantydning Kr. 11.200.000,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 11.200.000,-
Felleskostnad Kr. 5.018,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Ståle Helland
Mobil +47 958 64 003, Epost sh@ek.no

Beskrivelse

Garderoben er praktisk innredet med hyller og heng. Mellom entré og stue er det glassvegg med skyvedør som gjør at det første man ser når man kommer inn i leiligheten er den spektakulære utsikten. To store skyvedører fra gulv til tak ut mot terrasse gir mye naturlig lys og en ekstremt god romfølelse. Leiligheten og terrassen byr på en spektakulær utsikt året rundt: på vinteren gir alle lysene fra byen en skikkelig storbyfølelse og på fine sommerdager utvider man stuerommet med 45 m2. Her får man virkelig den gode ute/inne følelsen. På terrassen er det blant annet plassbygget blomsterkasse, urtekasse, utekran, dobbelt strømuttak og varmelamper.

Flott kjøkken fra Sigdal som er påkostet med blant annet hvitmalte fronter i eikefiner, kompositt benkeplate med planlimt vaskekum og induksjonstopp, samt integrerte hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Kjøkkenøya har også kompositt benkeplate, brede, praktiske skuffer og svært godt med arbeidsplass.

Flott bad som gir spafølelse. Badet er påkostet med blant annet betongfliser, baderosmøbler fra Dansani, bidé og plassbygget hylle i eik. Detaljer som dobbelt strømuttak i- og under overskap, speilskap med integrert belysning, vegghengt toalett og bidé, svingbare glassdører, dusjarmatur med både regnfall og hånddusj, moderne Unidrain slukrist, varmekabler, downlights, samt opplegg og plass for vaskesøyle. Det er i tillegg separat wc i tilknytning til entré. Hovedsoverom har god takhøyde på 270 cm, skyvedørsgarderobe og vegghengte skap mot tak. Vegghengte nattbord er bygget av møbelsnekker Frode Tingbø og medfølger handelen. Soverom 2 med dobbelt garderobeskap og direkte utgang til terrasse. Hele leiligheten er malt i delikate farger og fremstår som innflytningsklar.

Her har du muligheten til å sikre deg en fantastisk leilighet med mange gode kvaliteter. Nærmeste naboer vil være Operaen, det nye Munch museet, Sørenga bad og Oslo sentrum. Velkommen til visning.

Innhold

10. etasje med dobbel heis. Primær-rom: 87 m², bruksareal: 89 m², bruttoareal: 95 m², S-rom: 2 m². Inneholder følgende P-rom: Entré, garderobe, wc, stue/kjøkken, 2 soverom og bad. Fra stue og et av soverommene er det utgang til privat terrasse på 45 m².
Det medfølger kjellerbod på 6 m². I tillegg er det stor felles sykkelparkering i K3, samt store felles takterrasser i 9. etasje.

Beliggenhet

Svært attraktiv beliggenhet i et spennende boligområde ved Bjørvika/Barcode i Oslo sentrum. Området preges av sjøen og alle de spennende arkitektoniske bygningene som også er blitt kjent på internasjonalt nivå. Bjørvika har kort oppsummert alt man trenger og har den siste tiden vært under stor utvikling. Førsteetasjene i Barcode er butikker, restauranter og kaféer hvor du blant annet finner anerkjente restauranter som Vaaghals, Nodee og Stock samt Vesper Bar, Bambus sushi, Åpent bakeri, Joe & The Juice, Narvesen, et apotek m.m.

På andre siden av broen som går over jernbanen ligger Maaemo med sine tre Michelin-stjerner. Ytterst på Sørengautstikkeren, i 5-10 minutters gangavstand, finner du sjøbadet som byr på ekte sommeridyll, badeplassen er delvis flytende med sandstrand, stupebrett og sittebenker. Sørenga bad har på kort tid blitt et av byens mest besøkte steder. Skulle storbypulsen bli for høy, ligger vakre Ekebergskrenten en kort spasertur unna. Her er flotte turløyper for de som liker å løpe eller gå tur, samt den spennende skulpturparken initiert av Christian Ringnes. Følger du kyststien er veien kort også til det kommende nye Nasjonalmuseet på Vestbanen. Av andre tilbud i nærområde kan man nevne Tøyenparken og fantastiske Botanisk hage, samt Middelalderparken med vannspeilet som viser vannlinjen slik den var i tidligere tider. Nærmeste treningssenter, og kanskje Norges lekreste, er Sats/Elixia, to hus bortenfor. Umiddelbar nærhet til Oslo S med alle kollektive transportmidler, inkludert Flytoget til Gardermoen gjør dette til en leilighet med optimal beliggenhet i forhold til alle byens fasiliteter.

Diverse

Følgende fastmontert følger ikke handelen: Vegghengte hyller i stue, taklamper på begge soverom, knaggrekke entré, speil på wc.

Megler

Ståle Helland

+47 958 64 003 + sh@ek.no

En perfekt kombinasjon av «Ordnung muss sein» og norsk konkurranseinstinkt er resultatet av Ståles tysk-norske opphav. Med en utdannelse fra Høgskolen i ryggen markerte han seg allerede i sitt første år som megler, ved å sette salgsrekorder både lokalt og nasjonalt. Etter 5 år i PRIVATmegleren valgte han å bli en del av EklundOsloNewYork. Erfaringen har gitt ham en unik og verdifull erfaring, som nå kommer Advokat Eks kunder til gode. Ståle er godt likt av alle og er svært opptatt av å sørge for god kommunikasjon med alle sine kunder. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery