Boligen

Advokat Ek har gleden av å presentere en gjennomgående toppleilighet på beste Frogner. Fasiliteter som solrik balkong, 3 ildsteder, parkering i bakgård, hele 5 boder, samt tekniske løsninger man sjelden finner i slike bygg. Leiligheten ble i 2007 fullstendig modernisert og delvis ombygget i regi av Zett Interiørdesign i tillegg til at den er oppgradert de senere år.

Hele 3 ildsteder og plassbygde faste innredninger

Klassisk perle på beste Frogner - Balkong - Parkering - 3 ildsteder - Ventilasjonsanlegg - 5 boder

Alle vinduer, balkongdør, samt entrédør ble byttet i 2015

Boligen

Leiligheten inneholder romslig entré med plassbygget garderobe. Praktisk gjestetoalett med tilgang fra entré. Romslig stue med mange og store vinduer som gir godt med naturlig lys og en god romfølelse. Flott "svenskeovn" i stue. Bibliotek med plassbygde hyller, skuffer, skap og stige. Åpen peis med hyller for ved. Stort spisekjøkken hvor man enkelt kan dekke for større anledninger.

Vestvendt balkong som ligger høyt og fritt. Praktisk klaffebord i heltre på balkong
Detaljer som flott svenskeovn, rosetter, stukkatur og doble fløydører

Detaljer som flott svenskeovn, rosetter, stukkatur og doble fløydører.

Plassbygget innredning i heltre med fronter i massiv eik og malt MDF av Øvrebø snekkerverksted i Søgne.

Plassbygget innredning i heltre med fronter i massiv eik og malt MDF av Øvrebø snekkerverksted i Søgne

Skovveien 27

- Vestvendt balkong med elektrisk markise og dobbel utekontakt på vegg.
- Spisekjøkken med plassbygget innredning i heltre med fronter i massiv eik og malt MDF av Øvrebø snekkerverksted i Søgne.
- Integrerte hvitevarer som induskjonstopp og grillelement, stekeovn, kaffemaskin, vinskap, oppvaskmaskin, samt 2 x kjøleskap med frys.
- Begge soverommene er tilknyttet hvert sitt baderom. Gjestetoalett i entré.
- Unidrain slukrist på begge bad. Badekar er satt inn i ettertid på master bad. Moderne rør i rør system.
- Gjennomgående bruk av armaturer fra Vola.
- Plassbygde romslige garderober på begge soverom og i entré.
- Plassbygget bibliotek med hyller, skuffer og skap.
- Rosetter, stukkatur og doble fløydører.
- Massive flotte eikegulv. Nedfelt dørmatte både ved inngangsdør og balkongdør.
- Integrert lydanlegg installert av Sound People AS. Høytallere på begge soverom, master bad, kjøkken og stue. Styringspanel i entré, bibliotek, kjøkken, samt master soverom.
- Eget ventilasjonsanlegg med varmegjennvinning.
- 1 av bodene på loftet er innredet som teknisk rom for ventilasjonsanlegg, samt vaskerom med sluk og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
- Teknisk skap i entré for alarm, lydanlegg, tv-anlegg, m.m. Skjult kabling til tv vegg i stue. GET er kabel-tv / internett leverandør.
- Alle vinduer, entrédør og balkongdør ble satt inn nye i 2013/2015. Spesialtilpassede rullgardiner.
- Alarm fra Verisure. Abonnement tegnes eventuelt av kjøper.
- God innvendig standard som gjør seg gjeldende i både materialvalg og plassbygde faste innredninger. Leiligheten har dog behov for overflateoppussing.
- To doble garasjer og parkeringsplasser for seksjonseierne i bakgården. Smal innkjørsel gjennom portrom. Per 11.05.2020 er det ledig garasjeplass. Parkeringsplass og garasjeplass koster henholdsvis kr 250,- og kr 814,- per måned og kommer i tillegg til felleskostnader.
- Lite eksklusivt sameie som fremstår veldrevet med god vedlikeholdshistorikk. Det er vedtektsfestet at seksjonene ikke skal kunne deles opp eller at loftet skal kunne bygges ut.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Skovveien 27, 0257 Oslo, 4. etasje
Boligtype Leilighet/eierseksjon
Areal Bruksareal 137 m2, primærrom 137 m2
Tomt 846 kvm., eiet tomt
Prisantydning Kr. 13.700.000,-
Andel f.gjeld/formue Kr. 38.001,-/38.811,- pr. 31.12.2019
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 13.738.001,-
Felleskostnad Kr. 5.265,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Ståle Helland
Mobil +47 958 64 003, Epost sh@ek.no

Beskrivelse

Hyggelig liten balkong med kveldssol. To gode soverom, begge med plassbygde garderober og tilhørende bad. Leiliheten holder en gjennomgående god standard på materialer, innredning og utstyr, men har behov for overflateoppussing. Du har her muligheten til å sikre deg en flott leilighet hvor brytningen mellom klassisk og vakkert mot det moderne og funksjonelle har gitt et spennende og eksklusivt resultat uten å virke prangende. Velkommen!

Innhold

4. etasje: Primær-rom: 137 m², Bruksareal: 137m², Bruttoareal: 150 m².
Inneholder følgende P-rom: Entré, 2 soverom, bad (gjesterom), bad (hovedsoverom), wc-rom, bibliotek, kjøkken med utgang til balkong på ca. 2 m² og stue.

Det medfølger totalt 5 boder. Trappebod på leilighetsplan på 3 m², trappebod halv trapp opp på 1,5 m², samt 3 loftsboder på henholdsvis 3 m², 10.5 m² og 14.5 m².

Beliggenhet

Attraktivt og meget sentralt beliggende ved Riddervolds plass og med Uranienborgparken som nær nabo - kort gangsavstand til alt et urbant storbyliv har å by på inklusiv flere av byens mest populære handlegater og velrenomerte restauranter. Representativt område hvor restauranter og kafeer ligger i umiddelbar nærhet og gir uanede muligheter for rekreasjon i urbane og fornemme omgivelser i et av Oslo's mest attraktive bymiljøer. Gangavstand til Frognerparken og Oslo sentrum gjennom Slottsparken samt kort vei til sjø og friområder i Frognerkilen og på Bygdøy. Offentlig kommunikasjon i de fleste retninger rett utenfor døren eller innen kort gangavstand.

Diverse

- Eiendommen er arvet og er ikke bebodd av selger. Det er åpnet offentlig skifte i boet, og retten har oppnevnt advokat Randi Birgitte Bull som bobestyrer. Selger har ingen informasjon utover det som fremkommer av opplysninger fra takstmann, sameiet og kommune. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye og sette seg godt inn i salgsoppgave samt å ta med fagfolk på visning.
- Eiendommen er grundig vasket for visning og vil kun bli enkelt ryddet/rengjort innen overtagelse.
- Taklamper følger ikke handelen.
- Vaskemaskin og tørketrommel følger ikke handelen.
- Firtthengende høyttalere og gitarkroker på soverom 2 kan følge etter avtale (ikke en del av integrert lydanlegg).
- Dyrehold er tillatt etter søknad til styret. Utleie skal meldes styret for registrering. Jf. husordensregler/vedtekter som ligger vedlagt.
- Sameiet har ett lån hos DNB med følgende lånebetingelser: Lånenummer: 1213.73.71454, Annuitetslån, Restsaldo kr 339 509,-, Dato siste termin 01.12.2022, Flytende rente på 4,25%, Seksjon nr. 11 sin andel av fellesgjeld er kr 38 001,-. Alle tall per 31.12.2019.
- Utdrag fra husordensregler/vedtekter: *Dyrehold i leilighetene er kun tillatt etter søknad innvilget av styret. Søkeren må forplikte seg til omgående å fjerne dyr som forårsaker rimelige begrunnede klager fra andre sameiere. *Biloppstillingsplasser i bakgård skal ikke nyttes til utleie, eller fremleie utenfor sameiet. Hver av de opprinnelige seksjonene. (eksklusive garasjen - seksjon 3) er således sikret parkeringsplass i bakgården - enten i garasjen eller på en oppstillingsplass. *De seks boligseksjonene i sameiet (snr. 5, 6, 8, 9, 10 og 11) skal ikke kunne reseksjoneres og deles opp til hybler eller på annen måte deles opp og fremleies som hybler. *Loftene båndlegges slik at det ikke skal kunne seksjoneres eller bygges ut.

Megler

Ståle Helland

+47 958 64 003 + sh@ek.no

En perfekt kombinasjon av «Ordnung muss sein» og norsk konkurranseinstinkt er resultatet av Ståles tysk-norske opphav. Med en utdannelse fra Høgskolen i ryggen markerte han seg allerede i sitt første år som megler, ved å sette salgsrekorder både lokalt og nasjonalt. Etter 5 år i PRIVATmegleren valgte han å bli en del av EklundOsloNewYork. Erfaringen har gitt ham en unik og verdifull erfaring, som nå kommer Advokat Eks kunder til gode. Ståle er godt likt av alle og er svært opptatt av å sørge for god kommunikasjon med alle sine kunder. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery