Boligen

Advokat Ek har gleden av å presentere en strøken enebolig beliggende innerst i vei på Slemdal. Hagen er stor, solrik og barnevennlig. Dagens eiere har de siste år gjennomført en rekke oppgraderinger slik at huset nå fremstår som svært delikat og innflytningsklart. Verdt å nevne er maling av innvendige flater og ytterkledning, etablering av stor terrasse med elektrisk markise, planering og opparbeidelse av hage, oppgradering av garderober og baderomsinnredninger, samt montering av ekstra kjøkken i kjeller hvor det er separat inngang.

Stor opparbeidet hage med blant annet terrasseplatting og plen

Nyere og strøken enebolig på Slemdal - Stor solrik hage - Innflytningsklar - Separat inngang kjeller - Dobbeltgarasje

Nyere terrasseplatting på 27 kvm og elektrisk markise

Boligen

Det er dobbeltgarasje med elektrisk port i tillegg til mulighet for parkering utenfor. Huset er oppført i 2015 og det foreligger ferdigattest.

Boligens 1. etasje inneholder flislagt entré med gulvvarme. Det er montert smart elektronisk boliglås fra Yale Doorman på entrédør og satt inn flott garderobeløsning fra HTH som medfølger.

Moderne peis på kjøkken gir hyggelig og god varme året rundt
Dobbeltdør gir en svært god ute/inne følelse

Dobbeltdør gir en svært god ute/inne følelse.

Detaljer som svingbare glassdører, vegghengt toalett, samt delikat flisvalg.

Detaljer som svingbare glassdører, vegghengt toalett, samt delikat flisvalg

Tennisveien 24 C

Praktisk separat gjestetoalett malt i delikate farger med tilgang fra entré. Moderne åpen kjøkkenløsning med god plass til stort spisebord. Innholdsrikt kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer. Svært godt med skap, skuff og benkeplass. Moderne peis på kjøkken som gir hyggelig og god varme. Fra kjøkken er det utgang til stor terrasse på 27 m² og en flott opparbeidet hage.
Boligens 2. etasje inneholder romslig stue med plass til flere sittegrupper. Svært god takhøyde og store vindusflater gir godt med naturlig lys og en veldig god romfølelse. Det er utgang til balkong på 3 m² fra stuen. 3 gode soverom hvor det medfølger godt med garderobeskap på 2 av rommene. Hovedsoverom med eksklusivt vegg til vegg-teppe i ull. Romslig hovedbad med både badekar og dusjhjørne. Detaljer som svingbare glassdører, vegghengt toalett, servantskap med skuffer, samt gulvvarme og downlights. Det er i tillegg vindu på bad som gir godt med naturlig lys. Fra gang i 2. etasje er det luke i himling til kaldt loft.
Boligens kjeller inneholder stor kjellerstue som brukes som tv-stue/arbeidsrom/lekerom. Praktisk vaskerom/teknisk rom med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Egen separat inngang til kjeller som inneholder entré, bad og innredet rom. Badet er praktisk med detaljer som svingbare glassdører og opplegg for vaskemaskin. Det innredede rommet var tidligere bod men ble etter overtagelse i 2015 innredet med kjøkken og har vært leid ut siden den gang. Det presiseres at rommet ikke er godkjent for varig opphold (se punkt diverse). Det er satt inn brann og lydklassifisert dør mellom kjellerstue og entré i kjeller.

Du har her muligheten til å sikre deg en nyere og flott enebolig med mange gode kvaliteter.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Tennisveien 24 C, 0777 Oslo
Boligtype Enebolig/eierseksjon
Areal Bruksareal 226 m2, primærrom 193 m2
Tomt 1248 kvm., fellestomt
Prisantydning Kr. 13.000.000,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 13.000.000,-
Ansvarlig megler Ståle Helland
Mobil +47 958 64 003, Epost sh@ek.no

Detaljer

- Nybygg fra 2015. Ferdigattest foreligger. Takstmann har gitt Grønn TG1 på alle punkter i tilstandsrapporten
- Stor og flott opparbeidet hage i tillegg til terrasse på 27 m² og balkong på 3 m²
- Romslig dobbeltgarasje i tillegg til mulighet for å parkere utenfor garasje
- Separat inngang til kjeller
- Flott kjøkken fra Sigdal i hoveddel med lysegrå glatte fronter. Godt med skap, skuff og benkeplass. Kjøkkenvifte med avtrekk ut i friluft. Integrert kjøleskap, frys, komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin fra Siemens
- Pent kjøkken fra Ikea i kjeller med hvite glatte fronter. Integrerte hvitevarer som stekeovn, keramisk platetopp og oppvaskmaskin
- Moderne peis som gir hyggelig og god varme
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning
- Sentralstøvsuger med uttak i hver etasje
- Moderne sikringsskap med automatsikringer. Seriekoblet røykvarsler
- Vinduer og balkongdører med 2-lags pressglass
- Kabel-tv og internett leverandør er GET

Innhold

Totalt areal: Primær-rom: 193 m², Bruksareal: 226 m², Bruttoareal: 260 m², S-rom: 33 m².
Kjeller: Primær-rom: 73 m², Bruksareal: 73 m², Bruttoareal: 85 m².
1. etasje: Primær-rom: 43 m², Bruksareal: 76 m², Bruttoareal: 87 m². S-rom: 33 m².
2. etasje: Primær-rom: 77 m², Bruksareal: 77 m², Bruttoareal: 88 m².
I tillegg er det kaldt loft med adkomst via luke i himling.

Inneholder følgende P-rom:
Kjeller: Vaskerom, bad, kjellerstue og stue/kjøkken.
1. etg: Entré, wc og kjøkken/spisestue/stue.
2. etg: Gang, bad, 3 soverom og stue.
Det er utgang til balkong på 3 m² fra stue i 2. etasje og terrasseplatting på 27 m² fra kjøkken i 1. etasje.
S-rom utgjør garasje.

Beliggenhet

Svært attraktiv beliggenhet i et meget barnevennlig område på Slemdal. Dette er en av Oslos mest attraktive villaområder. Eiendommen grenser til holmenkollbanen med kort gangavstand til både Slemdal og Gråkammen stasjon. Huset ligger innerst i vei uten gjennomgangstrafikk. Nordmarkas flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet. Gode bademuligheter i Båntjern og Sognsvann. Langrennsspor fra Risbekkveien i gangavstand fra boligen. Rikshospitalet, Universitetet i Oslo (Blindern) og flere forskningssentre finnes i gangavstand. Hemingbanen og Heming tennisklubb i umiddelbar nærhet. Heming IL er en av Oslos største idrettsklubber og har utallige tilbud for barn og voksne sommer som vinter. Nærmeste barneskole er Slemdal skole, og nærmeste ungdomsskole er Ris skole. Det ligger også en rekke barnehager i nærområdet. Forretningssenter på Slemdal og Vinderen. Kort sagt en optimal beliggenhet i forhold til byens fasiliteter.

Diverse

- Eierseksjonssameiet Tennisveien 24 (ikke opprettet) består av 3 seksjoner fordelt over 2 eneboliger og 1 halvpart tomannsbolig. Seksjonseierne er ifølge vedtekter selv ansvarlig for å stifte sameiet dersom dette er ønskelig. Vedtekter ligger vedlagt.
- Selger opplyser at de ikke har fellesutgifter eller årsmøter ettersom boligene fremstår som helt separate boliger. Offentlige og kommunale avgifter faktureres direkte til hver enkelt seksjonseier. Hver seksjon besørger egen bygg- og innboforsikring. Øvrige kostnader med eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bruksenhet fordeles på sameierne etter sameiebrøk. Kostnader for generelt vedlikehold og drift av adkomstveien fordeles mellom sameierne, men selger opplyser at det hittil ikke har vært behov for dette.
- Det er etablert egne pumpekummer for eneboligene. Styringspanel finnes på enebolig B.
- Dagens eier har etter ferdigstillelse i 2015 montert kjøkken i del av kjeller og leid ut dette arealet. Det gjøres oppmerksom på at dette arealet ikke er godkjent til varig oppholdsrom hos plan- og bygningsetaten, men er definert som bod på godkjente tegninger (ligger vedlagt). For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.
- Tilbehørsliste fra Norges Eiendomsmeglerforbund fravikes da følgende ikke følger handelen: Smeg kjøleskap i kjeller, vegghengt stringhylle på kjøkken, vegghengt hylle i kjellerstue, samt taklampe over spisebord/stuebord/barnerom.

Megler

Ståle Helland

+47 958 64 003 + sh@ek.no

En perfekt kombinasjon av «Ordnung muss sein» og norsk konkurranseinstinkt er resultatet av Ståles tysk-norske opphav. Med en utdannelse fra Høgskolen i ryggen markerte han seg allerede i sitt første år som megler, ved å sette salgsrekorder både lokalt og nasjonalt. Etter 5 år i PRIVATmegleren valgte han å bli en del av EklundOsloNewYork. Erfaringen har gitt ham en unik og verdifull erfaring, som nå kommer Advokat Eks kunder til gode. Ståle er godt likt av alle og er svært opptatt av å sørge for god kommunikasjon med alle sine kunder. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery