Boligen

I en nydelig klassisk bygård fra 1898, beliggende i ett av Oslos dyreste boligstrøk på fasjonable Gimle i Oslo, finnes det en leilighet de færreste har sett maken til. Den er spesialtilpasset en eier med sans for både funksjonell boform og estetisk luksus. Vil du ha en femstjerners hotellfølelse hjemme hos deg selv, bør du se på denne. Boligen, som ligger i en høy førsteetasje er på nærmere 300 kvadratmeter med "nybygget" luksus.

GIMLETOPPEN - Fem-stjerners kontinental luksus

Boligen

I samarbeid med interørarkitekter hos Slettvold Prosjekt og Expo Nova har leiligheten blitt totaloppusset i 2017/2018 og fremstår som ny, og har ikke vært bebodd. Gjennomgående store gode værelser med stor takhøyde. Eksklusiv fast innredning og fast belysning fra Expo Nova. Varenna garderobe- og kjøkkeninnredning, natursten i gang og bad. Lydsystem og tv-system fra Bang & Olufsen, gasspeis med tosidig innsyn.

Walk-in closet med innredning fra italienske Varenna/Poliform.
Tosidig gasspeis

Tosidig gasspeis.

Gjesteavdeling.

Gjesteavdeling

Thomas Heftyes gate 34

Leiligheten har gjennomgående høy standard, blant annet kan fremheves:

Nye vinduer
Nye innvendige dører i hhv. mørkbeiset treverk og enkelte glassdører inn til badene
Kjøkkeninnredning fra Varenna Poliform
Kjøkkenøy med marmor benkeplate, forøvrig granitt e.l.
Gasskoketopp, induksjonstopp og ventilator fra Bora
Integrerte hvitevarer fra Miele
Walk-in closet, samt garderober i gang, av type Varenna Poliform
Nye dusjbad med mosaikk på vegger og marmor/mosaikk på gulv
Baderom har delvis natursten, og messingkraner fra Vola
Lysanlegg levert av Expo Nova, svært godt tilpasset
Alarmsystem fra Verisure
Komplett integrert lydsystem fra Bang & Olufsen
Ny gasspeis med tosidig innsyn mellom stue og kjøkken
Gulvvarme i hele boligen
Balansert ventilasjon
Tilrettelagt for vaskerom i kjeller
Nytt elektrisk anlegg
Nytt rør i rør anlegg i hele leiligheten

Gårdens fasade er pusset opp i 2008, og det er nylig installert heis i gården.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Thomas Heftyes gate 34, 0264 Oslo, 1. etasje
Boligtype Leilighet/eierseksjon
Areal Bruksareal 283 m2, primærrom 283 m2
Tomt 777 kvm., eiet tomt
Prisantydning Kr. 32.500.000,-
Andel f.gjeld/formue Kr. 10.204,-/37.280,- pr. 31.12.2018
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 32.510.204,-
Felleskostnad Kr. 6.165,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Beskrivelse

En elegant bolig i toppsjiktet med utpreget kvalitet og komfort, og med svært ettertraktet beliggenhet.

Innhold

Stue, spisestue, kjøkken, 3 soverom, omkledningsrom, kontor, 3 bad, sauna.

Beliggenhet

Svært attraktiv og sentral beliggenhet på Gimletoppen. I nærområdet finnes flere butikker, populære kaféer og restauranter, spesialforretninger, kino (Gimle), dagligvarebutikker, samt andre servicetilbud. I Skovveien ligger eksklusive klesforretninger, mens i Bygdøy Allé finnes det en rekke nisjeforretninger og interiørbutikker. Gangavstand til Solli plass, Majorstuen, Bygdøy, Aker Brygge og sentrum med alt av fasiliteter. Frognerparken, med turveier, Frognerbadet, tennisbane og Frogner stadion, er en kort spasertur fra leiligheten. Man kan gå hyggelige turer langs promenaden ved Frognerkilen, og det finnes flere turstier som går langs sjøen ved idylliske Bygdøy. Nærområdet har et godt tilbud av kollektiv transport med både trikk og buss som har flere hyppige avganger. Fra Nationaltheatret går det flere lokaltog og flytog.

Eiendommens historie

Eiendommen er tegnet av arkitekt Christian Fürst. Thomas Heftyes gate er en gate i Oslo som har sitt løp fra Gabels gate via «Gimletoppen», før den krysser Elisenbergveien og Bygdøy allé og fortsetter mot nord til Frogner plass. Den ligger i sin helhet på arealer som opprinnelig har tilhørt Frogner hovedgård. Thomas Heftyes gate i Bydel Frogner i Oslo ble navngitt i 1891 etter forretningsmannen og friluftentusiasten, konsul Thomas Johannessen Heftye (1822-86), eier av storeiendommen Frognerseteren og initiativtaker til Den Norske Turistforening. Eiendomsprisene i gaten er blant de høyeste i landet.

Diverse

Advokat Ek samarbeider med interiørdesignere som har skreddersydd en høykvalitets "pakke" med designmøbler og utstyr for leiligheten. Den som ikke har tid eller evne til å innrede leiligheten selv kan om de ønsker, mot et tillegg i prisen, få leiligheten levert komplett møblert, og utstyrt med håndplukket inventar som sengetøy, håndklær, servise og bestikk. Bare å ta med tannbørsten. For å kunne gjøre en siste finpuss er det i pakken inkludert fire timers spesialrådgivning fra dedikert interiørdesigner. Megler har ytterligere informasjon og detaljer.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert.  Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery