Boligen

Omgitt av en klassisk bygård på hjørnet av Eckersbergsgate og Thomas Heftyes gate finnes en liten skjult skatt. I et sjarmerende frittstående murhus bygget i 1918, som garasje og portnerbolig, er andre etasje utformet til en 76 kvm lekker arkitektdesignet leilighet. Boligen har en rekke spennende detaljer med opptil 5 meter takhøyde, synlige stålbjelker som bærer takkonstruksjonen, og vegger og tak kledd med lys bjørkefinér.

FROGNER - Arkitekturdesign i ombygget portnerbolig i stille og skjermet bakgård

Boligen

En annerledes planløsning med egen inngang på bakkeplan før man, en trapp opp, finner selve leiligheten. Takhøyden, store vindusflater i tre himmelretninger samt takvinduer bidrar til en sjelden opplevelse av lys og rom. Kjøkkenet er i åpen løsning med stuen og er fra Italienske Boffi. Høyglans fronter og håndtak i aluminium. Corian benkeplate og spotter under overskap.

.

Thomas Heftyes gate 52

Garasjebygning fra 1918 med inngangsparti i 1. etasje og interntrapp til 2. etasje, hvor leiligheten utgjør hele etasjen, samt mesanin/hems. God moderne standard med blant annet:

KJØKKEN
Kjøkken fra Italienske Boffi med kompositt benkeplater og glatte høyglans fronter. Mosaikkfliser og overlys over benk. Ventilator med fritthengende stålhette og kullfilter. Nedfelt keramisk platetopp og innbygget stekeovn (Smeg), oppvaskmaskin (Miele) og kjøleskap/fryser (Smeg).

BAD
Flislagt bad med nyere standard inneholder dusjhjørne, vegghengt wc og servant. Opplegg for vaskemaskin.
Tilstandsgrad 2 - ukjent membranløsning.
Det er opplyst i tidligere salgsoppgave fra 2017 (fra annet meglerforetak) at det ble montert ny varmekabel, nye fliser på gulv, samt nye fliser og smøremembran i dusjsonen i 2016.

OVERFLATER
Himlinger: Tilpassede finérplater i bjerk i stuen, målt til 5 meter på det høyeste. Malte himlingsplater i entré/trapperom (1. og 2. etg.) og på bad.
Vegger: Tilpassede finérplater i bjerk. Fliser på bad. Malte vegger i entré/trapperom (1. og 2. etg.).
Gulv: Fliser i entré/trapperom (1. og 2. etg.) og på bad. For øvrig parkett (bjerk).

INNVENDIGE TRAPPER
Tilstandsgrad 2 - manglende håndløper på én side. Gjelder begge trappeløp. For trapp fra 2. etasje til mesanin/hems utgjør mangelen et brudd på forskrift.
Håndløper bør monteres i trapp fra 1.-2. etasje av sikkerhetsmessige årsaker.

OMBYGGING
Boligen er ominnredet og ombygget i nyere tid med utskifting av opprinnelig bærende takbjelker i trekonstruksjon til ramme/bjelker i stålkonstruksjon. Videre er det montert Velux takvinduer og hems med oppholdsareal. Original planløsning fra byggeår avviker fra dagens planløsning. Ominnredning av leiligheten, ombygging av bærende konstruksjoner og montering av nye takvinduer anses som søknadspliktige tiltak. Ved gjennomgang av eiendommens elektroniske byggesaksmappe er det ikke funnet dokumenter som tilsier at disse tiltakene er søkt godkjent hos Oslo kommune v/Plan- og Bygningsetaten. Det gjøres oppmerksom på at areal på hems antas ikke å være godkjent for varig opphold.
Eventuell godkjennelse av ovennevnte tiltak i ettertid er kjøpers ansvar og risiko.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Thomas Heftyes gate 52, 0267 Oslo
Boligtype Leilighet/eierseksjon
Areal Bruksareal 76 m2, primærrom 76 m2
Tomt 1050 kvm., fellestomt
Prisantydning Kr. 6.900.000,-
Andel f.gjeld/formue Kr. 9.391,-/12.515,- pr. 31.12.2018
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 6.909.391,-
Felleskostnad Kr. 5.382,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Beskrivelse

Fliser mellom over- og underskap. Integrerte hvitevarer inkluderer Miele oppvaskmaskin, kjøleskap med fryser. Komfyr og platetopp er fra Smeg og er spesiallaget med brytere som matcher håndtakene til kjøkkeninnredningen for øvrig. Armatur fra KVC. Smeg ventilator over kokeplate. Ett soverom i hovedplan i tillegg til hems. Hvitt flislagt bad/wc med dusjnisje.

-Skjermet og tilbaketrukket beliggenhet
-Balkong med formiddagssol
-Radiatorer i leiligheten tilkoblet fjernvarme
-Egen inngang med nyere ytterdør og automatisk portåpner
-God bodplass i hovedbygning
-Sameiet har leieinntekter fra næringslokaler i gården
-Kabel-TV/bredbånd
-Montert sentralt brannvarslingsanlegg
-Montert alarmanlegg
-Parkering i tilstøtende gater etter gjeldende bestemmelser (beboerparkering)

Innhold

1. etasje: Entré/trapperom
2. etasje: Stue/kjøkken, soverom, bad, trapperom, entré med skyvedørsgarderobe
Mesanin/hems (8 kvm)
Eier disponerer i tillegg kjeller- og loftsbod i hovedbygningen. Heisadkomst til boder. Beboerne i sameiet har også tilgang til felles låsbar sykkelbod med adkomst fra portrom.

Beliggenhet

Attraktivt og sentralt på Frogner nær Frognerparken og Gimlehøyden. Få minutters gange til Frogner plass (trikk) og Frogner kirke (buss) og Th. Heftyes plass (taxi). Dagligvare- og spesialforretninger, kafeer og restauranter i nærmiljøet. Treningssentre finnes blant annet i Karenslyst Allé og ved Solli plass.
På Bygdøy finnes også gode muligheter for friluftsliv og rekreasjon.

Eiendommens historie

Thomas Heftyes gate er en gate i Oslo som har sitt løp fra Gabels gate via «Gimletoppen», før den krysser Elisenbergveien og Bygdøy allé og fortsetter mot nord til Frogner plass. Den ligger i sin helhet på arealer som opprinnelig har tilhørt Frogner hovedgård.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert.  Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery