Boligen

Positive tilbakemeldinger fra våre kunder gjør at vi fortsetter med visningspåmelding. Meld deg på ved å trykke "visningspåmelding". Ta gjerne kontakt med megler i forkant av visning ved spørsmål. Lekker og meget påkostet kjedet enebolig (ny 2010), med gjennomgående god standard hva gjelder materialvalg og innredninger. Praktisk og arealeffektiv planløsning hvor hovedplan har entré/gang, lekkert "Drømmekjøkken" med granitt benkeplate, og "alt" av hvitevarer fra Miele.

Hestøpt dobbel porselensvask på masterbad.

Gråkammen/Slemdal - 200 kvm påkostet enebolig i kjede-3 sov-3 bad-Dobbel garasje-Komplett hjemmekino og lydsystem.

Master soverom med utgang til balkong

Boligen

Kjøkkenet er i åpen løsning med spisestue og stue. Fra stuen er det doble dører ut til helstøpt og flislagt uteplatting og liten plen. 2. etasje inneholder hovedsoverom med eget lekkert bad, to barnerom, bad, og TV-stue med utgang til balkong. Underetasje/kjeller er innredet og i bruk som stue/medierom, soverom, bad, badstue og vaskerom. Direkte inngang til u-etasje fra stor underjordisk garasje med plass til 2 store biler og med 2 elbil ladere, og mye plass til lagring.

Master bad med eksklusive fliser fra Bergersen, og wc fra Villeroy & Boch.
Master soverom har bad ensuite.

Master soverom har bad ensuite.

Gjestetoalett i hovedetasjen.

Gjestetoalett i hovedetasjen

Trosterudstien 2D

Vannbåren varme /bergvarme i alle rom i hele huset. (Sveitsisk leverandør CTA Optiheat), som gir jevn varme, og lavere driftskostnader. (Ifølge eier var strømregningen for huset i desember 2021 kr 3000,-).
Komplett lydanlegg fra 2018 levert av HiFi Klubben i de aller fleste rom i huset inkludert tre 55¨ TV (Samsung) og hjemmekino med surroundsystem (nyverdi ca. kr 110 000,-).
Alle rom har digitale Variant VVS for å styre romtemperatur.
Stor varmtvannstank som dekker rikelig til husets 3 bad.
Balansert ventilasjon i hele huset med varmegjenvinning. Vedlikeholdsavtale og bytting av filter hvert år (Årseth Boligventilasjon AS).
Sentralstøvsuger (ny i 2020).
Hexagon marmor i gang 1. etasje, 2. etasje og 3. etasje.
Ny parkett fra Flott Gulv Frogner i stuen fra 2021. Parkett fra byggeåret i soverom og kjellerstue.
Alle dører er av heltre med sorte og nye håndtak fra Bergersen.
Alle badene er originale fra byggeåret med eksklusive fliser fra Bergersen, og wc fra Villeroy & Boch.
Helstøpt og flislagt stor uteplatting, med utebelysning rundt hele huset. Uteplass og plen som er lett å vedlikeholde. Doble dører fra stuen til uteplassen som om sommeren blir en forlengelse av stuen.
Stor underjordisk garasje med plass til 2 store biler og med 2 elbil ladere, samt mye plass til lagring. Direkte inngang til huset fra garasjen i kjeller. Oppkjørselen til garasjen har varmekabler.
Samtlige rom har downlights med dimmere, og alle downlights ble byttet til LED lys i 2019.
Store designerspeil i trappegangen.
Fasadeprodukter AS leverte elektriske screens til sydvendte vinduer i 2019, stor selvrensende elektrisk markise som dekker hele den flisbelagte uteplassen, samt levegg. Fasadeprodukter AS leverte også innvendige rullegardiner til bad, kjellerstue og 2 soverom.
Varmelampe over uteplassen.
Bygget ny badstue 2019 med innebygget musikkanlegg fra Bowers & Wilkins.
Oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser fra Miele er av nyere dato. Videre medfølger stekeovn, dampovn, kaffemaskin og vinskap.

Tilstandsrapport - TG 2 (bygningsdelen har vesentlige avvik)
Vaskerom - med bakgrunn i manglende dokumentasjon kombinert med manglende mulighet for å påvise membran. Det er ikke tilstrekkelig fall til sluk, som gir risiko for at vann renner ut gjennom døråpning.

Bad i 1. etasje, 2. etasje og kjeller - manglende drensåpning fra innebygget sisterne for synliggjøring av eventuelle lekkasjer.
Anbefalte tiltak: Fuktsikring med tettesjikt rundt rørgjennomføring fra servantbenk.

Tilstandsrapport - lovlighetsmangler
Det er registrert areal i kjeller (kjellerinngang, badstue og vaskerom) som ikke fremkommer på byggesakstegning fra kommunen. Det antas dermed at arealet ikke er byggemeldt eller godkjent oppført. Det samme gjelder utvendig trapp til kjeller og fellesgarasje som ikke er bygget iht godkjente tegninger.

Boligens underetasje/kjeller er byggemeldt og godkjent med bad, to boder og sluse. Arealene er imidlertid pr. idag innredet og i bruk som stue/medierom og soverom, men dette er en bruksendring som ikke er omsøkt. Dvs. at arealene ikke er godkjent som varig oppholdsrom.

Tilstandsrapport - øvrige merknader

Rekkverk på balkong er noe for lavt i forhold til forskriftskrav på oppføringstidspunktet, og det anbefales utbedring av dette.

Det er registrert stedvis knirk i parkettgulv.

Bad 2. etasje: Et mindre område under vegghengt wc har mangelfull fuging mellom enkelte fliser (vurderes som utenfor våtsone). Det bør anordnes en åpning i gulvskinne for dusjhjørne, slik at denne ikke danner en sperre mot sluk.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Trosterudstien 2D, 0778 Oslo
Boligtype Enebolig/eierseksjon
Areal Bruksareal 198 m2, primærrom 197 m2
Tomt 2026 kvm., fellestomt
Prisantydning Kr. 16.900.000,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 16.900.000,-
Felleskostnad Kr. 25.000,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Innhold

1. etasje: Stue, kjøkken, toalett, entré/trapperom
2. etasje: Trapperom/stue, 3 soverom og 2 bad
Kjeller: Stue/medierom, soverom, bad, badstue, vaskerom, trapperom/gang og kjellerinngang

Stigeadkomst til kryploft, delvis med gulv.

Beliggenhet

Skjermet beliggende i trafikkstille blindvei inn fra Trosterudveien i veletablert boligområde, hovedsakelig bestående av større villaeiendommer og småhus. Området er egnet for barnefamilier, og har god tilknytning til marka. Kort vei til Hemingbanen med fotballbaner, idrettshall med treningssenter og tennisbaner. Gråkammen stasjon (Holmenkollbanen) ligger ca. 8 minutters gange fra eiendommen. Diverse forretninger - matbutikker, post i butikk, kles-/sportsbutikker, bakeri og kaffebarer - på Slemdal og Vinderen. Ca. 9 min. med bil til Majorstua.

Eiendommens historie

Klassisk bolig i kjede tegnet av arkitekt Lorentz Gedde-Dahl.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert.  Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery