Boligen

Lys og solrik terrasseleilighet i toppetasje i representativt teglstensbygg på Øvre Ris/ Gråkammen, med heis og garasje. Sydvendt endeleilighet med gjennomgående planløsning, og flott utsyn over nærmrådet. Inneholder blant annet to soverom og to bad, stor terrasse med utebod og en balkong. Store fellesarealer beplantet med prydbusker og trær.

Øvre Ris/Gråkammen. Lys toppleilighet - Heis- Terrasse og Garasje

Dusjbad

Boligen

Innholdsrik leilighet med normalt god standard i solid boligkompleks fra 1995. Begge badene er modernisert i 2017, de fleste overflater er malt, og det er montert ny klebersteinsovn i stue. Dør mellom entré og stue med glassfelt, og enkelte skyvedører. Kjøkkeninnredning med limtre benkeplater og profilerte fronter. Ventilator fra Røroshette, nedfelt koketopp og innbygget stekeovn samt oppvaskmaskin.

.

Trosterudveien 20A, 3.etg.

Trosterudveien 20A, 3.etg.

Trosterudveien 20A

Meget god beliggenhet høyt og fritt i Trosterudveiens øvre del på Ris/Gråkammen med god tilgang til Nordmarkas turveier, stier og skiløyper. Turvei til Sognsvann finnes i enden av Risbekkveien. Ca. 5 min. gange til Gråkammen stasjon via privat snarvei med låst port. Kort vei til Slemdal senter med dagligvareforretning, samt Vinderen med diverse servicetilbud. Gangavstand til Heming Tennishall og Hemingbanen med treningsfasiliteter. Adkomst direkte fra Trosterudveien.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Trosterudveien 20A, 0778 Oslo, 3. etasje
Boligtype Leilighet/eierseksjon
Areal Bruksareal 135 m2, primærrom 130 m2
Tomt 8450 kvm., fellestomt
Prisantydning Kr. 11.900.000,-
Andel formue Kr. 31.570,- pr. 31.12.2018
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 11.900.000,-
Felleskostnad Kr. 5.023,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Standard

Ett bad med innmurt badekar, og ett med dusjnisje. Opplegg for vaskemaskin i mellomgang. Garderoberom med fast innredning samt garderobeskap på ett soverom. Delvis overbygget terrasse med elektrisk markise og utelys. Dørtelefon, alarmanlegg og kabel-TV/bredbånd.

Innhold

Stue/spisestue med peis og utgang til terrasse, kjøkken med spiseplass, 2 soverom - ett med utgang balkong, 2 bad/wc, vaskerom og entré/hall.

Utebod på terrassen, samt bruksrett til 1 garasjeplass og bod med inngang fra garasjen.

Eiendommens historie

Trosterudveien i Bydel Vestre Aker i Oslo er en lengre vei som går nordøstover fra Slemdalsveien ved Ris, til Melkeveien. Den er tilstøtende til Rugdeveien, Brantenborgveien, Halvor Torgersens vei, Risbekkveien, Gråkamveien og Trosterudstien.
Veien fikk navn i 1917 etter Trosterud, husmannsplass under Ris. Bebyggelsen ved veien var opprinnelig preget av herskapelige villaer, men er senere fortettet.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert.  Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery