Boligen

Avtales på forhånd med megler. Påmelding med navn og telefonnummer på deltakere sendes enten på epost til ek@ek.no eller på sms til 975 11 760. På en av de mest sentrale villatomtene på Vinderen har arkitekt Niels Torp tegnet et lavmælt og eksklusivt boligprosjekt bestående av kun 15 leiligheter innbyrdes plassert, slik at sjenerende innsyn unngås og hvor de gode lys og solforhold er ivaretatt.

Lys planløsning med hele 2,7 meters takhøyde

Vinderen - Ny eksklusiv toppleilighet - Privat balkong og takterrasse - Peis - Heis - Garasje

Utsikt fra kjøkken mot morgensolen og parken til den indiske ambassadørboligen

Boligen

Advokat Ek har fått i oppdrag å reselge den største og kanskje best beliggende toppleiligheten i prosjektet. Den var en av de første som ble solgt sommeren 2021 og er på totalt 156 m² (BRA) + balkong og takterrasse. Høy kvalitet på innredning og utførelse og meget lys og innbydende planløsning med hele 2,7 meter takhøyde, stue/kjøkken på over 80 m², tre soverom, to bad, vaskerom og garderobe.

Lekkert kvalitetskjøkken fra Siematic med integrerte hvitevarer fra Miele
Vindu også på bad som gir godt med naturlig lys

Vindu også på bad som gir godt med naturlig lys.

Lekkert bad med Italienske fliser, innredning fra Laufen, samt armatur fra Tapwell.

Lekkert bad med Italienske fliser, innredning fra Laufen, samt armatur fra Tapwell

Tuengen allé 1A

Informasjon i denne salgsoppgave baserer seg på opplysninger gitt i nåværende selgers salgsoppgave/kontrakt i forbindelse med kjøp av nytt prosjekt tidligere i 2021. OBOS Eiendomsforvaltning (OEF) kunne på nåværende tidspunkt ikke gi opplysninger til megler da de fortsatt var i en fase hvor de registrerte sameiet og informasjonen i sitt system.
Det ble i salgsinformasjon til nåværende selger presisert følgende:
Flere av produktene som følger boligen krever omtanke og noe kunnskap ved bruk og vedlikehold. Parkett tåler ikke vann ved vasking. Silikonfuger på bad har begrenset levetid. Sluk må jevnlig renses. Avtrekksvifte på kjøkken/bad må holdes rene. Anerkjent ventilasjonsanlegg fra Systemair er installert, men det vil likevel kunne høres lyd fra aggregater og ventiler. Åpne spalter under dører pga. ventilasjon kan også medføre noe lyd. TEK 10 var gjeldende på søketidspunktet for rammetillatelse frem til midlertidig brukstillatelse/ferdigattest. Dette innebærer at unntak fra forskriftskrav er behandlet etter TEK10. Våtrom oppfyller forskriftskrav. Våtroms norm er ikke lagt til grunn for utforming av våtrom. Noen sprekk/ris i overflater kan forekomme. I nybygg vil det normalt kunne oppstå svinnriss, sprekker i tapet, maling mv. ved skjøter og sammenføyninger, dels på grunn av uttørking av materialer. Dette kan også gi utslag i sprekker i materialoverganger og mellom tak og vegg og i hjørner uten at dette regnes som en mangel. Arealberegninger kan vurderes litt ulikt på bakgrunn av målemetoder og skjønnsmessige vurderinger. På grunn av utformingen i deler av prosjektet, har Selger fått opplyst fra takstmann at det har vært vanskelig å foreta enkelte målinger. Geometrisk utforming har for deler av prosjektet medført at det ikke har latt seg gjøre å få nøyaktige mål med laser. Avvik kan derfor forekomme, og Kjøper bør foreta egne målinger og vurderinger før det inngis bindende bud, dersom dette har betydning for kjøpet og pris. Takterrasser er seksjonert som tilleggsareal til tilhørende leiligheter og betegnet som tb i seksjoneringstegningene. Leiligheten er tatt i bruk og brukt som visningsleilighet. Boligen er stylet opp med møbler, bilder, hyller og lignende. Slitasje/hakk/riper/sår i overflater som følge av dette og visningsbruk kan av Kjøper ikke påberopes som mangel verken ved befaring, overtagelse eller senere.
Selger/utbygger kan også tinglyse bestemmelser som er nødvendige for å gjennomføre prosjektet, pålagt av offentlige myndigheter eller nødvendige bestemmelser knyttet til sameiet eller naboforhold. Det kan bli krav fra det offentlige om tinglysning av avtale som pålegger sameiet å ivareta grøntdrag o.l. Det er per i dag tinglyst flere heftelser/erklæringer på eiendommene. Pantedokument til selgers bank og til megler (pant og urådighetserklæring) er også tinglyst, men disse heftelsene vil bli innfridd i forbindelse med kjøpers overtagelse av seksjonen. Det kan være aktuelt med reseksjonering frem til siste seksjon er solgt, og kjøper/sameier kan ikke motsette seg å undertegne nødvendige begjæringer/erklæringer i denne sammenheng. Kjøper/sameier plikter å medvirke til slik reseksjonering såfremt dette ikke vesentlig forringer verdien av kjøpers/sameiers egen seksjon.
Eierseksjonene tilhører et sameie som omfatter 15 boligseksjoner og 28 garasjeseksjoner, garasjeanlegg og uteareal. Parkeringsplasser i felles garasjeanlegg er organisert som egne næringsseksjoner. Selger/utbygger forbeholder seg retten til å selge overskytende garasjeplasser til andre enn boligseksjonseiere i sameiet. Private hager og terrasser på bakkeplan som vist på leilighetsplaner/utomhusplan er seksjonert som tilleggsareal til de tilhørende leilighetene (betegnet som tg i seksjoneringstegningene) og er ikke en del av fellesarealet. Videre er takterrasser seksjonert som tilleggsareal til tilhørende leiligheter (betegnet som tb i seksjoneringstegningene).

Nøkkelinformasjon

Eiendom Tuengen allé 1A, 0374 Oslo, 2. etasje
Boligtype Leilighet/eierseksjon
Areal Bruksareal 156 m2
Tomt 3364 kvm., eiet tomt
Prisantydning Kr. 26.000.000,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 26.000.000,-
Felleskostnad Kr. 6.380,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Beskrivelse

Heis direkte fra lukket garasjeanlegg hvor denne leiligheten har to romslige p-plasser. Boligen er kun et par minutters gange fra Vinderen Senter.

Leiligheten består av romslig entré/hall med tilliggende garderobeavdeling og videre adkomst til praktisk vaskerom med flislagt gulv. Glassdør og glassvegg mellom entré/hall og den store oppholdssonen. Tre gode soverom hvorav hovedsoverommet har garderobesone på begge sider av sengen samt eget tilliggende baderom med vindu. Stort kjøkken med moderne kjøkkenøy samt godt lysinnslipp gjennom ekstraordinære vinduer med grønn utsikt bak. Spisestue med utgang til vestvendt balkong via stor skyvedør, samt svær stue med plass til flere soner/salonger, moderne gasspeis og innvendig eiketrapp opp til privat takterrasse på 36 m² med glimrende solforhold og flotte utsiktsforhold. På den private takterrassen er det impregnert terrassegulv, vannuttak, gassuttak, stikkuttak og utebelysning/vegglampe. Det er også spilevegger, rekkverk og ferdig plantet plantekasse med hekk. Sportsboden i kjelleren er svært stor (26 m²) og gir deg muligheter utover ren lagring. Heis tar der fra leilighetsplan og ned til kjeller hvor denne leiligheten har to romslige p-plasser og privat sportsbod.

Detaljer

Leiligheten:
- Kjøkken fra kvalitetsleverandøren SieMatic med integrerte hvitevarer fra Miele; induksjonsplatetopp, ventilator, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Moderne kompositt benkeplate fra SieMatic og stålvask fra Blanco. Kjøkkenbatteri i krom utførelse med praktisk uttrekksfunksjon
- På baderom er det levert hvit baderomsinnredning med skuffer og heldekkende hvit servanttopp fra Laufen. Innebygd dusjbatteri fra Tapwell i krom utførelse med både takdusj og håndholdt løsning
- Lekre italienske fliser type Nordic Stone i format 60x60 cm fra anerkjente Italgraniti
- Stue/kjøkken på over 80 m² som vender vest mot det flotte gårdsrommet
- Solrik vestvendt balkong med dekke av Kebony. Utelys og dobbelt stikk både på balkong og takterrasse
- Privat takterrasse på cirka 36 m² med glimrende solforhold og flott utsikt. Uttak for kaldt vann og gassuttak på takterrassen
- Vannbåren gulvvarme i alle rom foruten baderomsgulv som er elektrisk oppvarmet
- Enstavs eikeparkett type Inwood London 240 mm. Ekstra matt lakk med 2-sidig fas
- Lekker eiketrapp fra Stepmaster. Håndløpere også i eik, rekkverk for øvrig i glass
- Flott gasspeis fra Faber
- Generell takhøyde i boligene er mellom 260-270 cm (stedvis nedforing)
- Lavtbyggende bryterserie og stikk fra Elko Plus. Innfelte LED downlights som grunnbelysning
- Balansert ventilasjon
- Leiligheten har 3-lags vinduer. Vinduer/terrassedører fra tyske Schuco
- Dørcalling med kamera og skjermvisning
- Svært stor sportsbod i kjeller på 26 m² som gir deg muligheter utover ren lagring
- Heis direkte fra lukket garasjeanlegg hvor denne leiligheten har to romslige p-plasser med ett ladepunkt for el-bil

Sameiet:
- Eierseksjonssameiet Tuengen Allé 1 A-C består av 15 boligseksjoner og 28 garasjeseksjoner, totalt 43 seksjoner
- OBOS Eiendomsforvaltning (OEF) er valgt som forretningsfører for sameiet
- Tv og internett leveres fra GET/Telia
- Det er felles gasstank på feltet. Avregning etter den enkelte seksjonseiers faktiske forbruk
- Stor felles sykkelbod
- Leilighetsbyggene er sprinklet
- Bærende konstruksjoner i plasstøpt betong. Innervegger som i hovedsak består av isolerte stendere kledd med både OSB-plater og gipsplater
- Garasjeanlegg med epoxy belegg. Varmekabel i nedkjøringsrampe
- Gårdsrommet er pent opparbeidet med internveier, beplantning og belysning. Dette er et fantastisk sted både å komme hjem til og på besøk til

Innhold

2. etasje med heis: BRA 154 m². Takplan: BRA 2 m². Totalt BRA 156 m²
Balkong med tilgang fra kjøkken/stue, samt takterrasse på 36 m²
Sportsbod i kjeller på 26 m²

Inneholder følgende P-rom:
Plan 2: Entré/hall, garderobesone, vaskerom, to baderom, tre soverom, kjøkken, spisestue, stue. Vestvendt balkong med tilgang fra stue/kjøkken.
Takplan: Trapperom. Takterrasse med tilgang fra interntrapp

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggende på en av de mest sentrale villatomtene på Vinderen. Et veletablert og populært boligområde bestående hovedsakelig av villa- og småhusbebyggelse. Boligen ligger i umiddelbar nærhet til Vinderen Senter hvor man finner et variert utvalg av forretninger, spisesteder og øvrige servicetilbud. Herfra er det også svært gode offentlige kommunikasjonsmuligheter som T-bane og buss. Fra Vinderen er det også kort vei til noen av de aller flotteste delene av Oslomarka med fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter. Gangavstand ned til Frognerparken. Boligen ligger i kort gangavstand fra både Vinderen barneskole, Ris ungdomsskole, samt flere barnehager. Kort sagt en optimal beliggenhet i forhold til byens fasiliteter hvor det er lett å trives.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert.  Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery