Boligen

Positive tilbakemeldinger fra våre selgere og kjøpere gjør at vi fortsetter med visningspåmelding. Meld deg på ved å trykke "visningspåmelding". Ta gjerne kontakt med megler i forkant av visning ved spørsmål. Gjennomgående og lys 4-roms endeleilighet i attraktivt og populært boligområde. Leiligheten har to solrike balkonger på henholdsvis 7,5 og 5 kvm.

Den sydvestvendte balkongen er på cirka 7,5 kvm

Gjennomgående og lys 4-roms endeleilighet med to balkonger - Heis - Garasje - Svært gode solforhold - Sjelden anledning

Hele leiligheten fremstår som svært velholdt, inkludert kjøkken og begge bad

Boligen

God planløsning med tre soverom og to bad. Veggene mot stue på ett soverom er lettvegger som står oppå parkett slik at disse kan fjernes ved behov for større stue. Pipeløp i stue med mulighet for å montere peis. Svært godt med naturlig lys da leiligheten er gjennomgående med vinduer på begge sider. Det medfølger garasjeplass med god intern beliggenhet mot trapperom/heisrom.

God plass til flere sittegrupper
Fåbrofossen. Nærhet til CC-vest, Lysakerelven, Fåbro, Sollerudstranden, samt trikk og buss

Fåbrofossen. Nærhet til CC-vest, Lysakerelven, Fåbro, Sollerudstranden, samt trikk og buss.

Leiligheten er gjennomgående med store vinduer på begge sider som gir svært godt med naturlig lys.

Leiligheten er gjennomgående med store vinduer på begge sider som gir svært godt med naturlig lys

Ullernchausséen 116D

Leiligheten
- Generelt sett har leiligheten store rom, moderne standard, god atmosfære og bra planløsning.
- Leiligheten er gjennomgående med store vinduer på begge sider. Dette gir godt med naturlig lys og en svært god romfølelse.
- Sydvestvendt balkong på ca. 7,5 m² og nordvestvendt balkong på ca. 5 m². Det er montert markise på den sydvestvendte balkongen. Markiseduk ble skiftet i 2022.
- To komplette bad fra byggeår 2005 med opplegg og plass for vaskesøyle på ett. Badene har fått TG2 i all hovedsak grunnet alder.
- Kjøkken fra byggeår hvor det er godt med skap, skuff og benkeplass. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, koketopp, komfyr, og kombinert kjøl-/frys.
- Mekanisk avtrekk på begge bad og kjøkken.
- Pipeløp i stue med mulighet for å etablere peis.
- Tre gode soverom hvor det er walk-in closet og direkte tilgang til ett bad fra master soverom.
- Veggene mot stue på ett soverom er lettvegger som står oppå parkett, slik at disse kan fjernes ved behov for større stue.
- Leiligheten inkludert begge bad og kjøkken fremstår som svært velholdt og forsiktig brukt.
- Leiligheten ble bygget i 2005, det ble lagt nye gulv i 2015, i tillegg ble de fleste overflater malt i 2022.
- Praktisk innvendig bod på 3 m² i tillegg til romslig kjellerbod på 7 m² med takhøyde på 2,8 meter.
- Lyd- og brannklassifisert entrédør. Vinduer og balkongdør med 2-lags isolerglass.
- Det medfølger bruksrett til garasjeplass hvor denne leiligheten har plass nærmest trapperom/heisrom. Det er mulighet for å etablere lader for el-bil.
- Heis i bygget fra garasjeplan og opp til leilighetsplan.
- Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.
- Takstmann har utarbeidet tilstandsrapport for leiligheten. Takstmann har anmerket 7 punkt med TG2. Tre av punktene er "avvik som kan kreve tiltak" og fire av punktene er "avvik som ikke krever umiddelbare tiltak". Se punktet "Diverse".

Borettslaget
- Ullern Park Borettslag består av 45 leiligheter fordelt på 7 bygg og fremstår som veldrevet med OBOS Eiendomsforvaltning AS som forretningsfører.
- Borettslaget har de siste år hatt et positivt årsresultat, kr 460 792,- for 2021 og kr 312 327,- for 2020. Borettslagets disponible midler var kr 1 292 450,- per 31.12.2021.
- Det er ingen forkjøpsrett i borettslaget.
- Dyrehold er tillatt så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Se husordensregler § 6.
- Grilling er tillatt ved bruk av elektrisk grill eller gassgrill. Se husordensregler § 4.
- Telia er TV og internett leverandør. Grunnpakke for internett og TV er inkludert i husleie.
- Det legges i disse dager opp infrastruktur for el-bil lader på alle plasser. Skulle eier ønske ladeboks vil totalkost ligge rundt kr 26 000,-. Dette betales eventuelt med ett innskudd på cirka kr 10 000,- og kr 300,- per måned frem til ladeboksen er nedbetalt ifølge styreleder.
- På årets generalforsamling ble det opplyst under punktet "Styrets arbeid": "Fått anbud på maling (vinduer og dører utvendig samt deler av bordkledning) og snekkerarbeid (skifte bordkledning på heishus). Styret venter på en finansieringsplan." Etter telefonsamtale med styreleder den 09.06.2022 opplyses følgende: I forbindelse med maling og snekkerarbeid nevnt i årsberetning så er styret i en tidlig fase, men så langt
ser det ut til at totalkost ligger rundt 2 millioner for borettslaget. Selv om borettslaget har en del penger på bok går nå noe til montering av infrastruktur til el-bil lader som monteres i disse dager. Det vil derfor bli aktuelt med låneopptak, men størrelse og detaljer er det for tidlig å si noe om på dette tidspunkt. Styret har alle ambisjoner om å unngå brå økninger i fellesutgifter. Dette vil bli behandlet på senere generalforsamling. Eventuelt låneopptak vil føre til økt fellesgjeld som igjen vil føre til økte felleskostnader.
- Borettslaget har i dag fellesgjeld med IN-ordning og en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. Andelen som nå selges har nedbetalt sin andel av fellesgjeld slik at denne er kr 0,-. Se punkt "Borettslagets gjeld" og konferer megler ved spørsmål.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Ullernchausséen 116D, 0284 Oslo, 3. etasje
Boligtype Leilighet/borettslag
Areal Bruksareal 98 m2, primærrom 95 m2
Tomt 5204 kvm., fellestomt
Prisantydning Kr. 9.800.000,-
Andel formue Kr. 43.478,- pr. 31.12.2021
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 9.800.000,-
Felleskostnad Kr. 4.589,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Ståle Helland
Mobil +47 958 64 003, Epost sh@ek.no

Beskrivelse

Heis i bygget tar deg til leilighetsplan. Godt med lagringsplass både i innvendig bod og kjellerbod.

Ullern Park Borettslag fremstår som veldrevet med god økonomi og penger på bok. Ingen dok.avgift, ingen forkjøpsrett, og ingen fellesgjeld på leiligheten som selges.

Leiligheten inneholder entré med plass for yttertøy og sko. Svært praktisk innvendig bod på 3 m² i direkte tilknytning til entré. Stor stue med plass til flere sittegrupper. Fra stue er det utgang til sydvestvendt balkong på 7,5 m² og fra spisestue er det utgang til nordvestvendt balkong på 5 m². Begge balkonger ligger høyt og fritt med gode solforhold slik at dagene og kveldene kan nytes. Grilling er tillat ved bruk av elektrisk grill eller gassgrill. Kjøkken fra byggeår hvor det er godt med skap, skuff og benkeplass. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, koketopp, komfyr, og kombinert kjøl-/frys. To velholdte og pene bad fra byggeår med opplegg og plass for vaskesøyle på ett. Mekanisk avtrekk på begge bad og kjøkken. Takstmann har kommentert at overflatene visuelt ser bra ut, men har gitt TG2 i all hovedsak av hensyn til alder. Tre gode soverom hvor det er walkin closet og direkte tilgang til ett bad fra master soverom. Veggene mot stue på ett soverom er lettvegger som står oppå parkett slik at disse kan fjernes ved behov for større stue. Leiligheten inkludert begge bad og kjøkken fremstår som svært velholdt og forsiktig brukt. Leiligheten ble bygget i 2005, det ble lagt nye gulv i 2015, i tillegg ble de fleste overflater malt i 2022. Det at leiligheten er gjennomgående med vinduer på begge sider gir godt med naturlig lys og en god romfølelse. I tillegg til praktisk innvendig bod følger det romslig kjellerbod på hele 7 m² med takhøyde på 2,8 meter. Det medfølger bruksrett til garasjeplass hvor denne leiligheten har plass nærmest trapperom/heisrom. Heis tar deg opp til leilighetsplan.
Borettslagets eiendom er på over 5 mål og er opparbeidet med beplantning, plen, gangveier, sittegrupper og lekeplass for barna. I tillegg er det flere gjesteparkeringsplasser på eiendommen. Ullern Park Borettslag består av 45 leiligheter fordelt på 7 bygg og fremstår som veldrevet med god økonomi og penger på bok. Ingen dok.avgift, ingen forkjøpsrett, og ingen fellesgjeld på leiligheten som selges. Du kan her sikre deg en flott leilighet med mange gode kvaliteter.

Innhold

3. etasje med heis: Primær-rom: 95 m², Bruksareal: 98 m²
Fra stue er det utgang til sydvestvendt balkong på cirka 7,5 m² og fra spisestue er det utgang til nordvestvendt balkong på cirka 5 m²
Leiligheten disponerer en innvendig bod på 3 m² og en kjellerbod på 7 m² med takhøyde på 2,8 meter.
Leiligheten inneholder følgende P-rom: Entré, gang, soverom, soverom 2, soverom 3, bad, bad/vaskerom, kjøkken og stue. Innvendig bod utgjør S-rom.

Beliggenhet

Området er et meget veletablert boligområde på Lilleaker / Ullern. Kort vei til offentlig kommunikasjon med buss fra Vækerøveien og trikk fra Sollerud/Lilleaker. Gode handlemuligheter på Lilleaker og kort vei til CC Vest med godt utvalg av forretnings- og servicetilbud. Tur- og friarealer i nærområdet med blant annet Lysakerelven, Fåbro, og Sollerudstranden. Eiendommen sogner til Bjørnsletta barne- og ungdomsskole. Leiligheten har en svært god intern beliggenhet på borettslagets eiendom. Leiligheten ligger som endeleilighet mot vest med gode solforhold.

Borettslagets gjeld

Borettslaget har ett annuitetslån hos Eika.
Lånenummer: EIKA1-200028176. Restsaldo på kr 3 346 154,-. Restløpetid på 9 år og 9 måneder. Flytende rente på 2,65%. Alle tall tatt fra opplysningsbrev fra forretningsfører datert 24.05.2022.
Andelen som nå selges (nr. 41) har nedbetalt sin andel av fellesgjeld slik at den er kr 0,-.

Diverse

- Utleie er tillatt etter godkjenning fra styret. En andelseier som selv bor i boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre. Med godkjenning fra styret kan en andelseier overlate bruken av hele boligen til andre for inntil tre år, dersom andelseieren selv, ektefellen eller slektninger i rett opp- eller nedstigende linje eller fosterbarn av andelseieren eller ektefellen, har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene. Godkjenning kan bare nektes dersom forhold hos den som bruken ønskes overlatt til gir saklig grunn til det, eller dersom vedkommende ikke fyller kravene til å være andelseier. For ytterligere informasjon se vedtekter §4.2.
- Styret skal godkjenne nye andelseiere. Godkjenning kan bare nektes når det foreligger saklig grunn for det. For ytterligere informasjon se vedtekter §2.2. Eiendomsmegler bistår med innsending av søknad om styregodkjennelse, men det er kjøper som bærer risikoen for at kjøper godkjennes.
- Takstmann har utarbeidet tilstandsrapport for leiligheten. Takstmann har anmerket 7 punkt med TG2. Tre av punktene er "avvik som kan kreve tiltak" og fire av punktene er "avvik som ikke krever umiddelbare tiltak". Oppsummert gjelder dette:
*Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. *Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. *Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk. *Det anbefales på generelt grunnlag alltid å sette inn
dusjkabinett i eldre bad. Overflatene ser visuelt bra ut, tilstandsgraden settes av hensyn til alder. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg godt inn i vedlagte tilstandsrapport.
- Styret jobber med sak "Fått anbud på maling (vinduer og dører utvendig samt deler av bordkledning) og snekkerarbeid (skifte bordkledning på heishus)." hvor det vil bli aktuelt med låneopptak. Eventuelt låneopptak vil føre til økt fellesgjeld som igjen vil føre til økte felleskostnader. Konferer megler ved spørsmål.
- Leiligheten er teknisk sett en 2. etasje ettersom det er sokkeletasje i bygget. Den oppleves dog som en 3. etasje da det er leiligheter i begge etasjer under leiligheten og er derfor markedsført som en 3. etasje.
- Vi oppfordrer interessenter til å sette seg godt inn i alle papirer fra forretningsfører/borettslag, samt konferere med megler ved eventuelle spørsmål.

Megler

Ståle Helland

+47 958 64 003 + sh@ek.no

En perfekt kombinasjon av «Ordnung muss sein» og norsk konkurranseinstinkt er resultatet av Ståles tysk-norske opphav. Med en utdannelse fra Høgskolen i ryggen markerte han seg allerede i sitt første år som megler, ved å sette salgsrekorder både lokalt og nasjonalt. Etter 5 år i PRIVATmegleren valgte han å bli en del av EklundOsloNewYork. Erfaringen har gitt ham en unik og verdifull erfaring, som nå kommer Advokat Eks kunder til gode. Ståle er godt likt av alle og er svært opptatt av å sørge for god kommunikasjon med alle sine kunder. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery