Boligen

NB: Kun påmeldingsvisning. Om du ønsker å reservere tid på visning ber jeg om at du bruker "påmeldingsknappen" under for å avtale tidspunkt.Veldig fint om du leser salgsoppgaven før vi avtaler visning. Vennligst gi beskjed dersom du blir forhindret fra å møte til avtalt tid .
Jeg kan nås enten på tlf 97511760 eller ek@ek.no . Hilsen Torbjørn Ek

Hjørneleilighet i hel 3. etasje i klassisk bygning rett ved Bogstadveien.

Uranienborg terrasse v/Bogstadveien -149 kvm-3 stuer på rad-Karnapper-Stor takhøyde-Stukkaturer-Peis og vedovn

Plan 3. etasje

Boligen

Hjørneleilighet i 3. etasje beliggende i en hyggelig gate kun et stenkast fra Bogstadveien. Lys og gjennomgående planløsning med hall, tre store stuer, stort soverom med god skapplass og direkte adkomst til delikat flislagt bad/wc. Moderne kjøkken med spiseplass, samt soverom/gjesterom med egen dusj/wc og inngang fra baktrappen. Leilighetens klassiske identitet er bevart med karnappvinduer, stukkatur, rosetter og generøs takhøyde.

Fra hjørnestuene er det hyggelig utsikt over Bogstadveien og Homansbyen.
Rosetter og stukkaturer trolig anno 1888.

Rosetter og stukkaturer trolig anno 1888.

Lekkert.

Lekkert.

Uranienborg terrasse 24

Normalt god, moderne standard
- Malte originalhimlinger med stukkatur og rosett i stuer og på soverom 1.
- Kjøkkeninnredning med nedfelt keramisk platetopp (induksjon), innbygget stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
- Etablert toalett i tidligere innvendig bod/vaskekott i 2007.
- Bad og kjøkken fra 2001 iht tidligere eier.
- Montert røropplegg for vask på soverom.
- Innvendige avløpsrør er skiftet i forbindedelse med rehabilitering av bad samt montering av eksisterende kjøkkeninnredning.
- Sameiets tak ble lagt om i 2021.
- Vinduer er skiftet i 2000/2001.
- Elektrisk anlegg skiftet i 2001 iht forrige eier

Bygningsdeler som er gitt TG2 i vedlagte tilstandsrapport
Etasjeskille - noe skjevheter/retningsavvik som normalt i denne type bygg fra gjeldende tidsepoke. Ikke registrert forhold som tyder på svekkelser i konstruksjonen. Retningsavvik på over 15mm totalt.
Nyere toalettrom mangler ventilering (tilluft/avtrekk) og drensåpning for avdekking av eventuelt lekkasjevann fra toalettsisterne. Det er opplyst fra eier at vanntilførsel til toalett og servant kan fryse ved streng kulde og lite varme på rommet.
Anbefalte tiltak: Det bør anordnes med ventilering samt åpning under vegghengt toalett for avdekking av eventuelt lekkasjevann.
Avløpsanlegg - usikkerhet grunnet begrenset kontroll da hovedsluk på bad ikke er tilgjengelig (plassert under badekar). Kontrollen er avgrenset til innvendig i leiligheten og kontrollen stopper ved sluket/etasjeskille. Resterende avløpsanlegg er sameiets ansvar.
Elektrisk anlegg - ingen avvik observert, men usikkerhet rundt anleggets alder og opprinnelse. Det anbefales en utvidet el-kontroll.
Varmtvannsbereder bad - innbygget og ikke tilgjengelig for inspeksjon, derfor gitt TG2.
Ventilasjon - ingen ventilasjon bortsett fra med åpning av vindu. (selger bemerker at det er vifte på bad)
Bad - manglende tilgang til sluk (lite tilgjengelig hovedsluk). Tilstandsgrad 2 er satt p.g.a. manglende drensåpning fra innebygget sisterne for synliggjøring av eventuelle lekkasjer.
Anbefalte tiltak: Montering av åpning/slisse under vegghengt toalett.

Øvrige merknader
Gulvvarme på bad er defekt.
Selger opplyser at vannet til klosett og vask kan fryse på det lille WC dersom det plutselig blir veldig kaldt (+- minus 10) og det er lite bruk av, eller lav varme der. Det er enkle vinduer på dette WC og på vaskerommet/boden i oppgangen. Begge steder har selger lagt på bobleplast foran vindu hver høst, og tar av om våren.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Uranienborg terrasse 24, 0351 Oslo, 3. etasje
Boligtype Leilighet/eierseksjon
Areal Bruksareal 149 m2, primærrom 149 m2
Tomt 368 kvm., fellestomt
Prisantydning Kr. 12.600.000,-
Andel f.gjeld Kr. 190.250,- pr. 16.09.2022
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 12.790.250,-
Felleskostnad Kr. 3.000,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Beskrivelse

Store vindusflater på to sider gir mye lys og god romopplevelse. Utsikt over Bogstadveien og Homansbyen. Leiligheten er relativt velholdt med standard hovedsakelig fra 2005-2007 som fortsatt fungerer godt, men som må påregnes oppgradert for å nå dagens krav til standard. En felles inngjerdet liten hage vender mot Uranienborg terrasse.
Bod både i kjeller og på loft. I tillegg en bod i baktrappen som brukes som vaskerom. Kun fire seksjoner/leiligheter i sameiet, en i hver etasje. Loftet er ikke bygget ut og utgjør en ikke ubetydelig verdi for sameiet.

Innhold

Entre, kjøkken, gang, toalett, bad, 3 stuer og 2 soverom.
Bruksrett til bod i baktrapp med opplegg for vaskemaskin.

Beliggenhet

Attraktivt beliggende på hjørnet av Uranienborg terrasse og Professor Dahls gate, ikke langt fra Bogstadveien/Hegdehaugsveien. Området er preget av nydelig arkitektur fra forrige århundre. Kort gangavstand til restauranter, kaféer og shoppingmuligheter. Et par minutters gange til trikk (linje 11) og buss (linje 21). Dagligvarebutikker (Rema 1000 og Kiwi) få minutter unna.

Eiendommens historie

Fireetasjes bygård bygget i 1886-87, tegnet og oppført av Christian Linthoe. Hjørnegård utført i nyrenessanse.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert. Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk.

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery