Boligen

Innholdsrik enebolig over to plan, samt kjeller og loft. Boligen ligger på en topp og har flott utsikt mot Oslofjorden. Stor og idyllisk tomt på ca. 2 mål. Romslig kjøkken med god skap- og benkeplass. Profilerte fyllingsfronter, samt vitrine overskap. Benkeplate i polert stein ved kokesone, samt laminat benkeplate med skyllekum. Belysning under overskap.

Utsiktseiendommen "Høiden" - STABEKK

3010346_1-b

Boligen

Hvitevarer bestående av koketopp, stekeovn, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Ventilator over kokesone. Hyggelig stue, delt inn i ulike soner med flere sittegrupper. Innglasset vinterhage med flott utsikt mot sjøen. 8 kvm balkong med adkomst fra stue. Ny papptekking og nytt rekkverk i 1998. Bad i 1.etasje med flislagt gulv med varmekabler, fliser på vegger og malt himling.

.

Utsiktsveien 3

Utsiktsveien 3 ble kjøpt i 2019 av nåværende eier som er profesjonell boligutvikler. Selger har aldri bebodd eiendommen. De engasjerte arkitelt Jon Støre til å tegne to nye eneboliger på eiendommen, men fikk avslag på byggesøknad i Bærum Kommune. Avslaget er påklaget og søknaden kan etter atale videreføres av ny eier . Selger har i ettertid engasjert seg i et stort utviklingsprosjekt i Oslo som krever deres ressurser 100 %. De har derfor valgt å ikke gå videre på utviklingsprosessen og å selge eiendommen som den er.

Utsiktsveien i Bærum går fra Åsveien på Stabekk sørvestover til krysset Åsveien/Clausenbakken. Veien ble antakelig anlagt rundt 1920 og har trolig navn etter høyden hvorfra det er en vid utsikt. Tomtene i den østre delen er skilt ut fra Malurtåsen gård(ene). Den vestre delen skilt ut fra eiendommen Stabekk Skog eller «Greveskogen».

Nøkkelinformasjon

Eiendom Utsiktsveien 3, 1369 Stabekk
Boligtype Enebolig/selveier
Areal Bruksareal 263 m2, primærrom 208 m2
Tomt 2051 kvm., eiet tomt
Prisantydning Kr. 18.600.000,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 18.600.000,-
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Beskrivelse

Vegghengt toalett, dusjnisje og servant. Badet ble rehabilitert i 2003 med bl.a. gulv med varmekabler, sluk, røropplegg, membran, fliser og innredning. Meget romslig bad i 2.etasje med flislagt gulv med varmekabler, fliser på vegger og panelt himling med downlights. Innredet med toalett, innfliset badekar, dusjnisje med vegg/dør i herdet glass, servantinnredning og speil med overlys. Badet ble rehabilitert i 1998. Det er tre store soverom med god plass til dobbeltseng, garderober og ytterligere møblering. Vaskerom i kjeller med flislagt gulv, vegger og tak med malte flater. Innredet med dusj, skyllekum og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Tilhørende badstue. Separat wc innredet med toalett med enkel standard. I tillegg et romslig kjellerrom og bod til lagring, samt fyrrom.

Innhold

Kjeller: Gang m/trapp, wc, bod, kjellerrom, teknisk rom, vaskerom og badstue.
1.etasje: Entré, hall m/trapp, gang v/kjøkken, trapperom, bad/wc, vinterhage, kjøkken, stue og spisestue.
2.etasje: Gang m/trapp, bad/wc, trapperom til loft og 3 soverom.
Loft: Loftsstue og kaldt loft.

Beliggenhet

Flott beliggende på Stabekk med utsikt over Oslofjorden. Svært attraktiv eiendom med en av de beste beliggenhetene i området i et idyllisk og representativt villastrøk. Boligen ligger sentralt, men også tilbaketrukket og usjenert., med svært gode solforhold. Godt utvalg av forretninger og servicetilbud på Stabekk og Bekkestua. Gangavstand til barnehager, barne- og ungdomsskoler, Stabekk videregående skole og den internasjonale skolen på Bekkestua. Idretts- og tennisanlegg i nærområdet. Kort vei til tog og bussforbindelse på Lysaker. Buss ved Lillengveien og T-bane ved Ringstabekk. Lokaltog/buss fra Stabekk, flytog fra Lysaker. Rask adkomst til E-18.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert.  Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery