Boligen

Visning kun etter avtale med megler på tlf 958 64 003. Boligens første etasje inneholder romslig entré. Flere garderobeskap for oppbevaring av yttertøy og sko. Romslig kjøkken med spiseplass. Påkostet kjøkken med detaljer som brune fronter i bambus fra Ask og Eng, solid benkeplate fra Nerostein med underlimt vask, Quooker blandebatteri, integrerte høyttalere i tak, nedfelte stikkontakter og USB-port, samt hvitevarer som fullhøyde kjøle- og fryseskap, to stekeovner, nedfelt induksjonstopp med innebygd ventilator, oppvaskmaskin og vinskap.

Venstre bilheis med to biloppstillingsplasser tilhører boligen. I tillegg plass til en bil i front. El-bil lader med 32 ampere kurs er montert

Påkostet halvpart av tomannsbolig fra 2019 - Solrik og barnevennlig hage - 3 p-plasser - Separat del m/egen inngang

Trampolinen i bakkant deles med nabo og står på fellesareal

Boligen

Alle hvitevarer på kjøkken medfølger. God plass til spisegruppe. Fra kjøkken er det direkte utgang til markterrasse på 24 m² og romslig hage. Hagen vender mot vest og her har man sol hele dagen og utover kvelden. Terrassedør og store vinduer gir en svært god inne-ute-følelse. Flott bad med delikate fliser og innredning. Opplegg og plass til både vaskemaskin og tørketrommel.
Separat del med egen inngang er på cirka 15 m² og fremstår som en ett-roms leilighet.

Sydvestvendt hage med svært gode solforhold
Alle hvitevarer på kjøkken medfølger handelen

Alle hvitevarer på kjøkken medfølger handelen.

Separat wc i loftetasjen.

Separat wc i loftetasjen

Vårveien 5 D

- Takstmann har utarbeidet tilstandsrapport for boligen. Takstmann har anmerket to punkt med TG2 merket "avvik som ikke krever umiddelbare tiltak". Dette gjelder avtrekk på begge kjøkken. Tilstandsrapport ligger vedlagt.
- Sameiet Vårveien 5 er seksjonert iht lov om eierseksjoner og består av 4 seksjoner fordelt på 2 tomannsboliger. Utover seksjoneringen er det ikke opprettet noe formelt sameie. Seksjonseierne er eventuelt selv ansvarlig for å etablere slikt sameie dersom dette er ønskelig.
- Eierseksjonssameiet fremstår som 4 helt separate boliger hvor hver seksjon har ansvar for egen enhet, besørger egen eiendomsskatt og kommunale avgifter, samt bygg- og innboforsikring. Det er p.t. ingen kostnader som deles i fellesskap og det kreves derfor ikke inn fellesutgifter. Sameiet gjennomfører ikke årsmøter og har kun hatt ett møte uten formell agenda etter innflytting. Kostnader for generelt vedlikehold og drift av blant annet felles adkomstvei (tomt), elektrisk bilport, m.m. fordeles eventuelt mellom sameierne med 1/4 på hver seksjon. Vedtekter ligger vedlagt.
- Hver seksjonseier er hjemmelshaver til sin seksjon og har eksklusiv rett i forhold til de øvrige seksjonseierne til bruk av sin seksjon, slik denne er angitt i seksjoneringsbegjæringen som ligger vedlagt. Med unntak av garasjeheis som er seksjonert som tilleggsareal så er tomten per definisjon fellesareal. De enkelte seksjonseierne har eksklusiv bruksrett i 30 år til de deler av fellesarealene (utearealene) som tilfaller boligen naturlig og som er tegnet inn i vedlegg til vedtekter som ligger vedlagt.
- Uteboden er satt opp i ettertid med nabo vegg i vegg og er ikke byggemeldt eller godkjent hos Plan og Bygningsetaten. Det ble dog innhentet tillatelse fra tilstøtende nabo. Levegger og gjerde er også satt opp i ettertid.
- Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger hos Plan og Bygningsetaten, men det er avvik fra disse. Det er fjernet en dør mellom stue og entré slik at det ikke er noen internforbindelse mellom disse rommene. I tillegg er bod i boligens andre etasje innredet som walk-in closet og bod på loft innredet som gjesterom. Det presiseres at arealer som er byggemeldt som "Bod" ikke er godkjent til varig oppholdsrom. Ferdigattest med godkjente tegninger ligger vedlagt.
- Den separate delen er p.t. utleid for kr 9000,- per måned. Ny eier kan om ønskelig overta leieforhold så fremt ikke leietakeren har sagt opp innen overtakelse. For å kunne leie ut del av egen bolig skattefritt må det være tilgjengelig dør mellom enhetene. Arealet der døren opprinnelig var er i dag lukket og det er satt opp garderobe på baksiden i hoveddelens entré. Det presiseres at denne separate delen ikke er godkjent som noen hybel/praktikantdel/selvstendig boenhet eller lignende, den er godkjent som stue (varig oppholdsrom) og som en del av egen bolig hos Plan og Bygningsetaten. For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.
- Det foreligger garanti iht. buofl. §12 som gjelder i 5 år fra overtagelse den 28.11.2019. Denne kan ved behov gjøres gjeldende av selgers rettsetterfølgere. Jf. buofl. §12 syvende ledd. Garantibevis ligger vedlagt.
- Integrerte takhøyttalere på kjøkken medfølger handelen, men det trengs en forsterker for at disse er i drift. Dagens eiere har bruk Sonos amp til dette men den medfølger ikke.
- Abonnement for internett/strøm/forsikring/m.m. tegnes eventuelt av ny eier.
- Ingen designlamper følger med boligen. Kun vanlige downligts/spotter medfølger.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Vårveien 5 D, 1182 Oslo
Boligtype Tomannsbolig/eierseksjon
Areal Bruksareal 142 m2, primærrom 142 m2
Tomt 1252 kvm., fellestomt
Prisantydning Kr. 13.490.000,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 13.490.000,-
Ansvarlig megler Ståle Helland
Mobil +47 958 64 003, Epost sh@ek.no

Beskrivelse

Det er montert hybelkjøkken som er gjemt bak skaprekke, samt oppbevaringsskap mot himling og garderobeskap. Pent flislagt bad med opplegg for vaskemaskin. Den separate delen er p.t. utleid for kr 9000,- per måned. For å kunne leie ut del av egen bolig skattefritt må det være tilgjengelig dør mellom enhetene. Arealet der døren opprinnelig var er i dag lukket og det er satt opp garderobe på baksiden i hoveddelens entré. Det presiseres at denne separate delen ikke er godkjent som noen hybel/praktikantdel/selvstendig boenhet eller lignende, den er godkjent som stue (varig oppholdsrom) og som en del av egen bolig hos Plan og Bygningsetaten. Godkjente tegninger ligger vedlagt.

Boligens andre etasje inneholder master soverom, bad, walk-in closet og stue. Stuen er romslig og det er plass til flere sittegrupper. Moderne rentbrennende peis gir hyggelig og god varme. Fra stue er det utgang til sydvestvendt balkong på 3 m². Master soverom med deilig vegg til vegg teppe og direkte tilgang til walk-in closet og bad. Badet er stilrent, delikat, samt romslig med både dusjnisje og badekar. Det er tilgang til bad fra både master soverom og trapperom.

Boligens loft inneholder loftstue, tre soverom (to godkjente), samt praktisk wc. Alle de tre soverommene er innredet med gjennomtenkte garderobeløsninger for å utnytte skråtakene. Gulvflaten på loftetasjen er målt til 47 m², mens måleverdige areal er 32 m² P-rom. Det presiseres at det innredede gjesterommet ikke er godkjent til varig oppholdsrom da rommet er betegnet som "Bod" hos Plan og Bygningsetaten. Godkjente tegninger ligger vedlagt.

Hele boligen fremstår som påkostet og innflytningsklar. Store og mange vinduer på både vegg og i tak gir svært godt med naturlig lys og en god romfølelse. Detaljer som gulvvarme, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, Futurehome for styring av varme og lys, integrerte høyttalere, benkeplate i sten, Quooker kran, elektrisk solblending på diverse vinduer, gjennomtenkte oppbevaringsløsninger, m.m.
Sameiet består av fire seksjoner fordelt på to tomannsboliger. Det er satt opp svært praktisk utebod som er isolert og hvor det er lagt inn strøm og varme. Boden er satt opp i ettertid og er ikke byggemeldt eller godkjent, men det ble innhentet tillatelse fra tilstøtende nabo. Sameiet har fellesutstyr med blant annet snøfreser og høytrykkspyler. Trampoline på fellesareal eies av nabo men brukes i fellesskap så lenge den står på fellesareal. Den private hagen til boligen er inngjerdet i tillegg til at hele eiendommen er inngjerdet med elektrisk port mot vei. Ekeberg Skole og flere barnehager innenfor 300 meters avstand.

Du kan her sikre deg en flott bolig med mange gode kvaliteter i et område med gode oppvekstsvilkår for barn og unge!

Detaljer

- Nyere del av tomannsbolig som stod ferdig i november 2019. Det foreligger garanti iht. buofl. §12 som gjelder i 5 år fra overtagelse den 28.11.2019.
- Arealeffektiv og innholdsrik bolig med blant annet av 5 soverom (4 godkjente), 3 bad og separat wc.
- Påkostet og innholdsrikt kjøkken med detaljer som brune fronter i bambus fra Ask og Eng, solid benkeplate fra Nerostein med underlimt vask, Quooker blandebatteri, integrerte høyttalere i tak, samt nedfelte stikkontakter og USB-port.
- Hvitevarer som fullhøyde kjøle- og fryseskap, to stekeovner, nedfelt induksjonstopp med innebygd ventilator, oppvaskmaskin og vinskap medfølger.
- Totalt 3 bad og separat wc. Alle med delikate flisvalg og påkostede armaturer og innredninger. Opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel i hoveddel, samt vaskemaskin på separat del.
- Del av bolig med egen inngang er p.t. leid ut for kr 9000,- per måned.
- Sydvestvendt markterrasse på 24 m² og hage med svært gode solforhold.
- Gjennomtenkte garderobeløsning som utnytter arealet maksimalt.
- Smarthjem med Futurehome for styrling av lys og gulvvarme.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Vinduer og balkongdører med 3-lags energiglass fra 2019. Elektrisk gardiner på diverse vinduer og solblending med solcelle på alle velux vinduer på loft.
- Isolert stålpipe med moderne rentbrennende peisovn.
- Fiber internettlinje er levert fra Telenor.
- Tre biloppstillingsplasser. To i bilheis samt en i front av bilheis. El-bil lader med 32 ampere kurs er montert.
- Svært praktisk utebod på totalt 8 m². Boden er isolert og det er lagt inn strøm og varme.
- Hagen og eiendommen er inngjerdet. Det er montert elektrisk bilport som styres via app, kontroltrykker (2stk), eller manuell kodebetjening.

Innhold

Totalt areal: Primær-rom: 142 m², Bruksareal: 142 m²
1. etasje: Primær-rom: 55 m², Bruksareal: 55 m²
2. etasje: Primær-rom: 55 m², Bruksareal: 55 m²
Loftetasje: Primær-rom: 32 m², Bruksareal: 32 m², Gulvareal 47 m²

Inneholder følgende P-rom:
1. etasje: Entré, bad/vaskerom, kjøkken m/spisedel, samt adskilt del med bad/vaskerom og stue/kjøkken
2. etasje: Soverom, bad, stue og omkledningsrom
Loft: Gang, soverom, soverom 2, wc, stue og innredet rom (soverom 3)

Utebod på totalt 8 m² fordelt på henholdsvis 6,5 m² og 1,5 m².

Beliggenhet

Svært attraktiv beliggenhet i et meget barnevennlig område på Simensbråten/Ekeberg. Nærhet til skoler, barnehager, badestrender og idrettsanlegg. Sentralt boområde med et godt nett av offentlig kommunikasjonstilbud som buss 23 og 34 fra Simensbråten og T-bane fra Ryen. Boligen ligger rett ved Ekebergsletta og Brannfjell med unike tur og rekreasjonsområder sommer som vinter. Flere badeplasser langs Oslofjorden hvor sommerdagene kan nytes, og om vinteren kan man ta turen i lysløypa på Brannfjell. Dagligvarebutikkene rett utenfor døren med Spar i Lyngveien. Eiendommen sogner til Ekeberg skole som ligger 300 meter fra boligen. Flere barnehager innenfor samme avstand. Kort sagt en optimal plassering i forhold til byens fasiliteter.

Megler

Ståle Helland

+47 958 64 003 + sh@ek.no

En perfekt kombinasjon av «Ordnung muss sein» og norsk konkurranseinstinkt er resultatet av Ståles tysk-norske opphav. Med en utdannelse fra Høgskolen i ryggen markerte han seg allerede i sitt første år som megler, ved å sette salgsrekorder både lokalt og nasjonalt. Etter 5 år i PRIVATmegleren valgte han å bli en del av EklundOsloNewYork. Erfaringen har gitt ham en unik og verdifull erfaring, som nå kommer Advokat Eks kunder til gode. Ståle er godt likt av alle og er svært opptatt av å sørge for god kommunikasjon med alle sine kunder.

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery