Boligen

Visning kun etter avtale med megler på tlf 958 64 003. Tilbaketrukket og totalt usjenert familieleilighet som er nærmest totaloppusset de senere år. Lysakerelven med badekulp og skogen som nærmeste nabo. Svært barnevennlig område med gangavstand til skoler, barnehager, butikker og offentlig kommunikasjon.

Verdt å nevne
- Svært effektiv og god planløsning med 3 soverom, 2 bad, wc og 2 stuer
- Sydvendt balkong på 8,5 kvm med utsikt mot Lysakerelven og Oslofjorden
- Nytt sikringsskap i 2019
- To renoverte bad fra 2018/2019
- Nytt kjøkken fra 2014
- Nyere gulv og veggoverflater
- Garasjeplass m/lader
- Badekulp 100 meter unna
- Fellestomt på 6 mål med lekeplass, sittegrupper, gjesteparkeringer, m.m.
- Nærhet til CC Vest, Lilleaker og Skøyen
- Sameiet består av 27 seksjoner og fremstår som veldrevet
- Et populært sameie med lite utskifting
- Lilleaker skolekrets

Leilighetens hovedetasje består av romslig entré hvor det er godt med plass til yttertøy og sko.

Plantegning 2. etasje. Leiligheten ligger en liten trapp opp fra inngangsparti

Familieleilighet over to plan på 150 kvm - Nyere standard - To stuer, to bad og wc - Balkong - Garasjeplass m/lader

Plantegning loft

Boligen

Praktisk gjeste wc med lagringsplass bak skyvedører. Stor stue med plass til flere sittegrupper. Fra stue er det utgang til sydvendt balkong på 8,5 kvm. Pipeløp i stue med mulighet for å montere peis. Flott kjøkken fra HTH hvor det er svært godt med skap, skuff og benkeplass. Spiseplass i tilknytning til kjøkken hvor man fint kan dekke langbord.

Familieleiligheten er nærmest totaloppusset de senere år. Store vindusflater gir godt med naturlig lys og en god romfølelse
Dette badet ble totaloppusset i 2019. Dokumentasjon foreligger

Dette badet ble totaloppusset i 2019. Dokumentasjon foreligger.

Trapperom. I tillegg til kjellerbod på 5,5 kvm er det praktisk lagringsplass i knevegg både i trapperom og på bad.

Trapperom. I tillegg til kjellerbod på 5,5 kvm er det praktisk lagringsplass i knevegg både i trapperom og på bad

Vestveien 34 A

Leiligheten
- Generelt sett har leiligheten store rom, moderne standard, god atmosfære og bra planløsning med 3 soverom, 2 bad, wc og 2 stuer.
- Sydvendt balkong på 8,5 kvm med utsikt mot Lysakerelven og Oslofjorden. Detaljer som markise, strømuttak og utelampe.
- Pent HTH kjøkken fra 2014. Svært godt med skap, skuff og benkeplass. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger handelen.
- To renoverte bad fra 2018/2019. Detaljer som svingbare glassdører, vegghengt toalett, servant med skuffer, varmekabler og downlights, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på det ene badet. Dokumentasjon foreligger.
- Praktisk separat gjeste wc med lagringsplass bak skyvedører. Rommet ble pusset opp i 2018.
- Nytt sikringsskap i 2019. Dokumentasjon foreligger.
- Nyere gulv og veggoverflater.
- Gulvvarme i hele hovedetasjen med unntak av soverom. Panelovner på loft, samt gulvvarme på bad.
- Garasjeplass med lader for elbil. God intern beliggenhet.
- Leiligheten sogner til Lilleaker Skolekrets.
- For detaljert info hva gjelder oppussing og dokumentasjon se vedlagte egenerklæring og tilstandsrapport fra takstmann.
- Det foreligger godkjente tegninger og ferdigattest hos Plan og Bygningsetaten.
- Takstmann har utarbeidet tilstandsrapport for leiligheten. Takstmann har anmerket fem punkt med TG2. Alle fem punkt ligger under kategori "Ingen umiddelbare kostnader". Se punktet "Diverse" for ytterligere informasjon.

Sameiet
- Sameiet Vestveien 34 består av 27 seksjoner og fremstår som veldrevet med et aktivt styre og OBOS Eiendomsforvaltning som forretningsfører.
- Sameiet har ingen langsiktig gjeld men penger på bok.
- Fellesutgifter inkluderer blant annet grunnpakke kabel-TV/internett (Telia).
- Bruk av gass- og elektrisk grill er tillatt. Bruk av kullgrill er kun tillatt på åpne områder. Jf. husordenregler.
- Dyrehold er tillatt. Dyr skal dog holdes i bånd på sameiets eiendom. Jf. husordensregler.
- Fellestomt på nesten 6 mål som er opparbeidet med beplantning, plen, gangveier, sittegrupper og lekeplass for barna.
- 15 parkeringsplasser for gjester og beboere i tillegg til garasjeanlegget på eiendommen.
- Badekulp kun 100 meter unna eiendommen.
- Nærhet til CC Vest, Lilleaker og Skøyen.
- Et populært sameie med lite utskifting.
- Sameiet har egen hjemmeside. Se www.vestveien34.no
- Det er pågående saker i sameiet. Se punkt "Diverse".
- Se husordensregler, vedtekter, samt informasjonshefte som ligger vedlagt for nyttig informasjon om sameiet.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Vestveien 34 A, 0284 Oslo, 2. etasje
Boligtype Leilighet/eierseksjon
Areal Bruksareal 150 m2, primærrom 150 m2
Tomt 5973 kvm., eiet tomt
Prisantydning Kr. 10.000.000,-
Andel formue Kr. 39.950,- pr. 31.12.2022
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 10.000.000,-
Felleskostnad Kr. 6.376,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Ståle Helland
Mobil +47 958 64 003, Epost sh@ek.no

Beskrivelse

Pent flislagt bad med detaljer som svingbare glassdører, vegghengt toalett, servant med skuffer, samt speil med integrert belysning. Badet ble totaloppusset i 2018 og dokumentasjon foreligger. Romslig soverom med stor skyvedørsgarderobe som strekker seg over hele veggen.
Leilighetens loft inneholder romslig loftstue med plass til flere sittegrupper. To gode soverom med dobbelt og enkelt garderobeskap på begge rom. Pent flislagt bad med detaljer som svingbare glassdører, vegghengt toalett, servant med skuffer, plassbygde hyller, samt opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Badet ble totaloppusset i 2019 og dokumentasjon foreligger. Svært praktisk med bodplass under knevegg med tilgang fra bad og trapperom i tillegg til kjellerbod på 5,5 kvm. Hele leiligheten holder en gjennomgående god og nyere standard. Verdt å nevne er sikringsskap fra 2019, begge bad og wc fra 2018/2019, varmtvannsbereder fra 2018, kjøkken fra 2014, samt de fleste gulv og overflater fra de senere år. Generelt sett har leiligheten store rom, moderne standard, god atmosfære og bra planløsning.

Sameiets eiendom er på nesten 6 mål og er opparbeidet med beplantning, plen, gangveier, sittegrupper og lekeplass for barna. I tillegg er det 15 parkeringsplasser for gjester og beboere i tillegg til garasjeanlegget på eiendommen. Her har du muligheten til å sikre deg en innflytningsklar leilighet med mange gode kvaliteter.

Innhold

Totale arealer: Primær-rom: 150 m², Bruksareal: 150 m²
2. etasje: Primær-rom: 84 m², Bruksareal: 84 m²
Loft: Primær-rom: 66 m², Bruksareal: 66 m²
Sydvendt balkong på 8,5 m², kjellerbod på 5,5 m², boder i knevegg, samt garasjeplass med lader kommer i tillegg.

Beliggenhet

Området er et meget veletablert og tilbaketrukket boligområde på Lilleaker / Ullern / Lysaker. Kort vei til offentlig kommunikasjon med trikk fra Øraker, T-bane fra Bjørnsletta, samt buss fra Lilleaker. Gode handlemuligheter på Lilleaker og kort vei til CC Vest med godt utvalg av forretnings- og servicetilbud. Tur- og friarealer i nærområdet med blant annet Lysakerelven, Fåbro, og Sollerudstranden. Eiendommen sogner til populære Lilleaker skole. Leiligheten har en svært god intern beliggenhet på sameiets eiendom med gode solforhold og garasjeplass like utenfor døren.

Diverse

- Takstmann har anmerket fem punkt med TG2. Alle fem punkt ligger under kategori "Ingen umiddelbare kostnader". Punktene gjelder vinduer grunnet alder, manglende håndløper i trapp, samt at det kun er naturlig ventilasjon på begge bad og wc. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg godt inn i vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæringsskjema. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi interessenter å rådføre seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
- Tilbehør følger etter standardisert liste og normale regler. Alle garderober og hvitevarer på kjøkken medfølger handelen.
- Sameiet jobber med å bytte ut ladere i garasjeanlegget. Sameiet har valgt leverandøren MER som vil bytte ut eksisterende ladere med nye ladere fra MER. Dersom utskiftning av lader skjer etter overtakelse vil selger hente dagens lader som erstattes med den nye fra MER. Det er opp til ny eier om han ønsker å ta i bruk laderen fra MER, da må i så fall ny eier tegne eget abonnement.
- På ordinært årsmøte for 2023 ble det vedtatt en ekstraordinær innbetaling på kr 300 000,- (kr 15 500,- for seksjonen som nå selges) med forfall i september 2023. Selger har allerede betalt denne ekstraordinære fakturaen. Rammen på kr 300 000,- er satt av for å gjennomføre et prosjekt for å ta frem et nytt utvendig arkitekturmålbilde/designutrykk for sameiet. Flere eiere mener at sameiet bør fornyes. Sameiet ønsker en helhetlig arkitekturplan/vedlikeholdsplan de kan følge i forbindelse med at bygningsmassen nå har passert 35 år og trolig trenger større oppgraderinger i årene som kommer. De vil da kunne ta et steg i riktig retning hver gang nødvendig vedlikehold utføres. Slike oppgraderinger vil etter eventuelle årsmøtevedtak kunne medføre opptak av fellesgjeld, økte felleskostnader, ekstraordinære innbetalinger, m.m. Konferer megler ved spørsmål.
- Overdragelse og utleie i sameiet krever styrets godkjennelse. Godkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn jf. vedtekter §2.
- Vi oppfordrer interessenter til å sette seg godt inn i alle papirer fra takstmann/egenerklæring/forretningsfører/kommune/husordensregler/vedtekter/m.m., samt konferere med megler ved eventuelle spørsmål. Alle papirer er vedlagt.

Megler

Ståle Helland

+47 958 64 003 + sh@ek.no

En perfekt kombinasjon av «Ordnung muss sein» og norsk konkurranseinstinkt er resultatet av Ståles tysk-norske opphav. Med en utdannelse fra Høgskolen i ryggen markerte han seg allerede i sitt første år som megler, ved å sette salgsrekorder både lokalt og nasjonalt. Etter 5 år i PRIVATmegleren valgte han å bli en del av EklundOsloNewYork. Erfaringen har gitt ham en unik og verdifull erfaring, som nå kommer Advokat Eks kunder til gode. Ståle er godt likt av alle og er svært opptatt av å sørge for god kommunikasjon med alle sine kunder.

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery