Boligen

En hyggelig enebolig beliggende tilbaketrukket og skjermet i et upretensiøst og barnevennlig område ved foten av Holmenkollåsen, kun få minutters gange fra Bogstadvannet og Marka. Huset som er bygget i 1966 er jevnlig vedlikeholdt og oppgradert, og fremstår relativt tidsriktig og delikat. God planløsning, god takhøyde, store vinduer med noe fjordutsikt og vidt utsyn mot byen og nærområdet.

VOKSEN/HOLMENKOLLEN - Tilbaketrukket enebolig-5 sov-stort kjøkken-utsikt-dobbel garasje -"egen" 100 meterskog

Boligen

Boligen går over to plan pluss uinnredet loft og inneholder i hovedetasjen luftig gang og trappehall, stue/spisestue med gruepeis, stort lyst moderne Invita kjøkken med alt av integrerte hvitevarer fra Miele, tre gode soverom, flislagt bad/wc og eget gjestetoalett. Fra stue, kjøkken og master soverom er det utgang til balkong og terrasse, og videre til en rikt beplantet og frodig hage som er anlagt i flere nivåer med blant annet overbygget utestue mot sydvest.
I inngangsplanet er det en generøs hall, stor stue med peis, to soverom, bad /wc, kjølerom, teknisk rom og mye bodplass.

.

Wildenveybakken 8

Normalt god standard på overflater og fast inventar. Deler av badet i hovedetasjen er betydelig pusset opp med ny baderomsinnredning og toalett. Himling og spotter er byttet i bad, stue og gang i inngangsplan. Alle parkettgulv er i eik og av god kvalitet, og er enten nylig skiftet eller slipt av nåværende eier. Ifølge eier er inngangspartiet (dør), alle soveromsvinduer samt dører ut til terrassen skiftet i nyere tid. Nytt aggregat til kjølerom og ny varmepumpe i 2019. Terrassen i skifer i hagestuen er få år gammel. (Skiferflisene på terrassen foran stuen er lagt i selgers eiertid). Nytt rekkverk på terrasse i 2020, det samme med tak over utebod. Sekundærrom i underetasjen hovedsakelig fra byggeår. Boligen fremstår med normal bruksslitasje. Det er varmekabler i utvendige trapper til garasje med unntak av den nederste delen av trappen. Noe behov for utvendig vedlikehold.

Takstmannen har satt tilstandsgrad 3 på:
-Baderom i underetasjen pga. bl.a. elde, slitasje og fallforhold

Takstmannen har gitt følgende forhold tilstandsgrad 2 pga. alder :
-Drenering
-Taktekking pga. alder for undertakstekking
-Røranlegg pga. alder
-Utvendige beslag. Beslag ved takgjennomføring bør undersøkes.

Takstmannen har gitt tilstandsfgrad 2 pga. funksjon for følgende:
- Noen vinduer og én terrassedør (se papport) pga. slitasje
-Yttervegger som følge av behov for vedlikehold
-Balkonger/terrasser pga. vedlikeholdsbehov/behov for utskiftninger

Det henvises forøvrig til tilstandsrapportens enkelte poster med vurderinger og tilstandsgrader

Nøkkelinformasjon

Eiendom Wildenveybakken 8, 0766 Oslo
Boligtype Enebolig/selveier
Areal Bruksareal 353 m2, primærrom 253 m2
Tomt 1237 kvm., eiet tomt
Prisantydning Kr. 17.800.000,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 17.800.000,-
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Beskrivelse

Stort kaldtloft over hele etasjen. Parkering i dobbel garasje. Eiendommen ligger i en blindvei og grenser til kommunalt friområde.

Innhold

1. etasje: Stue med utgang terrasse, kjøkken med utgang hage, 3 soverom (hvorav ett med utgang balkong), bad, wc, trapperom og gang.
Underetasje: Stue med utgang hage, 2 soverom, entré/hall m/trapp, bad, teknisk rom, 2 boder, kjølerom og kjellerrom.
Stort uinnredet kaldt loft.

Rom innenfor stue i underetasje omtalt som soverom oppfyller ikke kravene til dagslys og er opprinnelig søkt/godkjent som kjellerrom. Se pkt. Diverse nedenfor vedr. nåværende bruk av rom i kjeller.

Beliggenhet

Meget attraktivt beliggende i blindvei i et etablert og barnevennlig område i nedre del av Holmenkollen, nær Bogstad. Området består hovedsakelig av villa- og småhusbebyggelse. Boligen ligger i rolig og lite trafikkert blindvei, og likevel kun få minutter unna Røa med flere forretninger og diverse servicetilbud. I nærområdet finnes blant annet Bogstad golfbane, Bogstad gård med flotte turområder, og Bogstadvannet med bademuligheter. Kort vei til Wyllerløypa (alpint) og Sørkedalen med godt utbygget løypenett innover i Nordmarka.
Gangavstand til skoler og barnehager. God offentig kommunikasjon i umiddelbar nærhet.

Eiendommens historie

Boligen er tegnet av arkitekt Jens Gedde-Dahl.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert.  Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk. 

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery