Advokat Ek satser annerledes på nyproduksjon

Aktører som lykkes, har ofte valgt sin egen vei. De har lyttet og lært for å forstå hvilket produkt som virkelig appellerer til kundene. Slik er det også for Advokat Ek. Vi har hentet inspirasjon fra vårt samarbeid med Fredrik Eklund i New York og Stockholm. Spesielt i New York betyr individuell utforming av prosjektene mer enn hvilken adresse.

Selv i nøkterne Norge er vår erfaring at effekten av å legge inn det lille ekstra er umiddelbar i markedet. Her er vi i Advokat Ek eksperter. Gjennom studiereiser til både New York og Stockholm, utstrakt samarbeid med designbyråer, interiørarkitekter og arkitektkontorer har vi bygget opp kunnskap og erfaring som ingen andre meglerfirmaer i Norge har.

Ris/Slemdal

 • To meget eksklusive luksusleiligheter skal bygges i Brantenborveien 9. Kompromissløs kvalitet og meget høy standard. Opptil 2,8 meter takhøyde, floor to ceiling vinduer, kjøkken og garderober fra Kvänum. Lys og lydanlegg fra Expo Nova/Sonos. Toppleilighet med takterrasse på 80 kvm med utsikt.
  Hageleilighet med privat hage på ca. 380 kvm. Hver leilighet får tre private lukkede garasjer. Heis.

Vinderen / Ris Utsolgt!

 • Ekelyveien 4 B
  0374 Oslo
 • Nytt boligprosjekt med eneboliger og tomannsbolig. Detaljer som markterrasse og takterrasse - Garasje - Inngang kjeller - Aerogel.

Syd Tøyen Torg Utsolgt!

 • Hagegata 25
  0653 Oslo
 • Mye spennende som skjer på Tøyen, og dette prosjektet er helt unikt. Nye fargerike leiligheter med romslig balkong, store vinduer og felles takterasse.

Heggelibakken 32 Utsolgt!

 • Nye eierleiligheter i et eksklusivt lite sameie med kun 4 leiligheter på Heggeli/Vinderen. Bygget er tegnet av den prisbelønte arkitekten Einar Jarmund i Jarmund Vigsnæs arkitekter og er hensynsfullt tilpasset en 1,6 mål stor hjørnetomt høyt oppe i Heggelibakken med kort vei til Vinderen sentrum, Heggeli og Smestad. Leilighetene er fra 164 kvm til 180 kvm og har heisadkomst fra garasje.

The Park Utsolgt!

 • På en nærmere 7 mål stor utsiktsiendom skal det skånsomt integreres 6 meget eksklusive leiligheter på nærmere 450 kvm, fordelt på tre bygninger hvor sjenerende innsyn unngås og de fantastiske utsiktsforholdene ivaretas. Kompromissløs kvalitet og svært gjennomtenkte planløsninger med opptil 3 meter i takhøyde, italiensk designkjøkken og garderobeinnredninger, komplett integrert lys- og lydanlegg, floor to ceiling-vinduer, kino, samt eget spa. I tillegg får leilighetene takterrasser/utsiktsterrasser og private lukkede garasjer, alle med egen heis.