Boligen

Meld deg på ved å trykke "visningspåmelding". Husk å lese komplett salgsoppgave. Ta gjerne kontakt med megler i forkant av visning ved spørsmål eller ønske om privatvisning. Tlf 958 64 003. Topp- og endeleilighet på beste Frogner med gjennomgående eksklusiv standard. Verdt å nevne er gjennomtenkt planløsning, fransk balkong, ildsted, garasje/carport*, felles el-bil lader, samt mange og store vindusflater.

Fasade sett fra Arno Bergs plass med sin flotte fontene. Usjenert beliggenhet uten innsyn

Eksklusiv toppleilighet på beste Frogner - Sjeldent god beliggenhet - Usjenert med parkutsikt

Gjennomtenkt planløsning - To komplette bad, vaskerom, gjestetoalett, "tre på rad", m.m.

Boligen

Sjeldent god beliggenhet med Arno Bergs plass og park som nærmeste nabo, samt lysinnslipp fra både øst, syd og vest med sol fra morgen til kveld. Gjennomgående bruk av marmor og naturstein på både kjøkken og bad, originale eikegulv, samt plassbygde løsninger. Leiligheten ble totaloppusset i 2016/2017 i regi av interiørarkitekt Alexandra Hegard.

Store og mange vinduer med lysinnslipp fra både øst, syd og vest
Fra kjøkkenvindu er det hyggelig utsyn mot den offentlige parken "Marie Gjørstads hage"

Fra kjøkkenvindu er det hyggelig utsyn mot den offentlige parken "Marie Gjørstads hage".

Detaljer som benkeplate i marmor fra Fired Earth og benkehjørneskap med svingbare hyller slik at plassen utnyttes maksimalt.

Detaljer som benkeplate i marmor fra Fired Earth og benkehjørneskap med svingbare hyller slik at plassen utnyttes maksimalt

Gyldenløves gate 19 A

Leiligheten
- Topp- og endeleilighet på beste Frogner med gjennomgående eksklusiv standard. Totaloppusset i 2016/2017 i regi av interiørarkitekt Alexandra Hegard.
- Sjeldent god beliggenhet uten innsyn med Arno Bergs plass og park som nærmeste nabo. Lysinnslipp fra både øst, syd og vest med sol fra morgen til kveld.
- Gjennomtenkt planløsning med to komplette bad, vaskerom, gjestetoalett, "tre på rad", m.m.
- Unikt, plassbygd og skreddersydd kjøkken av svært høy kvalitet. Detaljer som spisskammers, integrerte skjærebrett, samt benkehjørneskap med svingbare hyller slik at plassen utnyttes maksimalt.
- Hvitevarer som vinskap, kjøle-/fryseskap og oppvaskmaskin fra Gaggenau, samt ventilator i stål og 90 cm bred komfyr fra La Cornue med 5 gassbluss og elektrisk stekeovn.
- Benkeplate i marmor fra Fired Earth med kjøkkenvask fra Kohler i emaljert smijern. Quooker blandebatteri hvor man får kokende vann direkte ut fra kran.
- Utsyn mot "Marie Gjørstads hage" fra kjøkkenvindu og Arno Bergs plass med fontene fra fransk balkong.
- Master soverom med vegg til vegg-teppe i silke. En suite-baderom skilles fra soverommet med utenpåmonterte skyvedører. Både skyvedører og garderobeskap er spesialdesignet med sprosser.
- Luksuriøst master bad med både frittstående badekar, dobbel vask og romslig dusjnisje. Benkeplate/fliser i marmor og frittstående badekar fra Fired Earth, armatur fra Samuel Heath og messingvask fra Kohler. Dusjnisje med avtrekk i himling. Regnfall, hånddusj og armatur fra Kohler.
- Gjesterom/soverom 2 med dør direkte ut til baktrapp. Her kan man ved behov etablere praktikantdel.
- Luksuriøst gjestebad med detaljer som marmorfliser fra Fired Earth lagt i fiskebensmønster.
- Praktisk vaskerom med opplegg for vaskesøyle. Svært godt med oppbevaringsplass i plassbygde skuffer, skap og hyller.
- Vinduer på begge bad og master soverom har skodder i tre fra New England Shutter Company.
- Originale eikegulv er slipt og pigmentert i tillegg til at originale skyvedører med glassfelt er pusset opp.
- Elektrisk gulvvarme i entré, wc, gang, vaskerom og på begge bad.
- Tv-stue (tidligere soverom) med plassbygget bokhylle i mahogni med integrert belysning og marmorplate.
- Hyggelig peisestue med ildsted kledd i marmor. Askjelaget er tilknyttet fjernvarme. Leiligheten varmes opp med radiatorer tilknyttet fjernvarme og elektriske varmekabler.
- Utstrakt bruk av eksklusiv tapet i leiligheten. Leverandører som Phillip Jeffries, Samuel Heath, Dedar og Élitis.
- Leverandører som Arizona Tiles, Fired Earth, Kohler, La Cornue, Gaggenau, Quooker, New England Shutter Company, m.m.
- Svært godt med oppbevaringsplass. Blant annet skap på soverom, i mellomgang, på vaskerom, samt entré. Det medfølger i tillegg to kjellerboder på henholdsvis 11 og 8 kvm, samt en loftsbod på 7 kvm.
- Utover totaloppussing i 2016/2017 er det i tillegg montert ny ytterdør og dør til baktrapp i 2021, byttet glass på fransk balkong i 2021, byttet vindu på gjesterom i 2024, samt montert waterguard på vaskerom i 2024.
- Takstmann har i all hovedsak angitt TG1 i rapporten, men har anmerket fire punkt med TG2. Alle fire punkt med TG2 ligger under "avvik som ikke krever umiddelbare tiltak", samt "ingen umiddelbare kostnader".

Aksjelaget
- A/S Gyldenløvesgate 19 består av 9 leiligheter + vaktmesterleilighet fordelt på 3 etasjer samt sokkeletasje og loft.
- Aksjelaget fremstår som veldrevet med et aktivt styre og Nortall AS som regnskapsfører. Styret utfører selv forretningsførsel.
- Aksjelaget har ingen langsiktig gjeld og har lave felleskostnader.
- Lave kjøpsomkostninger. Det betales ikke dokumentavgift ved kjøp av aksjeleilighet.
- Gyldenløves gate 19 A har adkomst til kun 3 leiligheter, en i hver etasje hvor denne ligger på toppen. Resterende 6 leiligheter i aksjelaget har inngang fra Gyldenløves gate 19 B.
- Dyrehold er tillatt. Se husordensregler punkt 4.

Parkering
- Aksjelaget har 4 garasjeplasser, 3 carportplasser, samt en felles biloppstillingsplass med lader for el-bil til bruk for beboere. Dette fordelt på de 9 leilighetene.
- Leiligheten som nå selges har garasjeplass. Per 19.05.2024 er det ingen på venteliste for hverken carport eller garasjeplass. Det betyr at kjøper kan overta garajeplassen så fremt det ikke blir endringer innen overtagelse. Eventuell garasjeleie på kr 750,- per måned kommer i tillegg til husleie. Konferer megler ved spørsmål.
- Eventuell bruk av felleslader for el-bil blir fakturert eier direkte.
- Det er beboerparkering i området. Ved anskaffelse av beboerparkering kan man parkere døgnet rundt - også utover det som er maksimal parkeringstid - på parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Se Oslo kommunes hjemmesider for priser.
- Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Gyldenløves gate 19 A, 0260 Oslo, 3. etasje
Boligtype Leilighet/aksje
Areal Bruksareal 194 m2, primærrom 168 m2
Tomt 1405 kvm., eiet tomt
Prisantydning Kr. 22.800.000,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 22.800.000,-
Felleskostnad Kr. 2.978,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Beskrivelse

Leverandører som Arizona Tiles, Fired Earth, Kohler, Phillip Jeffries, Samuel Heath, Dedar, Élitis, La Cornue, Gaggenau, Quooker, New England Shutter Company, m.m. Veldrevet aksjelag med lave felleskostnader.

Toppleiligheten inneholder entré med garderobe, separat toalett, peisestue/bibliotek, kjøkken med spiseplass, spisestue, tv-stue, vaskerom, to soverom med egne tilknyttede bad og gang. I tillegg disponerer leiligheten loftsbod og to kjellerboder hvor det er godt med lagringplass. Aksjelaget har 4 garasjeplasser, 3 carportplasser, samt en felles biloppstillingsplass med lader for el-bil som fordeles på de 9 leilighetene. Leiligheten som nå selges har garasjeplass og det er per 19.05.2024 ingen på venteliste for hverken carport eller garasjeplass.

Innhold

3. etasje: BRA-i 168 m², BRA-e 26 m², SUM BRA 194 m².
BRA-i består av entré, toalettrom, peisestue, gang, vaskerom, to soverom, gjestebad, hovedbad, kjøkken, spisestue og stue.
BRA-e beståe av loftsbod og to kjellerboder.

Beliggenhet

Attraktivt og meget sentralt beliggende med Arno Bergs plass og Marie Gjørstads hage som nærmeste nabo. Plassen ligger der Gyldenløves gate, Løvenskiolds gate, Eilert Sundts gate og Schives gate møtes, på det tidligere Bondejordet. Kort gangsavstand til alt et urbant storbyliv har å by på inklusiv flere av byens mest populære handlegater og velrenomerte restauranter. Representativt område hvor restauranter og kafeer ligger i umiddelbar nærhet og gir uanede muligheter for rekreasjon i urbane og fornemme omgivelser i et av Oslo's mest attraktive bymiljøer. Kort vei til dagligvare, apotek og vinmonopol. Gangavstand til Frognerparken og Oslo sentrum gjennom Slottsparken samt kort vei til sjø og friområder i Frognerkilen og på Bygdøy. Offentlig kommunikasjon i de fleste retninger innen kort gangavstand.

Diverse

- Takstmann har i all hovedsak angitt TG1 i rapporten, men har anmerket fire punkt med TG2. Alle fire punkt med TG2 ligger under "avvik som ikke krever umiddelbare tiltak", samt "ingen umiddelbare kostnader". En kjøper må alltid påregne noe oppussing ved et eierskifte, spesielt med tanke på bruksmerker hva gjelder gulv og vegger. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg godt inn i vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæringsskjema. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi interessenter å rådføre seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
- Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Tidligere pike rom og kjøkken har fått ny funksjon. Pikerommet er delt i to og det er laget et gjestebad i den ene halvdelen og vaskerom/omkledningsrom i den andre. Kjøkkenet har blitt flyttet til tidligere stue og det er laget soverom her. Et soverom er tatt i bruk som stue. Se original byggemeldt tegning som ligger vedlagt.
- Tilbehør følger etter standardisert liste og normale regler. For ordens skyld presiseres det at alle garderober og hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Taklamper og hvitevarer på vaskerom medfølger ikke.
- Det er opplyst fra styret i aksjelaget at det er fattet vedtak om å etablere et vedlikeholdsfond på kr 70 000,- i 2024. For denne leiligheten utgjør det totalt kr 9154,- hvor det innbetales kr 4577,- den 15.06.2024 og kr 4577,- den 15.10.2024. Det er eier på tidspunkt for forfall som er ønonomisk ansvarlig for innbetaling.
- Eiendomsskatt dekkes inn ved at hver aksjonær innbetaler det beløp som er utlignet på vedkommende leilighet. Denne innbetaling kommer i tillegg til felleskostnader. Se vedtekter punkt 8.
- Bare fysiske personer kan erverve aksjer i selskapet. En aksjepost kan ikke eies av flere enn to sameiere. Det kreves styregodkjennelse. Godkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Eiendommen inkludert de fleste andre bygg i området er ført opp på byantikvarens gule liste.
- Vi oppfordrer interessenter til å sette seg godt inn i alle papirer fra takstmann/egenerklæring/forretningsførere/kommune/husordensregler/vedtekter/m.m., samt konferere med megler ved eventuelle spørsmål.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert. Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk.

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery