Boligen

Dersom du, etter å ha lest salgsoppgaven, ønsker å se eiendommen er du velkommen til å ta kontakt med Torbjørn Ek for å avtale tid for visning. Bruk "visningspåmelding under, evt ring 97511760 eller send epost til ek@ek.no. En lekker leilighet beliggende tilbaketrukket i rolig villaområde på Frøen med kort gangavstand både til Majorstua og Vinderen.

Representativ  bygg med pussede yttervegger og store vindusflater med alluminiumsrammer som gir et moderne uttrykk

VINDEREN / FRØEN - Lekker hageleilighet - 2 sov - 2 bad - Vaskerom - Heis - Peis og Garasje

Stue med utgang til sydvesytvendt markterrasse og felles hage.

Boligen

God planløsning med romslig entré, stue med utgang til markterrasse og felles hage. Åpen kjøkkenløsning med øy, to soverom hvor hovedsoverommet har eget delikat bad ensuite. I tillegg; et bad nr. to og et meget praktisk vaskerom. Leiligheten er godt vedlikeholdt med standard hovedsakelig fra byggeår (2006) med påkostede tilvalg som innerdører i glatt eik, gasspeis i stuen samt eikeparkett i stue, gang, kjøkken og soverom.

God planøsning. Her fra en meget romslig entré.
Ivar Aasens Vei 2_056

Ivar Aasens Vei 2_056.

Effektiv og moderne planløsning. Legg merke til to bad og eget vaskerom.

Effektiv og moderne planløsning. Legg merke til to bad og eget vaskerom.

Ivar Aasens vei 2C

Boligen er godt vedlikeholdt uten vesentlige feil, mangler eller skader og holder gjennomgående god standard fra byggeår. (Ifølge eier ble det ved kjøp gjort vesentlige tilvalg utover standard leveranse) .
Stue med gasspeis
Stor kjøkkenøy med keramisk koketopp og innbygget stekeovn. Ventilator fra «Røroshetta», innbygget oppvaskmaskin.
Downlights i entré/gang og på begge bad og på kjøkken.
Elektrisk oppvarming med gulvvarme i alle rom unntatt på soverom.
Sentralt mekanisk avtrekk fra bad, vaskerom og kjøkken
Bad 1 har innmurt badekar/dusj / bad 2 har dusjhjørne med glassdører
Separat vaskerom
Terrasse på ca. 11 m2. med elektrisk markise, utelys og vannkran
Garasjeplass (heisadkomst til leilighet)
Romslig kjellerbod
Avsatt egne gjesteparkeringsplasser

Bygningsdeler gitt TG 2 i vedlagte tilstandsrapport
Etasjeskille på gulv og grunn - Med bruk av nivelleringslaser ble det registrert totalt avvik på mellom 15 og 30 mm i kjøkken/stue.

Elektrisk - TG-2 er satt p.g.a. manglende kursfortegnelse samt manglende dokumentasjon/Samsvarserklæring på anlegget.
Anbefalt tiltak: P.g.a. manglende/ikke fremlagt samsvarserklæring eller annen dokumentasjon anbefales utført el-kontroll av elektrofaglig person.

Ventilasjon - manglende ventil i yttervegg for tilluft på soverom 2 og i entre/gang.
Anbefalt tiltak: Montering av klaffeventil i yttervegg på soverom 2 og i entre/gang.

Bad 1 - Det kan ikke verifiseres tilfredsstillende oppbrett av membran/tettesjikt ved dørterskel. Vannsprut fra dusj kan over tid gjøre skade på maling/treverk på vindu.
Anbefalt tiltak: Det bør etableres nødvendig oppbrett av membran/tettesjikt ved dørterskel for å unngå at eventuelt lekkasjevann renner ut av døråpning.
Slukrist sitter fast slik at inspeksjon og kontroll av sluk kan ikke gjennomføres. Tilstandsgrad 2 er satt med bakgrunn i alder på tettesjikt og derav økt risiko for lekkasjer.
Anbefalt tiltak: Slukrist må kunne fjernes slik at kontroll av sluk kan gjennomføres.
Det er ikke etablert noen drensåpning for synliggjøring av eventuelle lekkasjer fra innebygget sisterne til klosettet, og det er ikke forevist noen dokumentasjon på annen godkjent løsning.
Anbefalt tiltak: Det bør monteres åpning/spalte i kasse under wc for synliggjøring av lekkasjevann fra sisterne.

Bad 2 - Det kan ikke verifiseres tilfredsstillende oppbrett av membran/tettesjikt ved dørterskel. Tilstandsgrad 2 er satt med bakgrunn i alder på tettesjikt og derav økt risiko for lekkasjer.
Mindre svelleskader på skapfronter. Det er ikke etablert noen drensåpning for synliggjøring av eventuell lekkasje fra innebygget sisterne, og det er ikke framlagt noen dokumentasjon på annen godkjent løsning.
Anbefalt tiltak: Det bør monteres åpning/spalte i kasse under wc for synliggjøring av lekkasjevann fra sisterne.

Vaskerom - Fallforhold til sluk, og høydeforskjell mellom topp sluk og topp membran ved dør, er tilfredsstillende. Lekkasjevann vil allikevel ikke ledes til sluk p.g.a. manglende fall/flatt gulv, kun noe nedsenket rundt sluket. Dermed vil lekkasjevann kunne bli liggende igjen på gulvet.
Slukkopp er ikke mulig å løfte ut. Inspeksjon og rengjøring er avhengig av å løfte ut/fjerne slukkopp. Tilstandsgrad 2 er satt med bakgrunn i alder på tettesjikt og derav økt risiko for lekkasjer.
Anbefalt tiltak: Sluk må utbedres slik at slukkopp kan løftes ut/fjernes for rengjøring og inspeksjon.

Nøkkelinformasjon

Eiendom Ivar Aasens vei 2C, 0373 Oslo, 1. etasje
Boligtype Leilighet/eierseksjon
Areal Bruksareal 108 m2, primærrom 100 m2
Tomt 4357 kvm., fellestomt
Prisantydning Kr. 10.500.000,-
Andel f.gjeld/formue Kr. 10.890,-/6.317,- pr. 31.12.2023
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 10.510.890,-
Felleskostnad Kr. 4.746,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Torbjørn Ek
Mobil +47 975 11 760, Epost ek@ek.no

Beskrivelse

Gulvvarme i alle rom bortsett fra soverom. Leiligheten har garasjeplass og bod i lukket anlegg, herfra er det heisadkomst til leilighetsplanet. Bygningen er representativ med moderne arkitektur med pussede yttervegger og store vindusflater med aluminiumsrammer som gir et moderne uttrykk. Tomten ligger i et grønt område og grenser til Hafslunds gamle hovedkontor og til en grønn lunge ved Sognsvannsbekken. Her bor du både landlig og sentralt på en gang.

Innhold

Entré/gang, 2 soverom, 2 bad, vaskerom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et hyggelig villaområde på Vinderen/Frøen. Ca. 4 min. gange til busstopp Frøensalléen (Linje 1N, 46) og ca. 5 min. til Frøen T-banestasjon (Linje 1). Ca. 12 min. gange til Majorstuen med Frognerbadet og Chateau Neuf og videre til Bogstadveien, kanskje Oslos beste handlegate, med stort tilbud av forretninger, kafeer, treningssentre og andre servicetilbud. Ca. 10 min. gange til Vinderen sentrum med "alt" (2 sushirestauranter, Åpent Bakeri, Vinmonopol, delikatesseforretning, byens beste fiskehandler, apotek, treningsstudio, Plantasjen, fastlege, tannlege, frisør og grønnsakshandler m.m.). Gangavstand til Vinderen barneskole og Ris ungdomsskole, samt flere barnehager i området. Kort arbeidsreise til Universitetet på Blinderen og til Rikshospitalet på Gaustad.

Ivar Aasens vei i bydel Vestre Aker i Oslo går fra Anne Maries vei ved brua over Sognsvannsbekken til Aasmund Vinjes vei. Den krysser eller er tilstøtende til Kvernstien, Damkroken, Hafslundveien, Vinderenveien, Tunfaret, Sverrestien og Rasmus Winderens vei.

Megler

Torbjørn Ek

+47 975 11 760 + ek@ek.no

Når de dyreste eiendommene i Norge skal skifte eier er Torbjørn ofte involvert. Etter mer enn 30 års erfaring som advokat med spesialisering på boligeiendom har han opparbeidet svært gode relasjoner og et omfattende nettverk innen eiendom, finans, kultur og politikk. Torbjørn har i løpet av sin karriere vært involvert i svært mange boligomsetninger, mange av dem i det aller øverste sjiktet av toppmarked, et lite og ofte lite synlig marked. Torbjørns diskresjon og profesjonalitet er høyt verdsatt i hans nettverk.

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery