Boligen

Kun privatvisning etter avtale med megler på tlf 958 64 003. Attraktiv topp- og hjørneleilighet i byggets 11. etasje. Kvaliteter som stor terrasse, utsikt, garasjeplass med lader, heis, samt en beliggenhet uten innsyn på Tjuvholmen som er et urbant øyrike helt unikt beliggende midt i byen. Store og mange vinduer gir mye naturlig lys og en god romfølelse.

Velkommen til Tjuvholmen. Toppleilighet med stor terrasse, garasjeplass og heis

Toppleilighet på Tjuvholmen. Kvaliteter som stor terrasse, utsikt, garasjeplass med lader, heis og felles takterrasse

Stor terrasse på 11 m² med kveldssol. Direkte tilgang fra stue og kjøkken. Utelys og strømuttak på terrasse

Boligen

Det er direkte utgang til romslig balkong på 11 m² med kveldssol. Har man behov for større uteplass så ligger det felles takterrasse kun en etasje opp, samt vinterhage under tak i 5. etasje. Leiligheten var ny i 2013 og verdt å nevne av oppgraderinger er sliping og behandling av parkett, maling av de fleste overflater, samt diverse nye garderober i oktober 2020. Fellesutgifter inkluderer blant annet fyring og varmtvann.

Fantastisk utsikt fra terrasse og leilighet. Her mot Holmenkollen
Plantegning. Medfølger garasjeplass og kjellerbod. Mulighet for å leie ekstra garasjeplass.

Plantegning. Medfølger garasjeplass og kjellerbod. Mulighet for å leie ekstra garasjeplass.

Eget vaskerom/wc med vask og opplegg for vaskesøyle.

Eget vaskerom/wc med vask og opplegg for vaskesøyle

Salmakersvenn Marius Jantzens plass 2

Leiligheten
- Topp- og hjørneleilighet i nybygg fra 2013. Leiligheten er blant annet oppgradert med sliping og behandling av parkett, maling av de fleste overflater, samt diverse nye garderober i oktober 2020.
- Stor nordvestvendt terrasse på 11 m² med direkte tilgang fra stue og kjøkken. Sol fra etter arbeidstid til solnedgang midtsommers. Utelys og strømuttak. I tillegg stor felles takterrasse og felles vinterhage i 5. etasje.
- Delikat bad med detaljer som dusjnisje med glassdører, rennesluk, speil med belysning, servant med skuffer, nisjer med skuffer og hyller, samt downlights og avtrekk i himling.
- Bad 2 brukes som gjestetoalett og vaskerom. Detaljer som vegghengt toalett, speilskap, vask og opplegg for vaskesøyle. Downlights og avtrekk i himling.
- Flott og innholdsrikt kjøkken fra HTH. Detaljer som kompositt benkeplate med underlimt vask, speil mellom over/underskap, samt godt med skuff, skap og benkeplass. Integrerte hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn, kombi dampovn, vinskap, oppvaskmaskin og kjøleskap med frys. Alle hvitevarer fra Miele, Siemens og Norcool. Det er installert vannstoppesystem og komfyrvakt.
- Romslig stue med plass til flere sittegrupper. Plassbygget tv-benk med oppbevaring.
- Godt med garderobeplass på flere soverom og i mellomgang.
- Balansert ventilasjonsanlegg og fjernvarme. Leiligheten er i tillegg sprinklet for å ivareta høyeste sikkerhet.
- Fjernvarme (oppvarming og varmtvann) og grunnpakke kabel-tv/bredbånd er blant annet inkludert i fellesutgifter,
- Vinduer med 3-lags pressglass og brannklassifisert entrédør. Etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong.
- Medfølger garasjeplass med el-bil lader. Nr. 2503 i privat del på P4. I tillegg mulighet for å leie naboplass slik at man har en hel "dobbel bås". Konferer megler ved spørsmål.
- Veldrevet sameie med god økonomi og ingen langsiktig gjeld.
- Takstmann har utarbeidet tilstandsrapport for leiligheten. Takstmann har anmerket seks punkt med TG2. Tilstandsgraden for alle seks punkt er satt av hensyn til alder/brukstid. Se punktet "Diverse" for ytterligere informasjon.
- Det vil alltid være behov for noe overflateoppussing ved et eierskifte.

Sameiet
- Sameiet Salmakersvenn Marius Jantzens Plass består av 58 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner og fremstår som veldrevet med et aktivt styre og Bori som forretningsfører.
- Sameiet har ingen låneopptak.
- Vaktmestertjenester leveres av Tjuvholmen Drift AS.
- Fellesutgifter inkluderer blant annet fjernvarme (oppvarming og varmtvann) og grunnpakke kabel-TV/Bredbånd (Telia).
- Stor felles takterrasse og felles vinterhage i 5. etasje.
- Dyrehold er tillatt. Dyr skal dog holdes i bånd på sameiets eiendom. Se husordensregler punkt 11.
- Det er tillatt å grille på balkong med gassgrill eller elektrisk grill. Se husordensregler punkt 3.
- Leiligheten kan fritt leies ut. Leietaker skal meldes til sameiets styre for registrering. Korttidsutleie i mer enn 60 dager årlig er dog ikke tillatt. Se vedtekter § 2.
- Sameiets hjemmeside er www.salmakersvenn.no
- Garasjeplassen som følger leiligheten er del av et eget sameie. Sameiet Tjuvholmen 510-16 består av 83 næringsseksjoner bestående av parkeringsplasser og lagerareal. Forretningsfører for garasjesameiet er Obos Eiendomsforvaltning AS.
- Det er pågående saker i begge sameier. Se punkt "Diverse".

Nøkkelinformasjon

Eiendom Salmakersvenn Marius Jantzens plass 2, 0252 Oslo, 11. etasje
Boligtype Leilighet/eierseksjon
Areal Bruksareal 92 m2, primærrom 92 m2
Tomt 543 kvm., eiet tomt
Prisantydning Kr. 18.000.000,-
Totalpris inkl. f.gjeld Kr. 18.000.000,-
Felleskostnad Kr. 8.378,- pr. mnd.
Ansvarlig megler Ståle Helland
Mobil +47 958 64 003, Epost sh@ek.no

Beskrivelse

Garasjeplass i privat del på P4 og bod i kjeller.

Innhold

11. etasje med heis: Primær-rom: 92 m², Bruksareal: 92 m²
Nordvestvendt terrasse på 11 m², stor felles takterrasse, felles vinterhage i 5. etasje, garasjeplass og kjellerbod på 5,5 m² kommer i tillegg.

Beliggenhet

Området preges av sjøen og alle de spennende arkitektoniske bygningene som også er blitt kjent på internasjonalt nivå. Tjuvholmen har kort oppsummert alt man trenger. Verdt å nevne er sjøen, badestranden, skulpturparken, små smug, alléer, grønne lunger, forretninger, samt alt av trivelige restauranter og kaféer. Området har meget høy grad av service, og sikkerheten er ivaretatt. For ytterligere informasjon rundt området se Tjuvholmen sine hjemmesider www.tjuvholmen.no og Aker Brygge sine hjemmesider www.akerbrygge.no

Diverse

- Takstmann har anmerket seks punkt med TG2. Tilstandsgraden for alle seks punkt er satt av hensyn til alder/brukstid og gjelder begge våtrom. En kjøper må alltid påregne noe oppussing ved et eierskifte, spesielt med tanke på bruksmerker hva gjelder gulv og vegger. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg godt inn i vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæringsskjema. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi interessenter å rådføre seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
- Tilbehør følger etter standardisert liste og normale regler. Alle garderober og hvitevarer på kjøkken medfølger handelen.
- Styreleder/selger opplyser at det ikke er bestemt, men at det kanskje kan være aktuelt å øke felleskostnader med opptil 3%, ref. årsmøtepapirer. Felleskostnader vil uansett økes med kr 100,- per måned per seksjon senere i år. Denne økningen er ment som dugnadsbidrag. Seksjonseiere som møter opp på begge dugnader årlig vil få summen kreditert.
- I boligsameiets årsberetning står det blant annet "Lekkasje: fortsatt undersøkelser. Det viser seg vanskelig å finne hvor lekkasjen kommer fra. De er igangsatt videre undersøkelser. Forsikring dekker skader i leiligheter som er berørt.". Etter telefonsamtale med styreleder 26.06.2023 ble det opplyst at de nå har lokalisert lekkasjested til å være en blomsterkasse på taket beliggende over naboleiligheten mot syd. Taktekker er bestilt.
- I protokoll for årsmøte i garasjesameiet er det gjort følgende vedtak "Det kalles inn totalt kr 996.000 (kr 12.000 pr seksjon) til ekstraordinært vedlikehold, ny kjøreport og utskiftning til ledlys som nevnt over i 2023. Beløpene kalles inn med kr 6.000,- i 3.kvartal og kr 6.000,- i 4 kvartal.". Selger opplyser at det kun er innbetaling for 4 kvartal som gjenstår. Det presiseres at det for garasjesameiet kun ligger vedlagt protokoll og ikke innkalling til årsmøte. Innkalling kan fås tilsendt om ønskelig. Konferer megler for ytterligere informasjon.
- Det er vedtatt en større utvikling av området på Filipstad som ligger nordvest for eiendommen på andre siden av vannet. Denne utviklingen vil påvirke leiligheten blant annet med tanke på støy under byggeperiode, samt endret utsyn. Se punkt "Regulering".
- Vi oppfordrer interessenter til å sette seg godt inn i alle papirer fra takstmann/egenerklæring/forretningsførere/kommune/husordensregler/vedtekter/m.m., samt konferere med megler ved eventuelle spørsmål. Med unntak av innkalling til årsmøte for garasjesameie så følger alle papirer for både boligsameiet og garasjesameiet vedlagt.

Megler

Ståle Helland

+47 958 64 003 + sh@ek.no

En perfekt kombinasjon av «Ordnung muss sein» og norsk konkurranseinstinkt er resultatet av Ståles tysk-norske opphav. Med en utdannelse fra Høgskolen i ryggen markerte han seg allerede i sitt første år som megler, ved å sette salgsrekorder både lokalt og nasjonalt. Etter 5 år i PRIVATmegleren valgte han å bli en del av EklundOsloNewYork. Erfaringen har gitt ham en unik og verdifull erfaring, som nå kommer Advokat Eks kunder til gode. Ståle er godt likt av alle og er svært opptatt av å sørge for god kommunikasjon med alle sine kunder.

Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery Show gallery